Звездни компромати - част 368

• 78 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ох бе, Мари, разсмя ме.
Не сме ли се събрали да плюем. А и си го заслужава, разтури къща е тя. И сто сърДца да сложи, ни може да стигне Мегън.
Та кога ще е при Гала? Много ми се слуша за "единствената и неповторима" лИбоФ.

# 91
  • гр.Пловдив
Ноктаците на Тоцка са направо зловещи !!! Отвратителни,гнусни и грозни ,винаги ми е било странно как боравят любителките на този тип маникюр с ежедневните дейности ,как се обслужват и ако успяват как остават невредими Smiling Imp

# 92
Защо да е разтурикъща? Не го е отмъкнала от друга.

# 93
След малко ще намеря статията, но той бил женен и около година се криели. Аз за първи път го чувам новият ѝ, от статията разбрах за него.
Намерих я:
http://m.bgdnes.bg/Article/6902315

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 08:46 от Билян@

# 94
  • Sofia
После имаше опровержение, бил му първи брак това. Очевидно не е вярна статията, след като безпроблемно се ожениха.

# 95
Много неприятна физиономия и усмивка има този на Тоца.

# 96
Бриджит Нилсен родила и най-накрая има момиче ( след 4-ма синове). Кръстили са момиченцето Фрида, много ми харесва това име.

Редактирам се, за да сложа малко снимки на все още бременната Бриджит:
Скрит текст:

- с мъжа си

- тук даже не ù личи, че е бременна

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 09:21 от Spring is my season

# 97
Добро неделно утро от мен Grinning
Скрит текст:

# 98
Аз пък се радвам за Антония. Знаете, че я познавам, дано е щастлива. да намери покой и да спре да се обезобразява. Момчето изглежда добре, обича я щом са се оженили за три месеца и не е наранил някого за да е с нея, защото е бил сам и неженен. Дано си живеят отделно от лудата къща, и мама и тати и си имат хубаво и добро семейство, с деца.

# 99
Как им се занимава на жени в напреднала възраст да раждат деца 👀 Знам, че е грубо изказването ми, но след 45 с малко бебе... не е за мен.
Иначе да и е честито бебчето на Бриджит.
Антония личният и живот не ме вълнува, ноооооо външния и вид 🤮
Денси, твоят Аполон
https://instagram.com/p/BkX5cndh5Rc/

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 09:31 от Няма смисъл

# 100
Тоца и аз я харесвам като интелект. От всичките ни миски тя и Жени имат нещо  в черепната кутия.
Да плюем беше ирония.
И, да, има проблем някакъв с това обезобразяване. Дано наистина вече е щастлива.
И дано не само клюка, като тази дето сложих и новината, че е бременна.

# 101

Как ги е паркирала с таблетите на масата Grinning Ама то с три малки деца накуп е нормално.

И на мен ми направи впечатление, но по-важното е как ССФ не я разкости каква лоша майка е Wink
На Денси мъжът е готов за Спасител на плажа в Китен Joy Joy Joy Joy

# 102
Алоууу какъв Китен?! Маями Бийч, очаквай най-красивия на света да те спаси!

# 103
Вчера ги видях снимките на Валери. Пуснал е поне 3 поредици от по 10 снимки , на които изглежда по един и същи начин. То бива да се харесваш толкоз, ама....
Същински кифльо. Толкова си подхождат с Николета.

# 104
Според мен Валери се справя по добре, забавен е, аз много се смея като му гледам снимките, а от Николета ми се гади.

Общи условия

Активация на акаунт