Пубертетът при момчетата - Тема 2

• 66 448
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
А същия, същия е и моя. Само дето за толкова време не се научи и си държи да му е приятел и ходи и се унижава.

# 361
А същия, същия е и моя. Само дето за толкова време не се научи и си държи да му е приятел и ходи и се унижава.
Ще узрее,спокойно.При нас отне близо 1г.

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 16:08 от bobsi81

# 362
Ох, надявам се и при моя да стане. Ама засега няма такива изгледи.

# 363
      Моля, за препоръка за книга с точно определена тематика!
Синът ми не е от четящите, освен енциклопедии, които поглъща и разбира се, неизменният Дръндьо, нищо не чете доброволно. А, историите за Румцайс ги четеше преди години вечер преди лягане. Задължителната литература- със зор. Почти на 13 е,леко инфантилен за годините си.

Днес му казах, че на почивката искам да вземе със себе си книга, по негов избор. Заявих му, че имам детски книги на всякаква тематика.Попитах го за какво иска да чете- за исторически времена, фантастика и как хората са си представяли света, за пътешественици,истории за животни,за деца от стари времена, за деца от моето детство , за историята на някой клас, за индианци, за ескимоси....

И той след кратък размисъл реши, че иска някаква история за деца, "които правят щуротии" и има смешни моменти, както и приятелство

От личната ми библиотека веднага се сетих за"Капитанът и Славното момче" от Ат.Павлов, както и за "Атентатът не се състоя"- В. Станилов."Войната на таралежите "е четена и филма гледан. Друго, какво?

Моля, за препоръки, току- виж доброволно е намерил ценното в четенето.

# 364
  • Варна
Ще узрее,спокойно.При нас отне близо 1г.

Няма. От бебета са заедно.

# 365
Хари Потър - цялата поредица
Пърси Джаксън /Боговете на Олимп/ - също поредица
Приключенията на Артемис Фоул - първите няколко книги ги има в Читанка
Робинзон Крузо
Моби Дик
Две хиляди левги под водата
Моето семейство и други животни
Тримата мускетари

# 366
  Сбъдваща, благодаря!
Не ми е известна "Приключенията на Артемис Фоул", от останалите е чел Пърси Джаксън, но само първата книга, Робинзон Крузо и Моето семейство и други животни, а Тримата мускетари- гледа мюзикъл, но малко дебелички са книгите, за да ги носим на почивка. Моби Дик не помня колко е голяма, ще проверя в библиотеката на майка ми, там всъщност са и моите детски книги. 

Хали Потър- така и не го привлече, но е чел само откъсите, по които имаха да работят в училище, може би затова.

# 367
Всъщност заглавията от поредицата за Артемис Фоул са различни в българския превод. Тези 3 са в Читанка, мисля че има преведени още 2. http://chitanka.info/person/eoin-colfer

Пак в Читанка може да се намерят още от интересните неща на Джералд Даръл. На Жул Верн също.

# 368
  • София
Записвам се и се връщам да ви чета ,че и ние си имаме един младеж който почват да го друсат нервите Crazy

# 369
Моят 10годишен има гадже. Днес се видяли и ми обясни, че се опитал да я целуне, ама не се получило Grinning Blush
Иначе вечер още иска да го приспивам Simple Smile гушлив и любвеобвилен е., уравновесен, но си има свое мнение по всеки въпрос, което защитава аргументирано и доста разпалено. Grinning Дрехи и обувки не купувам сама още от ДГ, не харесали нещо, няма да го облече ули обуе.

