ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 682
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Биже мой, и онези цифри ли са се коментирали???
Дръжте ме, да не падна!
А онези петте ....абе предизвикват ми бойни мисли, разбирате ли го това? Аз съм миролюбива, но тези са склонни да те извадят извън кожата ти!
Егати и тъпите сравнения, егати и чудото. Големи жени да се излагат така! Ах, как избеснях!

Дона, коментарът беше нещо от сорта: "В грешка сте, Банков и Огнянова 4000, Марио и Зорница -360". За мен това са цифрите от наградите, макар да не е уточнено, горе-долу така бяха гласовете, а и лелките много пъти ги писаха и изтъкваха тези прословути 4000 гласа. И мен ме хващат бесовете, заради Димо Алексиев, защото тази награда трябваше да бъде негова.
И мен още ме е яд за тая награда, определено трябваше да я спечели Димо Алексиев!

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 03:14 от fchelata

# 616
Привет Simple Smile)
Имам изключително важен въпрос Grinning Как се действа ''политически коректно'' ,защото и аз работя сред колектив от около 20 жени и честно да си призная никак не ми се получава да си мълча, заради което отнасям страшен хейт Grinning Почти колкото Зорница във фб Grinning
Внимавайте какво си пожелавате Hands Facepunch
Скрит текст:
  Аз работя почти само с мъже и това е доста неприятно - първо мъже-клиенти не знаят точно какво искат , после мъже-строители правят разни золуми по обектите , а после  се правят на интересни , защото трябва да викнат жената да им оправи бакиите . Като бях по-млада беше още по-нетърпимо...
Много е лошо , когато един мъж не може да ти е авторитет , хайде да не ви отчайвам Hands V  ,... има и  свестни .

# 617
Към мен се научиха да се държат с уважение. И мъже и жени.  тъй като аз не се събирам в групичките през почивките, мислеха, че го правя, защото съм надменна. А аз имам нужда от тишина и използвам всеки момент да си почивам. После, налага им се да им се заточват инструментите и затова гледат да са любезни. Макар че на мен бързо ми минава, ако са имали нещастието да се сдърлят с мен, и пак им помагам. 😕

# 618
Аз пък в тази сцена (когато спасяваха внучето на Фотев) никъде не видях Марио да е мил и да я убеждава. Той така безцеремонно ѝ отсече “Хайде”, нищо уважително не усетих Thinking

# 619
Вчера сте се вихрили пак до късно. Единственото, което ме е трогвало почти до сълзи при Зорница е на финала в гражданското когато се разплака. Явно трагедиите трудно ми въздействат. Например, като говореше на Марио за аборта не се разтроих, защото той се беше увил като шушулка около нея, бършеше и сълзите накрая я и нацелува и ми беше спокойно, че е в сигурни ръце и по-бързо ще и мине, особено като се появи някой малък Ковачев или малка, сладка чернокоса Зорница. Kissing Heart Изобщо малък Ковачев ми звучи много по-добре от малък Банков Joy

# 620
Аз пък в тази сцена (когато спасяваха внучето на Фотев) никъде не видях Марио да е мил и да я убеждава. Той така безцеремонно ѝ отсече “Хайде”, нищо уважително не усетих Thinking
За мен той си я убеди само с поглед, не му беше нужно да я притиска като Банков. Успя да й вдъхне кураж да действа, защото ситуацията е спешна. Това "Хайде" на мен не ми прозвуча грубо, беше си нормално. Общо взето подходът му беше хиляди пъти по-добре от този на Банков.

# 621
Интервютата на Велислав са само заради "Вездесъщия", няма за ОЖ
Говорех като цяло за информацията, от тримата за него най-много има, след това Диана и най-накрая с оскъдната информация е Димитър.

Напълно съгласна, честно казано са ми странни твърденията това колко по-добър едва ли не във всеки един жест и мимика към, когото и да е е Марио от Банков, все едно някакво чудовище е бил вторият.........

