Американски колеж - дванадесета тема

• 62 957
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря и аз за приятната вечер!

# 616
Някой може ли да ми препоръча школа по немски в близост до колежа ,за да запиша синът ми!Благодаря

# 617
  • под Витоша
Не съм влизала в темата за колежа от доста време ... съжалявам, че съм изпуснала срещата Confounded

# 618
  • гр. София
Не съм влизала в темата за колежа от доста време ... съжалявам, че съм изпуснала срещата Confounded

ДиВа, срещите бяха 3 –през май, на 9 юни по време на  Арт феста и тази през август! Stuck Out TongueBowtie Revolving HeartsTwo Hearts

# 619
  • Cobrs
Момичета, как е прието да се облекат децата на първия учебен ден? Някой може ли да даде съвет за облеклото като цяло.

# 620
  • под Витоша
Дънки и тениска

# 621
Моля,накок да ми съдейства за немския!

# 622
mediaedu.bg, филиалът в Младост 3

# 623
  • София
Juliana Ilieva,
не давате информация какво е сегашното ниво на владеене на езика и каква е целта да търсите извънучилищна подготовка. Отделно искането да е в близост до колежа стеснява драстично добрите предложения.
Без да съм наясно с мотивите ви бих искала да споделя, че немската катедра в АК е на високо ниво, а едни курсове към Гьоте институт могат да дадат необходимото ниво за успешно взимане на DAF.

# 624
Здравейте! В сайта на АК горе-долу кога обновяват информацията за кандидатстване в колежа за следващата учебна година?

# 625
Juliana Ilieva,
не давате информация какво е сегашното ниво на владеене на езика и каква е целта да търсите извънучилищна подготовка. Отделно искането да е в близост до колежа стеснява драстично добрите предложения.
Без да съм наясно с мотивите ви бих искала да споделя, че немската катедра в АК е на високо ниво, а едни курсове към Гьоте институт могат да дадат необходимото ниво за успешно взимане на DAF.

Съжалявам,че не съм писала на какво ниво сме!Всъщност ще започнем начално ниво.Досега е МГ сме учили само английски и се притеснявам,че в 9 кл ще му бъде трудно!Той ще живее в общежитието в 8 кл и затова искам немския да е наоколо.За първа година в София ще му е трудно да обикаля.Догодина може би ще става за Гьоте институт,но сега самият той предпочита да е близо .

# 626
  • София
С метрото всичко в "центъра" е близо - 15 мин.

# 627
  • София
Съжалявам,че не съм писала на какво ниво сме!Всъщност ще започнем начално ниво.Досега е МГ сме учили само английски и се притеснявам,че в 9 кл ще му бъде трудно!Той ще живее в общежитието в 8 кл и затова искам немския да е наоколо.За първа година в София ще му е трудно да обикаля.Догодина може би ще става за Гьоте институт,но сега самият той предпочита да е близо .

Юлияна, мисля, че е излишно да прибързвате с езиков курс, нека да започнат училище все пак Simple Smile Осми клас в колежа не е от лесните. А и място за притеснение, наистина мисля, че няма...Както е написала и Oceans по - нагоре, немската катедра в колежа е на изключително високо ниво, с отлично подготвени преподаватели. Само детето Ви да има желание да учи езика...Синът ми беше избрал немски за втори език - стартира от начално ниво в колежа, завърши на ниво С1, без да се налага да записва допълнителни курсове...

# 628

Юлияна, мисля, че е излишно да прибързвате с езиков курс, нека да започнат училище все пак Simple Smile Осми клас в колежа не е от лесните. А и място за притеснение, наистина мисля, че няма...Както е написала и Oceans по - нагоре, немската катедра в колежа е на изключително високо ниво, с отлично подготвени преподаватели. Само детето Ви да има желание да учи езика...Синът ми беше избрал немски за втори език - стартира от начално ниво в колежа, завърши на ниво С1, без да се налага да записва допълнителни курсове...
.                 

Благодаря!Ще ви послушам и ще го отложим във времето!Успех на всички деца през новата учебна година!!!

# 629
Тази година не видях статистика/ опит за такава от кои училища идват тазгодишните 8класници.  Ще е интересно някой да прати линк, ако има.  В ЕК / Ерих Кестнер / казаха при откриването на учебната година, че имат 4ма 7класници, които са кандидатствали и всички са приети.  3ма са се записали в АК, а 1 е останал в ЕК.

Общи условия

Активация на акаунт