ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 844
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
Не им е за първи път да се натискат, да правят секс и т.н. (ама Марио какъв тупаник отнесе тогава Joy Точно като отдавнашна двойка). Но абсурд да повярвам, че са възнамерявали да има нещо повече от ученическо натискане.

# 406
Аааа според мен той си я заведе баш да месят кекс. Знаем, че Марио е стиснат. Няма да чака края на работния ден и да я води някъде, нали пари ще трябва да дава.
Ама сега сериозно, когато Тасев и Фотева ги сгащиха, Марио му каза: "То не ни е за първи път", едва ли имаше предвид натискането. След това едва ли са правили нещо повече, те ги секнаха и Тони беше за капак. Joy

# 407
Като ги гледам как се бяха разгорещили, поне първоначално за това ще да е било. GrinningЗорница даже беше без бялата престилка, някъде из линейката е била захвърлена. Само с едно натискане нямаше да минат, ако не бяха ги заварили Ина и Тасев и после позвъняването от Тони.

# 408
Абе никакво натискане, да не са ученици. Grinning Баш от сцените на Дона си следваше, но уви Тасев реши и той да бърка кекс.

# 409
  • София
Вас амнезията ли ви хвана, ми не им е за първи път. Историята помни поне две дози кекс, преди линейката - една под душа и една в колата. А кой знае още колко пъти са пекли, ама стиснатите сценаристи не ни дадоха да видим добре ли е станал кекса, оставиха ни само да предполагаме.
Така, че съвсем не им беше за първи път.

# 410
Така де, ама според теб и в линейката ли щяха да пекат кекс? Hushed
Баси смелчаците, признавам ги. Joy
Макар че Яни е права, бялата престилка изчезна от Зорница. Яни, беше грижливо оставена зад главата на Марио, хич не ги следите тези неща, значи Joy

# 411
Абе Моски, при такава сцена кой ти гледа зад главата на Марио? Joy Като ги гледам обаче, ако не ме лъжат очите и там езици са си пускали. На това му викам аз техника. Joy

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 00:04 от yanitsa.s

# 412
Москита,я се стягай.Каква неопорочена болница те във втори епизод още я опорочиха .Rolling Eyes
За мен искам те едно нещо означава.А и коментара и Ти си луд,едва ли ще го каже,ако си мисли,че само ще я целува.Обяче и допълнението Къде?Не знам няма значение.Беше един път .Joy
И като ги гледам как се бяха награбили не мога да си представя с едното целуване да минат,особено след като Зорница така хубаво го беше окрочила. Flushed Айде разбихте ми съня.

# 413
Имам един много любим момент от тая сцена - точно последният им кадър, когато Марио я погали по лицето и двамата се усмихнаха едновременно. Heart Eyes Като палави хлапета, извършили поредната лудория. Grinning Толкова доволни бяха, Марио все едно беше забравил как преди минутка се е чувствал като предател и се е вайкал, че лъже брат си.

# 414
  • София
Хъмбъл, идвай с някоя снимка на окървавен и страшен Батко,, за да се свали напрежението,  че в темата стана страшно.

# 415
Абе Моски, при такава сцена кой ти гледа зад главата на Марио? Joy Като ги гледам обаче, ако не ме лъжат очите и там езици са си пускали. На това му викам аз техника. Joy
Твойто непрофесионално око те лъже. Stuck Out Tongue Winking Eye  Само техника без езици.Странни разбирания имат това актьорите,аз на интензивно докосване на устните между двама души, друго име освен целуване не мога да измисля,ама те не та не,не било това.

# 416
Ей, ама че късмет имам. От работа и развяване по кръчмите за малко да пропусна да се включа в мелето. А така го недолюбвам тоя "елемент" Банков, че ако можех, с кеф бих го метнала от покрива на "Св. Кирил" и после бих слязла долу да го достъпча (днес съм лоша и кръвожадна). Тези крякащи стринки няма да се спрат скоро. Най-веселото е, че все по-малко хора им пригласят. Щели били да се броят, ами бройте се, аз поименно вече ви знам кои сте. Архаичното ви мислене се набива яко на очи.

# 417
Твойто непрофесионално око те лъже. Stuck Out Tongue Winking Eye  Само техника без езици.Странни разбирания имат това актьорите,аз на интензивно докосване на устните между двама души, друго име освен целуване не мога да измисля,ама те не та не,не било това.
Ами нали ти казах - диоптърът ми е малък. Ще взема за новия сезон да си купя едни очила за близо хахаха. Да виждам аз по-добре тия неща, не да се чудя моите кьорави лъжат ли ме, или не?Joy

Mayova, ще престанат някой ден като свърши и сериалът, ама кога ще е то...не знам. Joy Значи не стига, че имаше 34 лайка за Марио и само 8 за Банков, ами и те не млъкват. Едно си баба знае, едно си бае. Wink И тяхната същата. Joy

# 418
Имаше и коментар Банков и Зорница завинаги Joy
Което ме кара да мисля,че интелектуалното им ниво е някъде на 4-5 годишни.
Айде лека от мен,че утре ще се измествам от морето към китната София. Sleeping

# 419
От мен последно преди сън
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 01:17 от fchelata

Общи условия

Активация на акаунт