Пубертетът при момчетата - Тема 2

• 65 587
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Я, каква полезна тема!
Покрай матурите на седмокласниците взех отново да надничам във форума.
Мога да се похваля с два пубера, съответно на 16 и на 14.
И двамата са високи 190 и са като тръстики тънки, номер - 43.
Малкият се води, но големия е чудо на чудесата. Няма такъв тежък пубер.
Всичко за което пишете - косми, устройства, тръшкане, зъби и т.н. ми е до болка познато.
Но това което истински ме интересува са иновативни похвати за оцеляване Joy

# 76
Не ми дава да коригирам горния пост и да дописвам в него, затова пускам нов.
Относно самочувствието - и ние имаме проблем, но е в обратния вариант. Нашият синковец го има в повече. Ако го слуша човек може да се хване за главата - той бил много красив, много умен, голям пич и какво ли още не, а другите можели само да си мечтаят да са, като него. От къде го извади това самочувствие направо не знам.
А мойта маймуна чете най-хубаво,винаги побеждава в игрите,по математика е страхотен,на футбол ще го размаже този Роналдо,кара колело най-бързо и  всичко друго най-най-най,което се сетите.Scream

# 77
  • София
Уф, това бащите са още по- зле от предпубертета Simple Smile Не може да разбере, защо не му се подчинявал младежа? Той на неговите години, ехеееей... А в същия момент, налага наказания, които той самия не следи дали са изпълнени или пренебрегва... И тези изхвърляния "един месец без" са ми в повече. Ми, накажи го справедливо, спрямо простъпката, но после си дръж на наказанието, а не да се чудиш как да го намалиш или да се правиш на невидял, когато не се изпълнява.

# 78
  • Варна
Точно. Другото любимо ми е търпи, търпи та избухне и го накаже за най-голямата простотия.

# 79
  • Перник
molive, Глухарче, това за бащите се отнася 1:1 и за нашия татко.

# 80
  • София/Севлиево
Нашият татко засегасе явява нещо като най-добър приятел,ама да видим докога...

# 81
  • На топло в неговото сърце.
Нашият татко засегасе явява нещо като най-добър приятел,ама да видим докога...
И при нас е така,но докога ......Вчера ми разправя как синето го било изнервило с физиономиите и гримасите ,които прави докато му обяснявал нещо Stuck Out Tongue и си викам БОЖЕ ти сега ли ги забеляза.......

# 82
  • 1st floor
ММ пък си остана като трето дете. Никой не го отразява, а и той не си дава много зор.  Laughing Като вече му се качат на главата или тотално са прекалили, тогава ги заплашва с "искате ли да кажа на майка ви?"!!! Joy

# 83
  • Варна
ММ пък си остана като трето дете. Никой не го отразява, а и той не си дава много зор.  Laughing Като вече му се качат на главата или тотално са прекалили, тогава ги заплашва с "искате ли да кажа на майка ви?"!!! Joy

Хахахаха

# 84
ММ уж търпи до един момент и после става  трагикомично.Като се кара е адски неадекватен,че чак смешен,но важното е,че има някакъв респект.

# 85
molive, Глухарче, това за бащите се отнася 1:1 и за нашия татко.
Това май е така при повечето татковци, нашия включително.

# 86
При нас не е така.Нашият татко най-добре го наказва,кара му се,забранява му някои неща,ако детенце нещо е сгафило.

# 87
  • На морето!
Ох, при нас таткото е пример и идол, но според мен е твърде строг и взискателен, а според него така се калявали мъжки характери, обикновено аз съм балансьор между двамата.

# 88
И при нас понякога така се получава.

# 89
  • И аз не знам къде...
Здравей,
Радвам се, че намерих тази тема!
И естествено имам питанка 😀!
Синът ми е на 10 години и от месец забелязвам леко, тъмно окосмяване по интимните места.
Чудя се дали е нормално?
Няма окосмяване под мишниците или по лицето. Появяват му се черни точки по челото, но не са дълбоки.
Висок е около 155 см. и тежи около 50 кг., но не е дебел, а просто голям. По-висок и физически развит е от връстниците си, но така си върви от бебе и му е ген (единия дядо е много едра костна структура? Тренира, кара колело, физически издръжлив е.
Ще ви бъда много благодарна споделите мнение!

Общи условия

Активация на акаунт