ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 874
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
Ето нещо за сладки сънища☺
Скрит текст:
ЛЕЙДИИИИС, ако бях на ваше място, веднага го вкарвам в банята този....непослушник, който се цапа навън без разрешение Wink Ей така хуууубаво ще измия кръвта и мръсотията, ще пообръсна брадата...по-натам се сещате, надявам се. Wink
Аз ли да ви уча, значи??? Joy

Това ми напомни - къде е Вера?
Аз ли ?
Аз съм на море, нямам време от тичане по хлапетата, тотално ви изтървах .

# 301
Яни, ти да не гледаш епизодите, в които Банков е в Германия, та още ти е смешно? Grinning

Вера, нищо не си изпуснала, споко, после ще ти преразкажем Simple Smile

# 302
Яни, ти да не гледаш епизодите, в които Банков е в Германия, та още ти е смешно? Grinning

Тъкмо гледам епизода, в който дойде, та затова. Joy Обаче не съм нагласата да гледам специално Банков, а и едва ли може да ми въздейства толкова вече, както отначало. Тоя път ще се опитам да го гледам наравно с останалите. Запълвам си времето общо взето. Grinning Ако кажа все пак, че не го гледам и заради Зорница ще излъжа малко хахах, искам да проследя нейното развитие по-добре и то особено сега след коренно различния персонаж в 5ти сезон.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 23:19 от yanitsa.s

# 303
Мен не може да ме жегне драмата на Зорница в 4 сезон вече, защото просто знам че след това ще срещне  Марио. Тя не знае и затова толкова страда,а аз си го гледам спокойно.Ако взема, че се напрегна нещо ще си пусна някоя сцена с Марио, дето е ухилена до уши(избор поне има) и всичко е точно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 304
Две Де, как да не си липсвала, аз питах за теб, че нещо те няма, радвам се, че си си прекара добре на хубаво място Simple Smile

Ей, какво сте ми разсърдили другарчето?

Аз ако чуя още веднъж Енрике в изпълнение на приятелите ми, ще се гръмна, дори бутилката вино не ми помага Joy, това най-добре описва моментното ми състояние :

# 305
Мен не може да ме жегне драмата на Зорница в 4 сезон вече, защото просто знам че след това ще срещне  Марио. Тя не знае и затова толкова страда,а аз си го гледам спокойно.Ако взема, че се напрегна нещо ще си пусна някоя сцена с Марио, дето е ухилена до уши(избор поне има) и всичко е точно Stuck Out Tongue Winking Eye
Именно, и аз затова си го пуснах. Wink Толкова съм я гледала тая нейна драма преди да почне 5ти сезон, че сега ще ми мине между другото.GrinningА на Банков ще гледам просто като на директор.
И аз като теб - първо драма с Банков и за десерт, ако нещо, ще си пусна как се е ухилила до уши заради Марио. Дето се вика - всичко е точно. Joy

# 306
Ооооо, Майчеее Heart  Heart Eyes
Извиняваме се на другарчето ти, ние само се шегуваме. Тони ще си намери млада, готина сестричка и ще забрави за Албена, която от мъка, че баща ѝ не ѝ е баща, ще реши да замине в спин оф на сериала на Бахамите, където ще намери млад зъболекар и с Москита ще можем да я гледаме там.
Мога и аз да ти попея, имам тренинг от предната вечер, когато ме насилиха да пея в пиано бара. Познай... Истина на Милена. Който е гледал всички сезони, знае, че това е близалката на първи (този сериал не ме оставя). След това един пиян чичко крещеше и ме преследваше с: "Искам главната певица пак да пеееее" Grinning

# 307
Банков отново е покорил сърцето на Зорница, и Марио предприема отчаяна стъпка 😮😢

# 308
Я "Истина" на Милена. Grinning Димитрова, каква случайност. Joy

Аааа, Хъмбъл, Велислав като терорист, неее. Не мога да го гледам такъв, не ми допада. Joy В пълен разрез ми е с Емил от "Вездесъщият" и Марио от сериала, особено последния.  Предпочитам да ти гледам подписите. Grinning

# 309
Абе случайности май не съществуват Joy

# 310
Абе случайности май не съществуват Joy

Вече съм убедена...случайно. Joy

# 311
Няма да се учудя, ако

Скрит текст:
фамилията е Банков😁

# 312
Няма да се учудя, ако

Скрит текст:
фамилията е Банков😁
А, ти да видиш! Двамата хубавци на едно място. Joy Трябваше ми да почета малко, за да видя името на Вергов. Grinning

# 313
Филмът е дублиран на български, като нашият човек също. Но в сцената, където вдигат наздравица, какво уважение, са го оставили да каже Наздраве с неговият си глас 😁
П.С.не ви ли се струва малко църен за Аслан😃

# 314
Филмът е дублиран на български, като нашият човек също. Но в сцената, където вдигат наздравица, какво уважение, са го оставили да каже Наздраве с неговият си глас 😁
П.С.не ви ли се струва малко църен за Аслан😃
??? Направо ви изпуснах за какво говорите ,
а тази седмица се налага да  попътувам малко и след неделя пък съвсем няма да знам за какво говорите

Общи условия

Активация на акаунт