# 370
Яяя, имало тема като за моя тийн Simple Smile
Привет на всички!
По темата на последните мнения да се оплача първо- това е първото лято,през което не е пипнал и една книга Frowning1
Отказва,не категорично,но успява да се измъква. Уж подхвана Бай Ганьо ( ще бъде седми клас),но само я подхвана. Улеснен е и от факта,че почти цяло лято е при баща си(разведени сме) и се чувства много ок без контрола,който успявам да приложа като си е при мен. Оплаках се Frowning1
На 12 години носи м/у 42 и 43 номер  Head Band вярвайте,последната година съм купувала обувки и бутонки почти през два,три месесца Anguished Футболист от 6 годишен. Това търчане след топката пък,му оформи огромни бедра...и сега панталони, дънки търсим по-широки. А допреди година и нещо си беше още фърфаляк Laughing  Това лято и на ръст даде доста и точно се оплаквах на кака му,че освен на плавници( така вече му наричам обущата),тази година и на дрехи няма да му смогвам Simple Smile
Стана дълъг пост. Ще се включвам пак

# 371
  • Варна
Яяя, имало тема като за моя тийн Simple Smile
Привет на всички!
По темата на последните мнения да се оплача първо- това е първото лято,през което не е пипнал и една книга Frowning1
Отказва,не категорично,но успява да се измъква. Уж подхвана Бай Ганьо ( ще бъде седми клас),но само я подхвана. Улеснен е и от факта,че почти цяло лято е при баща си(разведени сме) и се чувства много ок без контрола,който успявам да приложа като си е при мен. Оплаках се Frowning1
На 12 години носи м/у 42 и 43 номер  Head Band вярвайте,последната година съм купувала обувки и бутонки почти през два,три месесца Anguished Футболист от 6 годишен. Това търчане след топката пък,му оформи огромни бедра...и сега панталони, дънки търсим по-широки. А допреди година и нещо си беше още фърфаляк Laughing  Това лято и на ръст даде доста и точно се оплаквах на кака му,че освен на плавници( така вече му наричам обущата),тази година и на дрехи няма да му смогвам Simple Smile
Стана дълъг пост. Ще се включвам пак

Добре дошла и аз тотално подменям гардероб. Такъв скок в ръста направи, че всички долници му станаха
 7/8 Laughing

Да са здрави, ще купуваме.

# 372
Уф,голяма мъка удрят много деца с четенето.Моето под натиск чете тези по списък,иначе по желание няма проблем.Прочете 13 книги това лято и мисли утре за последно да си избере нещо от библиотеката.Оказа се,че му допадат приключенски и малко фентъзи.За да няма драма редуваше една от задължителните и една книга по желание.Отне му по 40-50мин на ден,като пропуска уикендите,тъй ,като обикновено излизаме семейно и програмата е лежерна.От днес заръчах да преговаря по англ.език и ми звъня два пъти за елементарни неща,там ще е драма явно.Пуснах му по един тест за проба по БЕЛ и МАТ,там е ок.
За плавниците те разбирам напълно.От НГ до сега минахме от 38 на 40 и все нещо му стяга.Дрехите не съм ги огледала всички,но дънките ще са му къси,гледам стърчи над приятелите си,а бяха равни в началото на лятото.
Живи и здрави да са само!

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:16 от bobsi81

# 373
  • София/Севлиево
И на моя анцузите дето си мислех, че ще избута и тази година с тях му се оказаха къси, а уж ги взех по-големи,ама жив и здрав да е, ще купувам нови...За четене-той чете през учебно време,каквото си хареса,но пък поне обича.Задължителни книги нямаме, а в края на читанката имаше някакъв примерен списък и от него си избра 2-3,но толкова му стигат, че то постоянно сме в движение и не остава много време за четене.Едно време и аз не четех задължителните книги през ваканцията,баща му също не ги е чел...

# 374
  • На топло в неговото сърце.
Нашия младеж все още е при баба и дядо,но ме е предупредил,че като се върне иска изцяло нов гардероб.Голямо пазаруване ще е.За два месеца е пораснал с 3 см.Не яде никакви зеленчуци освен царевица.В пети клас си имаше гадже,с което се бяха целували по устата...../голямо нещо/от тогава Тц -всички били кифли.Тренира цяло лято на лостове с децата от квартала/поне не е на компа/.От задължителната литература е прочел всичко,от стихотворенията само „ На прощаване" до средата е научил.Много дълго стана...

Общи условия

Активация на акаунт