ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 909
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
Предполагам коя е въпросната дама, явно тя иска да са като тъпотията София-ден и нощ Joy, тях постоянно май ги дават. Тя ако знае аз колко отпуска имам, ще ме кара на каторга да работя, даже няма да я изразходя цялата Grinning

Значи знам кого да обвинявам за лошото време Joy

Сватба не знам дали ще видим, тях си ги представям ако решат да ни покажат, да е нещо малко, интимно и спокойно, без излишни понпозии, само те и кумовете.
Техните "леки сътресения" ще са заметресение с магнитут 10 по скалата на Рихтер,ще предизвикат цунами във фейса след това Joy

# 226
Предполагам коя е въпросната дама, явно тя иска да са като тъпотията София-ден и нощ Joy, тях постоянно май ги дават. Тя ако знае аз колко отпуска имам, ще ме кара на каторга да работя, даже няма да я изразходва цялата Grinning

Сватба не знам дали ще видим, тях си ги представям ако решат да ни покажат, да е нещо малко, интимно и спокойно, без излишни понпозии, само те и кумовете.
Техните "леки сътресения" ще са заметресение с магнитут 10 по скалата на Рихтер,ще предизвикат цунами във фейса след това Joy

Хахахаха учителите и актьорите не може да почиват, не. Joy 
И аз като теб си го представям. Не ги виждам с някакво голямо тържество, като на Калин и Наталия например. Просто най-близките им и те двамата. За кумове виждам Боби и Ина, те като че ли бяха най-близките им хора в последно време.
Освен цунами във фейса и коментари тип "трябваше Банков да е на негово място" или "еееех, къде е Банков", тук ще стане потоп. Joy

# 227
...Освен цунами във фейса и коментари тип "трябваше Банков да е на негово място" или "еееех, къде е Банков", тук ще стане потоп. Joy 

Само не разбирам  като Зори е толкова  грешна и .../всичко най-лошо/ , защо толкова я искат  за тяхното  застаряващо супер-ергенче . Тия стринки  нямат никаква връзка между  неудовлетворени копнежи , изказвания и главния мозък .

# 228
...Освен цунами във фейса и коментари тип "трябваше Банков да е на негово място" или "еееех, къде е Банков", тук ще стане потоп. Joy 

Само не разбирам  като Зори е толкова  грешна и .../всичко най-лошо/ , защо толкова я искат  за тяхното  застаряващо супер-ергенче . Тия стринки  нямат никаква връзка между  неудовлетворени копнежи , изказвания и главния мозък .

Вероятно, щото тя е грешна само с Марио ахахахха. Той я разваля, а Банков ще я вкара в правия път и тя ще бъде примерна, честна и морална жена. Joy

# 229
Ааа, Ели, те отдавна се отказаха от идеята Банков да вкарва Грешното Зори в прав път. На финалната права тя вече не беше достойна за него и той трябва да се върне, за да озари сериала, но Зорница да не припарва до него, а той да срещне друга жена, която знае какво иска и да пламне вечна любов. Зорница може да си остане с оня грозния и кисел доктор, защото тя това заслужава Grinning

# 230
Аз си ги представям как решават да отидат на някой остров и да се оженят само двамата без никой, но се съмнявам сценаристите да мислят като мен, така че малка, голяма, каквато ще да е сватбата - ИСКАМ ДА СЛУШАМ БРАЧНИ ОБЕТИ, РОМАНТИЧНИ СЛОВА И ОБЕЩАНИЯ и да гледам любов Grinning

# 231
Аз си ги представям как решават да отидат на някой остров и да се оженят само двамата без никой, но се съмнявам сценаристите да мислят като мен, така че малка, голяма, каквато ще да е сватбата - ИСКАМ ДА СЛУШАМ БРАЧНИ ОБЕТИ, РОМАНТИЧНИ СЛОВА И ОБЕЩАНИЯ и да гледам любов Grinning

Оооо, ще слушаш, ще слушаш и още как. Joy Длъжностното лице тоя път ще има мнооого време и няма да мрънка "ама моля ви се това е несериозно". Joy

Хахахаха ама те защо си мислят, че Зорница ще припарва до него? Това е смешно. Joy Да, за Зорница само кисели и грозни лекари като Марио! Точно такива случайно я правят най-щастлива. Wink Тия хубавичките не са за нея. А то пък щото Банков хич не беше кисел, не. Grinning

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 16:06 от yanitsa.s

# 232
  • София
Много сте ми интересни значи. Казуса не е Зорница грешна ли е или не, това е ясно, грешна и недостойна е. Борбата обаче е кой мъжкар ще надвие в любовната игра и ще отмъкне трофея. Въпрос на чест и мерене на това, кой, Банков или Ковачев е по-готин, чия любов е по-голям и кой от двамата ще бъде избран от женската.
Ели много правилно направи аналогията с Анимал Планет, това си е като любовната борба между животните Wink. Накрая, който победи става водач на стадото 🦌🦌🦌🦌

# 233
Хахаха,Роси, и ти си права Grinning
В такъв случай, за да са доволни, трябва:
А) Банков да се върне
Б) Зорница да премрежи поглед и да хукне подир него, зарязвайки безцеремонно Марио
В) Банков да отреже Зорница

# 234
Роси, на нас ни е ясно кой е по-готиният и коя любов е по-голямата, и знаем кой ще е избран от женската хахах. Въпроса, че само на нас май ни е ясно, има едни други хора, които живеят с месеци назад и още не са дошли в наши дни. Joy

Москита, добавям и подточка Г) - Зорница да полудее и право при Ванчето, за да не й гледат повече кахърната физиономия. Joy

# 235
Кахърената физиономия и аз няма  да и я гледам повече.Само хилеща се и цвърчаща от щастие.За справка сцената от гражданското.Разрешавам и да издава същите звуци докато Марио я носи към леглото. Kissing Heart

# 236
Зайко, нали знаеш, че за тях всяка една физиономия на Зорница е една и съща, т.е. тя си ходи само с кахърната. Joy 

И аз я искам само усмихната и пърхаща от щастие.

# 237
Моски, няма да я отреже, първо ще има джиджи-биджи, хоп едно бебе и тогава ауфидерзейн Joy

Е тя ако е постоянно ухиленa, ще кажат че се е побъркала Grinning не може, трябва да е тъжна, как тоя пън Ковачев ще предизвиква усмивки, ама моля ви се по-сериозно Grinning

# 238
Хахаха,Роси, и ти си права Grinning
В такъв случай, за да са доволни, трябва:
А) Банков да се върне
Б) Зорница да премрежи поглед и да хукне подир него, зарязвайки безцеремонно Марио
В) Банков да отреже Зорница

Писа ли на сценаристите?

В момента съм в някакъв див екстаз - англичаните мачкат якооооо!!!

Коя от вас ще се натовари с тежката задача да утешава Марио, докато Зорница забременява от Банков?

# 239
Е тя ако е постоянно ухиленa, ще кажат че се е побъркала Grinning

Ха сега пък побъркана. Rolling Eyes Тия хора знаят ли кво искат? Joy

Общи условия

Активация на акаунт