Звездни компромати - част 368

• 79 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • На ръба..
А Гери в отпуска ли е или прекрати сиптикарството.
Наскоро четох поста й в Инстаграм, знаех че е починало кучето й, но не знаех че е било разкъсано от “домашен” питбул. Оказва се, че питбула напада и брат й. Дано той поне е добре.

# 361
Ох,Тази Никол😂да се учи от кака си Антония.
2 пъти се жени и все за богати.Да я вземат вече и нея и Зейнеп , че годинките си минават

# 362
Тая Дара е най- безвкусно обличащата се " звезда"
https://www.instagram.com/p/BkezG6ODmuY/?utm_source=ig_share_she … hid=1bqkh7vrbzjak

# 363
А не могат тези да я настигнат Антония. Те са прости златотърсачки, тя е хитрица от малка още.

# 364
А не могат тези да я настигнат Антония. Те са прости златотърсачки, тя е хитрица от малка още.
Гледах снимките при Гала и мъжа и е готин , а тя е разкошна булка. С красив кок и рокля, много хубави снимки

# 365

Толкова ми е нечистоплътно това момиче, не мога да я харесам и това е. И ми прави впечатление, че почти винаги е така облечена - мятат ѝ се гърдите насам натам, било то на концерт или в предаване по национална телевизия. Че даже и певица на годината стана - чудя се кой ги присъжда тия награди. Бляк!

# 366
2 пъти се жени и все за богати.
Повечко пъти бяха. Поне сватбите, де!

# 367
Гледам Антония сега при Гала, вярно е различна. Щастлива, не се превзема, не се прави постоянно на интересна, весела е истински, не изкуствено. Тя по принцип е много изкуствена и винаги е била такава с пози, муцки, явно е наистина много влюбена. И вярно е хубава на сватбата. Мъжагата вече казах, че ми харесва.
Само за Бередин ми стана малко тъпо, защото съм сигурна, че я обича и страда може би сега.

# 368
Известни актьори мъже, ако бяха жени:
https://www.smmirk.com/20-marvel-actors-as-women/?utm_source=Vis … m_campaign=smmirk

Някои са големи красавици!
Даже май почти всички са много атрактивни. 😁

# 369
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А Гери в отпуска ли е или прекрати сиптикарството.
Наскоро четох поста й в Инстаграм, знаех че е починало кучето й, но не знаех че е било разкъсано от “домашен” питбул. Оказва се, че питбула напада и брат й. Дано той поне е добре.

Покрай тази история, четох, че и на Джерард Бътлър кученцето било нахапано от питбул... нейде из софийските улици

# 370
2 пъти се жени и все за богати.
Повечко пъти бяха. Поне сватбите, де!
Мисля , че се е женила само за руснака и сегашния, тържествата  са отделен въпрос

# 371
Хемсуърд би бил много хубава жена.  Crazy

В дома на Манди Мур. Принципно не харесвам домове в стил 50-те, но нейният е хубав.
Скрит текст:

# 372
Страхотен дом!
Светъл,изчистен от глупости Simple Smile
Ваната Heart

# 373
И видео обиколка из къщата със самата Манди. Пианото, външните столове и телевизора, който имитира картина, бих си ги взела за вкъщи.

https://www.youtube.com/watch?v=JvH4PSn4wm0

# 374
  • На брега на реката
Искам да видя поне една реално разтурена къща - с играчките, с малко натур и нещо, което да покаже, че живот има. Писна ми от тия фруктиери и празни подове Joy

Общи условия

Активация на акаунт