Звездни компромати - част 368

• 78 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Най-големият пример за това ми е Юлияна Дончева. Като й видя изтощеното лице и торбичките под очите и ми става ясно, че на 50 трябва да си гледаш живота и порасналите деца, а не да спиш по 4 часа на денонощие и да тичаш след прохождащо. Това са си мои разсъждения, де....всеки знае себе си.

Юлияна Дончева страда, защото Стъки я е накарал да живеят заедно със Свеки. Свекърва вкъщи мори повече от бебе... казват. Mr. Green

# 136
Баш свекито не мисля че й е проблема. Баш бебето ( айде малко дете) я смазва.

# 137
Да бе, няма тя детегледачки, сама го храни и тича по него.

# 138
Верно че и така може да. Съвсем изключих че едва ли му дижури по 24ч на това дете сама. Но определено не изглежда добре и ми е като съсипана. Чак ми е жал за нея. От хубава жена на смазана леля се е превърнала.

# 139
И аз на 50 бих си сложила силикон, все пак не всеки иска голями гърди като млад, важното е да са стегнати. Гала като я гледам е била с приличен бюст, та е нямала нужда по-рано.

Повечето жени на 52 години са вече баби, та ако Дончева е като леля, мисля е съвсем нормално.

# 140
Зейнеб е в Париж от една седмица . Естествено е снимала закуската си в “Plaza Athene” , за да и завиждаме колко е “успяла” в живота . Simple Smile) Забавлявам се много с тези момичета ...
Същевременно Руми Чопева поства невероятни кадри от Италия - простичко без пафос, но конкурира фотосесия от Вог .

# 141
Виктория с този страхотен панталон, показахме ли я? Най- любимия ми модел евър!
https://instagram.com/p/BkXnmmYF9hE/

Познавам Елена Паришева от времето, когато беше на сцената. Много готина, без грам звездеене, с чувство за хумор, дано в много щастлива с мъжа и децата си! Според мен е направила правилния избор!

# 142
Катрин Вачева ми е толкова противна и нечистоплътна, че хич не се усъмних в историята на лелята в Съдебен спор.

И аз се радвам за Елена, нека е щастлива!

# 143
Вачева и други издънки има, пак свързани с пари, та дори я бяха ступали яко.

# 144
  • Rock & Roll feeling ...
Какво е станало тук ? Чистка ли е имало ? Изтрит ми е коментара за децата и гей двойките,което е абсурдно просто.

# 145
  • София
Какво е станало тук ? Чистка ли е имало ? Изтрит ми е коментара за децата и гей двойките,което е абсурдно просто.

На мен много ми хареса пък коментара ти. Явно има много чувствителни хора из форума.

# 146
  • Sofia
В инстаграма на Гала има клипче където пише на огледалото с червило за някаква тайна.....може и да е бременна и бюста от това да е нараснал

# 147
Гала пише в огледалото Gala secrets, а в ръката си държи флакон (с някакъв серум?!) с надпис GS.
Аз залагам на козметичен бранд, който Гала ще пусне. За годините си изглежда много добре и може да използва това за да рекламира и продаде разни кремчета и серуми.

# 148
  • Sofia
То и в текста към снимката си пише faceserum.

# 149
Гала и на 80 да стане, пак ще я спрягат, че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт