Звездни компромати - част 368

• 78 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Когато знам какво ми, само аз знам какво ми е.
А Денси ме изпревари.
Ох.Joy

# 106
Според мен Валери се справя по добре, забавен е, аз много се смея като му гледам снимките, а от Николета ми се гади.
Точно така е.

# 107
# 108
Гледах интервю на Елена Паришева по нова тв в сутрешния блок. Свястна жена ми се стори.

# 109
Наистина,и беше много тъжно.
Дано никога не се разделят с Ивелин Simple Smile
Уникално сладки дечица имат!

# 110
  • На брега на реката
Разкажете, за тия, които гледат само футбол по телевизията. Нея и аз я харесвам, остана си ненапудрена и земна. Тя и кариерата май заряза...
Валерко само по плувки ли се показва? Скоро не се е показвал с децата си? А му прилича, симпатичен ми е с децата. Без тях е като п***о Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • До морето
Защо е тъжно интервюто? Аз много ги харесвам, струват ми се стабилно семейство.

# 112
Защо е тъжно интервюто? Аз много ги харесвам, струват ми се стабилно семейство.
До колкото разбрах братята ѝ загинали.

https://nova.bg/news/view/2018/06/22/219562/%D0%BF%D0%BE%D0%BF-% … 0%B0-%D1%81%D0%B8

# 113
И на мен много ми хареса интервюто с Елена Паришева, много земна и лишена от пошлост и сребролюбство.Беше тъжно, защото разказа за смъртта на двамата си братя, според официалната версия са се удавили, тя се съмнява, че са убити.

# 114
  • addicted
Джеймс Макавой в ефектно жълто роклЕ Simple Smile  Снимката е в подкрепа на кауза.

Скрит текст:

I’m wearing this fetching little yellow number in support of the #everosefoundation and the @cftrustuk .Go on,lend your support to the fight against cystic fibrosis and wear yellow,take a selfie(or a yelfie) and post it.

# 115
  • Варна
Кефи ме как се облича! Честно!
Не казвайте на мъжа ми Joy

# 116
Ох, радвам се, че не съм гледала интервюто с Елена Паришева. Твърде лично и тъжно е било....

# 117
# 118
Гала има нов бюст или е бременна???

https://www.instagram.com/p/BkZWFsghJPo/?hl=bg&taken-by=gala_na_kafe

# 119
  • До морето
Оф, оставете я тая Гала на мира! На  52 години е! Всеки месец я забременявате😂

Общи условия

Активация на акаунт