ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 7

• 20 665
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
Беше си дървеняк и не винаги е бил мил и любезен, и беше и груб и ми е идвало и да го цапна с нещо, но никога не се е отнасял унизително с нея.
Банков може да е обезумял заради дъщеря си, но заложи кариерата на Зорница на карта абсолютно безцеремонно. Ако детето беше умряло, тя щеше да е приключила с професията си, защото нямаше право да извърши тази операция и нямаше никакво оправдание след това. Дължеше й две минути, в които да я убеди,че постъпват правилно, а не да я натисне така.
Както и да е, не искам да спорим, момичета, всеки с възприятията си Simple Smile

# 631
Според мен дали харесваме даден герой или не е вследствие само и единствено на неговото държане. Ако Банков не беше причинил толкова гадости на Зорница щях да го харесвам. Изобщо не ме интересува, че това е било защото Вергов е искал да си тръгне. За мен сериала е това, което са ни дали, а аз видях, че той я съсипа, смачка я и я сравни със земята и, ако не беше Марио, още да си е смачкана. Останалото, какво щяло да е ако Вергов бил останал за мен е ала, бала локуми, сериала е това, което ни дават, не това, което на нас ни се иска.

# 632
Сега ще ми кажете, че и в трошенето на вратичката нищо любовно не сте видели. Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=lsSJ8AT3Cjo

Е...там е друго!!! Там е ултимативната любовна сцена Simple Smile Тя Зори му каза "да" точно заради трошенето на вратичката. Мъж, който да ти носи торта, но в същото време да е добър със строително-ремонтните дейности, не се изпуска Wink

# 633
 Снощи гледах Банков и Зорница и въпросната операция. През цялото време бях ''Банков, куче гадно''. Много ми харесаха аргументите и позицията на Зорница защо не трябва да оперира и през цялото време вътрешно крещях ''Нееее, не се съгласявай'' ..
 Марио може и да не е бил точно нежен в колата с бебето, но подходът му беше коренно различен от този на Банков. Просто разликата се усеща веднага. Действаше адекватно, не емоционално. Погледът му беше мек, тонът му беше мек. Не я е натискал, а я остави да вземе сама решение. Това ''Хайде'' за мен не беше натискане. Simple Smile
 И съм съгласна със Зайко. Въпреки че Вергов е искал да напуска, това не означава, че Банков трябваше да съсипе буквално Зорница. Можеше да стане по по-елегантен начин. Но съм безкрайно щастлива за решението на Вергов.

# 634
Дона Мориарти (винаги съм харесвала Мориарти) , задавих се и си съборих стол на крака Joy Joy Joy
Аз нямах това предвид точно, но добре и твоето е напълно вярно Joy Къде са тези мъже, да се наредя на опашката?

# 635
Дона Мориарти (винаги съм харесвала Мориарти) , задавих се и си съборих стол на крака Joy Joy Joy
Аз нямах това предвид точно, но добре и твоето е напълно вярно Joy Къде са тези мъже, да се наредя на опашката?

Е....в Свети Кирил, как къде? И без това си си ранила крака, да ходим да те превържат в Спешното Wink
 Спиш, Димитрова, спиш!!!

# 636
Аз не мисля, че винаги трябва да галиш някой с перце и да го чакаш да се накуми да свърши нещо, което спешно трябва да се направи. Според мен именно заради тази ситуация тя така бързо реагира с бебето в колата, защото знаеше, че понякога просто трябва да се действа.
Но щом не искате да го дискутираме, добре, млъквам!

# 637
Линейка ли да викам или ще дойдеш да ме вземеш и придружиш, че посинява? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
Линейка ли да викам или ще дойдеш да ме вземеш и придружиш, че посинява? Stuck Out Tongue Winking Eye

На ръце ще те нося до Свети Кирил!!!!
Не е добре работата, трябв а да чакаме и снимка да ти направят....ужасна работа....няма да минеш само с една превръзка Head Band

# 639
Оооо снимка, снимка задължително! Може после и на скенер и на ЯМР за всеки случай!
Хайде бързо, че от един съм на изпит. Grinning

# 640
Аз не мисля, че винаги трябва да галиш някой с перце и да го чакаш да се накуми да свърши нещо, което спешно трябва да се направи. Според мен именно заради тази ситуация тя така бързо реагира с бебето в колата, защото знаеше, че понякога просто трябва да се действа.
Но щом не искате да го дискутираме, добре, млъквам!
Имаш предвид,че заради ситуацията с момиченцето Зорница е била.адекватна в колата ли?
И моля ви се, Марио не й е казвал Хайде. Каза й Давай. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
Оооо снимка, снимка задължително! Може после и на скенер и на ЯМР за всеки случай!
Хайде бързо, че от един съм на изпит. Grinning
Ох, много работа ще има по теб. МНОГО!
Кой ще те изпитва Wink

Внимавай да не получиш слаба оценка, ще се наказваме!

# 642
хахаххахахахахахаха Взривих се! Хахахахаххах още се смея

Ще бъда квестор,  те да внимават, не давам да се преписва  Joy

# 643
хахаххахахахахахаха Взривих се! Хахахахаххах още се смея

Ще бъда квестор,  те да внимават, не давам да се преписва  Joy
Аууууу, строга!!!  Мисля, че ще си чудесен директор на Св. Кирил Wink

# 644
ееееее сега много ме надъха. Наперчих носа и с болен крак отивам да ги късам Joy

Общи условия

Активация на акаунт