Звездни компромати - част 368

• 78 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia

Еха, ако е тя - определено е увеличила обиколката. Харесва ми как е направен.

ПП. Офтопик, но тази снимка ми напомни да попитам - някой знае ли дали продават нещо като капачки за зърна? Да не изглеждат щръкнали през по-тънки материи.

# 121
  • софия
Вероятно е първото предвид възрастта й.

# 122
Гала имаше остра нужда от бюст, но защо чака да стане на 50+ години, че да си го направи?!

# 123
  • София
Аз да попитам нещо...

Скрит текст:
Днес случайно мернах "Съдебен спор" по Нова и се съмнявам историите там да са истина, но днес жена с фамилия Вачева, обвиняваше племеничката си /която всички свързаха с Катрин Вачева/, че ѝ била откраднала пари... Чудя се тея хора на какво са способни, само и само да се показват по телевизора...

# 124
  • До морето

ПП. Офтопик, но тази снимка ми напомни да попитам - някой знае ли дали продават нещо като капачки за зърна? Да не изглеждат щръкнали през по-тънки материи.

Има,да! В Oysho за 15 лв. И в Джъмбо за 3лв. Абсолютно еднаква работа вършат.

# 125
Оф, оставете я тая Гала на мира! На  52 години е! Всеки месец я забременявате😂

Бриджит Нилсън е някъде толкова.

# 126

Има,да! В Oysho за 15 лв. И в Джъмбо за 3лв. Абсолютно еднаква работа вършат.
В Джъмбо са 2 цвята: по - светли и по - тъмни. Така де, като почернея през лятото ползвам вторите.
Ако бюстът позволява, по - добре с тях, отколкото банелите на сутиена да причиняват травми.

# 127
  • софия
Аз да попитам нещо...
Скрит текст:
Днес случайно мернах "Съдебен спор" по Нова и се съмнявам историите там да са истина, но днес жена с фамилия Вачева, обвиняваше племеничката си /която всички свързаха с Катрин Вачева/, че ѝ била откраднала пари... Чудя се тея хора на какво са способни, само и само да се показват по телевизора...
И аз предположих, че е тя заради фамилията. Иначе нямам съмнение за историите. Толкова са абсурдни някои, че е невъзможно да са измислени. Напр. първо там даваха семейството от Люлин, което държеше дъщерите си изолирани и после убиха дядото.

# 128
Оф, оставете я тая Гала на мира! На  52 години е! Всеки месец я забременявате😂

Бриджит Нилсън е някъде толкова.
Бриджит е на 54

# 129
# 130
  • До морето
Е, браво на Бриджит Нилсен, дай сега всички да родим по 1 на 54.

Да са им живи и здрави децата, ама за всяко нещо си има време и да раждаш на 50 ми е немислимо. Особено пък ако имаш вече гореми деца. Може би жени, които се борят с години, правят изключение. Най-големият пример за това ми е Юлияна Дончева. Като й видя изтощеното лице и торбичките под очите и ми става ясно, че на 50 трябва да си гледаш живота и порасналите деца, а не да спиш по 4 часа на денонощие и да тичаш след прохождащо. Това са си мои разсъждения, де....всеки знае себе си.

# 131
Гала чака толкова, че да си намери младо гадже, да почне да остарява и да я хване страх да не я сменят с по- млада.....жена/водеща.

# 132
  • Пловдив
На Гала гъдите са направени много добре, поне от снимката като гледам. С удоволствие бих отишла при този доктор. Но едва ли ще се разбере кой е 😊

# 133
  • До морето
Ами, ако съдим по това кого кани най-често в предаването, значи знаем кой е!

# 134
  • Вестерос
Аз да попитам нещо...
Скрит текст:
И аз предположих, че е тя заради фамилията. Иначе нямам съмнение за историите. Толкова са абсурдни някои, че е невъзможно да са измислени. Напр. първо там даваха семейството от Люлин, което държеше дъщерите си изолирани и после убиха дядото.
Историите не са измислени,съд.заседания са бутафория.

Общи условия

Активация на акаунт