# 622
Дона Уотсън, елементарно е! Ти не разбра ли, ние ще намерим и любов в това как той ѝ е подал скалпела. Grinning
Ти за едно "Хайде" се хващаш. Joy

# 623
Напълно съгласна, честно казано са ми странни твърденията това колко по-добър едва ли не във всеки един жест и мимика към, когото и да е е Марио от Банков, все едно някакво чудовище е бил вторият.........
Майче, аз не смятам, че Банков беше чудовище и едва ли не я е принуждавал да прави неща. В ситуацията с операцията на детето той беше като обезумял, защото се сещаше за дъщеря си и личната си трагедия и затова искаше на всяка цена да спаси детето. Факт е, че имаше самочувствие за работата си, затова колко е добър. Може би е действал сериозно и рязко, но това беше породено от вътрешната му убеденост да го направи. И не мисля, че всички жестове на Марио са били пропити с нежност, той си беше такова дърво, че....за Бога!
Дона Уотсън, елементарно е! Ти не разбра ли, ние ще намерим и любов в това как той ѝ е подал скалпела. Grinning
Ти за едно "Хайде" се хващаш. Joy
Хахахахахха, да, да, отдавна се убедих Grinning Откровено смятам, че представите ви са изкривени заради цялостната любов към персонажа(сериозно го мисля, не се заяждам излишно в момента), но пък..кво, като предизвиква пеперуди в стомаха - това е важното  JoyJoy Не казвам, че е кофти персонаж, напротив, много го обичам и Марио, просто и аз като Майчето се дивя понякога на анализите  Hug

А Може ли вместо Дона Уотсън да е Дона Мориарти Wink

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 10:05 от Анонимен

# 624
Донe Мориарти , искаш ли да лошият герой   ?
Ние  вече сме яко пристрастени към Марио  и започваме да откриваме  гениални  жестове и ходове  навсякъде
.
Че играе превъзходно  Велислав - играе , показва непрекъснато  толкова много  неотваряна  до сега любов , но  едва ли пък чак  всеки жест и мимика са толкова премислени . Явно ролята просто много му подхожда .

# 625
А Може ли вместо Дона Уотсън да е Дона Мориарти Wink
Не използвам едно и също два пъти, така че може Grinning
Естествено, че са ни изкривени представите. Grinning Ама тука сме сред свои, позволено ни е всичко! Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес, когато не съм на работа сте тихи Grinning

# 626
Донe Мориарти , искаш ли да лошият герой   ?
Ние  вече сме яко пристрастени към Марио  и започваме да откриваме  гениални  жестове и ходове  навсякъде
.
Че играе превъзходно  Велислав - играе , показва непрекъснато  толкова много  неотваряна  до сега любов , но  едва ли пък чак  всеки жест и мимика са толкова премислени . Явно ролята просто много му подхожда .
Ели, Its so good to be bad! Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, и аз не смятам, че всяка мимика е премислена от него или че сценаристите са го мислели така. Може би си права - това е неговата роля Simple Smile Пасва му.

DD,  как бе, тук сме!!!
Снощи даже се сетих за едни песнички, които много подхождат на нашите братлета - песни от филми на дисни ахаххаха  и се чудех дали да ги пусна или ще ме вземете за тотално дете

# 627
Скрит текст:
Майче, аз не смятам, че Банков беше чудовище и едва ли не я е принуждавал да прави неща. В ситуацията с операцията на детето той беше като обезумял, защото се сещаше за дъщеря си и личната си трагедия и затова искаше на всяка цена да спаси детето. Факт е, че имаше самочувствие за работата си, затова колко е добър. Може би е действал сериозно и рязко, но това беше породено от вътрешната му убеденост да го направи. И не мисля, че всички жестове на Марио са били пропити с нежност, той си беше такова дърво, че....за Бога!
Нямах предвид теб, просто от другите съм останала с подобно впечатление, също както с Тони.....

# 628
И аз не съм останала с впечатление, че всеки жест, поглед, мимика, вдишване, издишване и подпръцкване на Марио са пропити с любов, нежност, цветя и рози. В доста моменти си беше дървеняк, понякога се държеше нежно, друг път по-грубо, а често - съвсем служебно.

# 629
Сега ще ми кажете, че и в трошенето на вратичката нищо любовно не сте видели. Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=lsSJ8AT3Cjo

Общи условия

Активация на акаунт