Пубертетът при момчетата - Тема 2

• 65 752
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
А моят убавец,след 3-ките по математика и английски,днес ми се похвали,че по музика имал две точки до 6-ца  Mr. Green

# 661
  • Перник
Моят има 4,75 на входното ниво по...изобразително изкуство. Това му е най-ниската оценка до момента. Имали нещо като тест (не го е носил вкъщи да го видя) и рисунка. Господинът не бил впечатлен от рисунката. То и аз не бях - трябвало да е пейзаж, нашият нарисувал 3 баира в различни нюанси на зелено и толкова Joy

# 662
  • Варна
Е то пък може ли всичките да са художници.

# 663
  • Пловдив
ми то това важи за всички предмети  Wink

# 664
Абсолютно винаги ми е било интересно и смешно, на какъв принцип се оценява рисуването? За мен това е предмет, който трябва да се оценява с две думи. Зачита се, не се зачита. Като под “не се зачита”, да стои празен лист хартия или тотално неизпълнен проект.

# 665
  • Варна
ми то това важи за всички предмети  Wink

Не е така за музика и рисуване си трябва и талант, само с учене не става.

# 666
  • Перник
Яд ме е малко за рисуването, защото напоследък като че ли не му се занимава. Преди рисуваше много, и то не зле.
Но пък по физическо е "отличник" - на бягане 50 м. изкарал 4. Всички останали имали двойки Flushed Деца 5-ти клас да са в толкова лоша физическа форма, направо не мога да повярвам. И ми идва да се пробвам и аз за колко ще пробягам 50 м.

# 667
  • някъде
Моят има 4 на входното по рисуване и повярвайте щях да припадна. Не, не от 4-ката (и по-лоши оценки съм виждала) Rolling Eyes, а от това, че даже по рисуване имат входно ниво Flushed Не знам дали има шанс някога да спрат голяма част от  малоумщинините в образованието:thinking:

# 668
  • Русе
Вече гледам да не се впрягам за оценки. Следя ги, мрънкам но вече не ги изживявам вътрешно. Сега питам какво са научили, дали нещо не са разбрали, имат ли нужда от помощ.... И учителите понякога "режат", и децата не са винаги на 100 %, та се получават по-ниски оценки. Друго търся вече в децата но до скоро ме чуваха съседите  Mr. Green

# 669
  • Перник
От първи клас му повтарям, че за мен оценката няма значение. Важно е какво е научил. Не се карам - нито за оценки, нито за допуснати грешки. Сядам и обяснявам кое как се пише, защо, как се прави проверка и т.н. Баща му обаче напоследък му повтаря, че трябвало да е номер едно по всичко (не, че го мисли, опитва се да го накара да се стяга и да учи). Калоян обаче не се трогва особено.

# 670
А оценки не ме впечатляват, но пък се плаша от
"Ооо, беше много лесно",  тогава има доста  интересни  изпълнения
Бях го оставила да преговаря самостоятелно, сега бере плодовете и го е яд как хубавичко лъсна колко много е преговарял.. Аз съм доволна де, пари му под Д-то, че тренировките ще се редуцират и учи уж по-съвестно ..
 А всъщност съм доволна, че видях истинското му ниво - около 5-цата,  а по математика, БЕЛ и ЧП - 5,50+. 

# 671
Иии от тук разбрах,че  по рисуване има входно ниво,ще го попитам довечера.Плаша се от бебешко беше,или има не дочетен въпрос или бисери.Тревожи ме,че малко недоглежда нещата и не изпипва в детайли,а иначе си знае уроците.Даже и класната му е споменала,че не се старае ,а може.Дано се стегне,че още е ваканционно настроен.Зарадва ме е и с еднодневна екскурзия в края на месеца.

# 672
............ Зачита се, не се зачита. Като под “не се зачита”, да стои празен лист хартия или тотално неизпълнен проект.

Ма моля ти се и такъв случай имаме в семейната история. Понеже като ми донесе по-слаби оценки му правя забалежка, ми отговаряше "е виж по рисуване, физическо имам шестици". И съответно му казвам, че мен рисуване, пеене и физическо не ме вълнуват, т.к. за тях трябва да си има човек талант, а и на мен не са ми важни. Познай Simple Smile След 2 седмици ми носи двойка по рисуване. Викам защо бе? Ами понеже не ги карали да рисуват, ами за някакви художници да пишели като биографични данни. И той решил, че това не било рисуване, а и аз нали съм казала че не ме интересува и той решил да предаде съвсем спокойно и с чиста съвест, без грам вина празен лист.

# 673
  • Варна
vici75  уредил те е  Joy

# 674
Да, аз излязох виновна, понеже съм казала, че мен рисуване не ме интересува...Simple Smile

Едно и също вършат маймуните като ви чета, просто няма как да сложа под поста на всяка една от вас и моя това го върши. Няма някоя нещо да е написала, и за мен да е ново.

Общи условия

Активация на акаунт