Звездни компромати - част 368

• 78 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
След вчерашното обсъждане, снощи повече от стриктно гледах Никол Буклата. Нищо не разбрах от времето, тъй като се бях фокусирала на друго място. И сега ме гложди въпросът бременна ли е или не е... Joy

# 526
Тонка, след такова взиране очаквах верния отговор от теб!
Иначе Джесика е с ужасни тоалети. Хубав зелен цвят,ама кройката и моделчето- тц.

# 527
  • софия
След вчерашното обсъждане, снощи повече от стриктно гледах Никол Буклата. Нищо не разбрах от времето, тъй като се бях фокусирала на друго място. И сега ме гложди въпросът бременна ли е или не е... Joy
И аз бях така, а тя нарочно пак беше с широка блуза в областта на кръста и все със сгънати ръце около корема. Веднъж не ги отпусна до тялото.

# 528
Отивам да гледам времето, то вече стана най-гледаното предаване, рейтинга скочи до небесата 😂

# 529
Гледам сега програмата на един театър, за постановка, в която играе Дария Симеонова. Момичето, което ще я замества ще влезе от 19.9. Много се радвам за Дария, харесвам я!

# 530
  • Viena
Гала е пуснала серум за лице, без описание на съставките. Пише "активни съставки" Алоо, ние сме от бг мама, трябва всичко под лупа да е! Kissing Heart

# 531
Бриджит Нилсен с бебето Фрида

Скрит текст:

Хайди Клум била грозно пате някога
Скрит текст:
-очите ù настрани ли бият Thinking

# 532
  • Viena
Да, малко е мене гледа-тебе вижда.

# 533
Само аз ли не харесвам Али Алиев,който в момента дават при Гала?!
Прилича ми на по-младата версия на Веско Рексоната,само че с брада и паркинг-чело Simple Smile

# 534
  • София
Нито Али-то го знам, нито Рексоната.  Mr. Green

# 535
Веселин Маринов?

# 536
Само ти, да.
Харен момък, мернах го за 3 минути, добре че имам TV Go на телефона. Магнитчета за фризери и розово мАсло раздавал на кОнкурса. Браво!

# 537
и Г.Малкоданска май не е бременна.

# 538
Тази актриса при Гала,как се казваше,не мога и не мога да си спомня името.Прилича на циганка от м'аалата,а и на живо също не е нещо особено.И не е ли напълняла леко?

# 539
  • Русе/София
Тази актриса при Гала,как се казваше,не мога и не мога да си спомня името.Прилича на циганка от м'аалата,а и на живо също не е нещо особено.И не е ли напълняла леко?
Яна МАринова

Общи условия

Активация на акаунт