ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 912
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Кахърената физиономия и аз няма  да и я гледам повече.Само хилеща се и цвърчаща от щастие.За справка сцената от гражданското.Разрешавам и да издава същите звуци докато Марио я носи към леглото. Kissing Heart
Много беше сладка как чак хълцаше от смях Joy Точно като жена, която не вярва, че любимия й някога ще се научи как да се държи с жените Joy

# 241
Марио,ако се раздели със Зорница,по скоро го виждам да се замонаши,отколкото да ни позволи да го утешаваме.  Joy

# 242
Марио,ако се раздели със Зорница,по скоро го виждам да се замонаши,отколкото да ни позволи да го утешаваме.  Joy

Вие ще му позволите да се замонаши??? Frowning

# 243
Ние ще го наритаме да ходи да си вземе момичето, вместо да хленчи, че го е зарязала Joy

Зорница е абсурд да зареже Марио, аз това не го виждам и в най-черните си предсказания.

# 244
Да бе ясно, ама да се полигавим малко. Че егати сушата...само Диде пуска тук таме някоя снимчица и то не ....любопитна Joy

# 245
Аз си ги представям как решават да отидат на някой остров и да се оженят само двамата без никой, но се съмнявам сценаристите да мислят като мен, така че малка, голяма, каквато ще да е сватбата - ИСКАМ ДА СЛУШАМ БРАЧНИ ОБЕТИ, РОМАНТИЧНИ СЛОВА И ОБЕЩАНИЯ и да гледам любов Grinning

Оооо, ще слушаш, ще слушаш и още как. Joy Длъжностното лице тоя път ще има мнооого време и няма да мрънка "ама моля ви се това е несериозно". Joy

Хахахаха ама те защо си мислят, че Зорница ще припарва до него? Това е смешно. Joy Да, за Зорница само кисели и грозни лекари като Марио! Точно такива случайно я правят най-щастлива. Wink Тия хубавичките не са за нея. А то пък щото Банков хич не беше кисел, не. Grinning

Честно казано, не очаквам кисел Марио тоя сезон. Той трябва да е през цялото време доволно и влюбено ухилен,  както когато се разхождаха със Зорница- "Обичам, обожавам, оглупявам"

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 17:04 от fchelata

# 246
  • София

Коя от вас ще се натовари с тежката задача да утешава Марио, докато Зорница забременява от Банков?

Ей сега стана боя 😂😂😂😂

Аз виждам Марио като бик, ама такъв с рога, ако Банков се завърти около Зорница.

# 247
Ако върнат Банков ,предлагам за кеф на неговите стринки  да му намерят такава женица
Зори да  ни показва какъв специалист е , да оперира , да се кара /когато трябва / на мъжете в операционната и да награбва  Батко   .

Коя от вас ще се натовари с тежката задача да утешава Марио, докато Зорница забременява от Банков?
Ей сега стана боя 😂😂😂😂
Аз виждам Марио като бик, ама такъв с рога, ако Банков се завърти около Зорница.

Няма да се наложи такова нещо , на него и отрова и антидот му е Зори . Чакаме дребните сладури от стадото

# 248
Тая горе секс не прави, нали?
Че не е богоугодно. А и да не го ползва като донор...
Една съща Степфордака съпруга за Банков!

Малииии, тая розова каубойска шапка и това ласо!!!! нИдей, че почнах да си фантазирам неща Joy

# 249
Ели, вече го е хванала в мрежите си, тая зла жена Grinning ласо, белезници и подобни само в друг контекст се ползват при тях Wink
Дона, те постите свършиха отдавна, какво е това въздържание и той е човек, недей така Joy

# 250
Ееее, много сладки тези нови попълнения в стадо Еленови, само че кога ще видим братовчедите им не ми е ясно Grinning

# 251
Яяяя вижте какви снимки си изрових от фейса. Grinning От нашата любима сцена, понеже днес сме на сватбарска тема. Joy
Скрит текст:

# 252
Дианааааааа!!! Токчетааааааа!!!!
Определено са близки с Милена Heart
Ама много хубави снимки!
А тази от гражданското много усмихната бе ахаххахаххах да не повярваш. Нали Марио е до нея, как няма да е нахилена Joy

# 253
Дианааааааа!!! Токчетааааааа!!!!
Определено са близки с Милена Heart
Ама много хубави снимки!
А тази от гражданското много усмихната бе ахаххахаххах да не повярваш

Aз по-скоро бях "Дианаааа!! Тъмната коса!!" Joy И пак е ухилена колкото щеш. Heart
А тази от гражданското май си ползват в сериала за сватбите, спомням си я и на подписването на Наталия и Калин. Попаднах на профила й, много усмихната жена е по принцип. 

# 254
Вижте на тази снимка Ненева как си шляпа с маратонките, а токчетата в ръка Joy Явно не носи по принцип

http://imagizer.imageshack.us/v2/600x600q90/924/WalNxF.jpg

Общи условия

Активация на акаунт