ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 879
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Аз видях едно - “Да” и “Да” Joy То аз май само 2 пъти съм гледала
Пък аз вече загубих бройката хахаха. Не помня колко пъти съм я гледала тая сцена. Joy

Моски, разбира се, че ги видях, как няма. Joy

# 286
Ето нещо за сладки сънища☺
Скрит текст:

# 287
Хъмбъл, това някакъв майтап ли е? Joy

# 288
Ахахаха, Хъмбъл, още преди да отворя снимката знаех, че ще има я кръв, я зъби, я некои оцъклени очи Joy

Дона, така е, романтичка съм, щом виждам романтика даже между Тони и Албена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
Не ми казвайте, че не сте ги видели тия неща. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тц. Аз очевидно съм пън. Laughing
Дона, така е, романтичка съм, щом виждам романтика даже между Тони и Албена Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно сега не си романтичка, а си....ми не знам каква си. Свиваща сърцето ми си Joy Няма ли поне веднъж от женска солидарност да ми кажеш, че Тони и Албена ще се разделят, за да спя поне една нощ спокойно? Cry Cold Sweat Sob

# 290
Ето нещо за сладки сънища☺
Скрит текст:
ЛЕЙДИИИИС, ако бях на ваше място, веднага го вкарвам в банята този....непослушник, който се цапа навън без разрешение Wink Ей така хуууубаво ще измия кръвта и мръсотията, ще пообръсна брадата...по-натам се сещате, надявам се. Wink
Аз ли да ви уча, значи??? Joy

Това ми напомни - къде е Вера?

# 291
Дона, Албена и Тони със сигурност ще са разделени. Докато тя е в болницата и ражда първото им дете Joy

Абе, чакайте да ви споделя нещо, на което се смях - под една от снимките на Диана някакъв момък я поздравил за имения й ден с пожелание...по-дълго да остане красива Joy

# 292
Дона, Албена и Тони със сигурност ще са разделени. Докато тя е в болницата и ражда първото им дете Joy
Велико! Чукни пет. И тогава не вярвам да останат разделени, все пак е с връзки
 Захариев ще го пусне в родилната зала.

# 293
Тотално съм хахо.Гледаме си с моя мъж 4 сезон,защото той много не го е гледал.В една сцена Димо-Калин е без тениска и на мен ми се струва,че е няколко идеи пренапонпан в гърдите за моя вкус и си мисля колко повече ми харесва Велислав без блуза.И другото,което си мисля,добре че този до мен не ми чете мислите. Joy

# 294
Това беше доста гадно вече. Чак такова нещо не вярвах, че ще напишеш...

# 295
Айде, айде, не се прави, признай си, че се изхили, като го прочете Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Зайо, което си е така, така си е Grinning

# 296
Ами не. Не се изхилих. По друг начин реагирах. И не, не се правя.

# 297
Ееее, Доначела, нали знаеш, че се шегуваме?

# 298
Дона, само се шегувам, не е с лоши чувства. Hug

# 299
Тотално съм хахо.Гледаме си с моя мъж 4 сезон,защото той много не го е гледал.В една сцена Димо-Калин е без тениска и на мен ми се струва,че е няколко идеи пренапонпан в гърдите за моя вкус и си мисля колко повече ми харесва Велислав без блуза.И другото,което си мисля,добре че този до мен не ми чете мислите. Joy
Значи не само аз гледам 4 сезон.Grinning Сега ми е смешно с новия директор, ама след 20 епизода ще ми стане тъжно. Joy
На мен и Димо, и Велислав ми харесват, добре сложени мъже са, точно ей такива като тях харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт