Американски колеж - дванадесета тема

• 62 974
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз съм на линия за понеделник.

# 601
  • София
Миленита, къде си, бързо да се отчетеш!

# 602
  • София
Повече от месец не бях влизала във форума, но явно навреме се включих, за да не пропусна срещата. Бройте и мен за понеделник. Ще дойда към 7 часа.

# 603
  • София
Хаха, Душа, благодаря ти, много си мила! Чета ви, леко завиждам и си мълча по две причини: логистичната е, че няма кой да ми вземе и гледа цвъчката от градина в понеделник, двете сме сами с нея, и втората (емоционалната) - хич не ставам за разговори тия седмици: Дивакът прекъсна заради лоши оценки и сетете се кво ми е... (ето, признах си го Frowning1), изобщо не съм за срещи с нормални хора и разговори.

# 604
  • София
"Дивакът" мислил ли е вариант АУБГ в Благоевград, специалност ИТ? Искаш ли да се видим тази седмица "по кварталному", с беболина?

# 605
  • София
Не ще той IT. Ще има сега една година да си реши иска ли нещо изобщо и какво. Ние сме си в квартала, така че само дай знак, ще ти метна телефон на лични.
Приятно ви изкарване на рандевуто!

# 606
Хаха, Душа, благодаря ти, много си мила! Чета ви, леко завиждам и си мълча по две причини:
Скрит текст:
логистичната е, че няма кой да ми вземе и гледа цвъчката от градина в понеделник, двете сме сами с нея, и втората (емоционалната) - хич не ставам за разговори тия седмици: Дивакът прекъсна заради лоши оценки и сетете се кво ми е... (ето, признах си го Frowning1), изобщо не съм за срещи с нормални хора и разговори.
Цвъчката ще я забавляваме, моята е още при баба иначе бих дошла с нея... Иначе... гуш! Моя е изпаднал в тежка екзистенциална криза след лежерното лято, пълно с купони (твърде много според мен)!
Скрит текст:
Кризата включва "Защо не записах Дартмут?!?! Що даже не го помислих сериозно Уилямс?!?! Защо не подадох за уейт листа за Браун!?!? много ми се искаше Браун!!! Сега с тоя Глазгоу къде имам шанс за PhD, като дори не съм на нивото на Дърам и Уоруик?!?!" Ми, щото се тръшна обидено на щатите и каза Дартмут не е за физика! И щото в не щеше да чуеш за уейт лист, и щото знаеше най-добре и не искаше хора с опит да ти кажат... И бил най-голямата издънка на Колежа за випуска си, щото не подал на ранното за UK за Кембрижд... какво като го били приели на сто места, не било на неговото място (до преди 2 седмици беше спокоен с избора си!), бил си загубил "конкурентното предимство" на отличник завършил АК... Абе да му завърти човек два шамара да се освести! Обясних в прав текст - ако искаш PhD, учиш яко (както винаги го е правил всъщност), завършваш си магистратурата с отличие (що не! може ако го иска!) и междувременно проучваш къде и как, пишеш мотивационни писма и т.н. и дейсваш!
Били пораснали, да беееееее... Уж могат да правят избори!
Последното беше: "Ако не успея за PhD ще се върна в Колежа да преподавам физика и да стана академичен съветник! Ще обясня на младежите, че винаги ще си прецакан, поне такова ще ти е усещането, даже да си приет в най-топ университет!" Rolling Eyes

# 607
  • София
Май трябва да им намираме работа лятото, че да се усетят за какво (и къде) си струва образованието.

# 608
Миналото цяло лято беше зает с пътуване, работа, пак пътуване и работа... Това лято каза "Имам нужда да спя и да отпусна малко!" (такова кълбо от нерви беше станал пролетта, че не се траеше!) Сега явно заради приближаващото заминаване и "неизбежност" на взето решение почва да включва на заден... Някога в началото на ученето в Колежа първия месец беше с тотално отрицание и чувство на безизходност от взетото от него решение (повтарях постоянно "Ти поиска тук, поне се опитай да се справиш!", сега бия пак на тази посока!). Изключително му е трудно да взема решения, после става категоричен... след което започва едно сравняване "Дали не би било по-добре да...", аз на това му казвам "характеропатистика", то не е просто характер, а дефект Rolling Eyes който на мен ми излиза през носа! (оплаках ви се, че толкова ме е стегнала шапката в последната седмица, че не се търпи!)

# 609
  • софия
И аз идвам

# 610
  • София
Супер Simple Smile.

# 611
  • София
Мами, този пост е приятелско напомняне да не забравите за довечера Simple Smile.

# 612
  • гр. София
Няма, няма!!!! Там сме!

# 613
Да, на линия съм и аз.

# 614
Благодаря на всички мами, които бяха на срещата вчера, както и на организаторите! Беше много приятно и полезно за мен и се надявам да има и други подобни виждания.

Общи условия

Активация на акаунт