ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 863
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Днес сте особено тихи, не мога да повярвам чак. Морските, да не сте слънчасали от слънцето?Grinning

# 316
Във фб-то са се развихрили нещо

На мен пък ми иде да им задам въпрос Как им харесва повече Зорница:
1.
или
2.

# 317

Това са част от коментарите към горните снимки с въпроса с кой предпочитаме да е Зорница. Забележете коментара в средата. Ще падна.

# 318
Забелязах го и точно този коментар ме провокира да обърна повече внимание на поста Grinning Аз може би съм единствената тук, която мисли така, но не ми харесват Банков и Зорница нито визуално, нито никак. Г/д към тях имам отношението на Донето и Майчето към Тонката и Шипка Grinning

# 319
  • София
Оххх, аман с едно и също цял сезон, а и след него се продължава.
Тя Зорница и да се ожени и да роди пак ще има заблудени дето да обясняват, че се е объркала и всъщност обича Банков и немедленно трябва да бие шута на Марио и да се втурне в обятията на единственния и неповторим доцент.
Просто се чудя това някакви кампанийни изяви ли са и защо продължават едно и също.

Фифф, не си сама. В мое лице имаш пълна подкрепа Simple Smile А ако вземеш да пуснеш и тея две снимки и да си зададеш въпроса, цена няма да имаш Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:28 от rosita_ta

# 320
Оффф, пак ли старата песен? Ще умра права хахахаха. Joy Тия жени съвсем са изперкали. Защо не могат да проумеят, че Банков съсипа Зорница, никакво щастие не й донесе, след него тя стана друг човек. Докато Марио й даде всичко и я обича с цялото си сърце.

# 321
 Роси, благодаря. Радвам се, че не съм единствената ''откачалка'' Grinning Честно казано хич не ми се занимава с глупостите на тези изгубени душици. И да го постна няма да им променя мнението, най-много да започнат едни философски есета Кой Как Защо Кога Какво....
 Яни, не го проумяват, защото не всеки има достатъчно капацитет да проумява разни неща. Не обиждам никого, просто анатомията и физиологията на всеки е различна! Simple Smile

# 322
Няма ли кой да ги подбере към 4ти километър тия изсфирясалите лели?😀😂😈

# 323
Оффф, пак ли старата песен? Ще умра права хахахаха. Joy Тия жени съвсем са изперкали. Защо не могат да проумеят, че Банков съсипа Зорница, никакво щастие не й донесе, след него тя стана друг човек. Докато Марио й даде всичко и я обича с цялото си сърце.
    Hands Plus1
  Дори вече не ме е жал за тях , толкова пък  да не знаеш кой филм гледаш ...

# 324
Положението е такова. След 9 ти сезон на ОЖ Марио и Зорница са женени с 3 деца, той всяка вечер я носи на ръце до леглото, а сутрин винаги и повтаря, че ако не я беше срещнал не знае какво би правил без нея. Но стринките пак питат Къде е Банков, истинската любов на Зорница? Anguished И не не сте единствени,  Банков до Зорница ми изглежда като все едно и е чичо. Някои жени явно много си падат по садомазото в емоционалните взаимоотношения щом им допада един мъж да лъже, да те забремени, да те пита, защо не си му искала разрешението, да те нашамари и да те изостави, после да не ти се обади  три месеца да те пита дали си жива след аборта и това е истинска любов  Heart Joy

# 325
Моля ти се, Хъмбълче, те и от 4ти км ще ги изгонят Grinning Направо на клада!!

Зайо, къде ги продават тия? Искам и аз един да му счупя ръчичките Grinning
Сега като прочетох какво си писала, Зайо, и ми се размърдаха малко мозъчните клетки. Ами това е последната капка в чашата, той не я търси, тя не го търси.Какъв по-категоричен начин да ни покажат, че това е тоталния необратим невъзвратим край? И началото на нещо ново? С Марио Heart
 Прилагам малко ендорфин, за да си оправим настроението Heart

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:52 от Фифф

# 326
  • София
Безнадеждно е положението, очайващо, комично и жалко. На 4 км само с Банков иначе ще побъркат психиатрите.

Иначе, не е ясно какво трябва да се случи, за да се спре с този рефрен с истинската любов. Аз ли имам грешни възприятия какво значи някой да те обича истински, или може да съм сляпа и да не видях, какво се случваше със Зорница при единия и при другия и най-вече, как завършиха. Марио, който и каза, че иска да живее за нея и Банков, който дори и на 10 градуса не се обърна, за да погледна към стоящата на летището сама и съкрушена Зорница.
За мен Банков е минало, не, не просто минало, а минало свършено време. Постараха се да ни го покажат по недвусмислен начин.

# 327
И в духа на това, което написах благодарение на стринките стигнах до екзистенциалното прозрение, че не съм срещнала ИСТИНСКАТА любов. Имам само един смотан Марио вкъщи, давам го безвъзмездно в замяна на информация, къде мога да се сдобия с истински мъж като Банков.???Някакви идеи?

# 328
 Уф, не исках да се нервя, но наистина Банков е ужасно същество. Как може да зарежеш ей така някой, който уж си обичал? Яко се му се напрегнах.... Хич да не се връща, ама хич.. Да си стои в Германия и да не си и помисля да припарва до Зорница.

# 329
Днес сте особено тихи, не мога да повярвам чак. Морските, да не сте слънчасали от слънцето?Grinning
Досега бяхме на плаж, най-после хубаво време, отидохме до Черноморец Simple Smile

Аз смятам, че визуално си отиваха двамата, прочем снимките, които са качили са любими сцени от двата сезона. И в двете сцени Зорница беше победителя след разговора с тях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт