Звездни компромати - част 368

• 79 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Много ясно си се виждат розовки гащи отдолу.

# 346
Не. Даже са бледорозови гащите и. https://s15.postimg.cc/c7wci7i3v/image.jpg
Скрит текст:
Има един виц, в който се казва: Какви времена дойдоха... Едно време трябваше да раздиплиш гащите, за да намериш дупето, а сега, трябва да разтвориш дупето, за да видиш гащите.

Всички категорични тук, спите с Никол Станкулова или сте личният и гинеколог?! Много забавно, хах.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 16:12 от Jelly Bean

# 347
Ставаме и лягаме с нея, та затова компетентно сЪ изказваме!

# 348
  • Пловдив
Има ли друга жена, за която толкова пъти да се е коментирало (в темата) е ли/ не е ли бременна  Crazy

# 349
Има ли друга жена, за която толкова пъти да се е коментирало (в темата) е ли/ не е ли бременна  Crazy
Да, Гала Mr. Green

# 350
Дженифър Анистън Wink

# 351
  • София
и все е пълна скука.

# 352
Сезонът на чУрешеите и дините е бре! Аз секо лято така съм бременна, по някое време😂😂🤪☝🐷🐷
Иначе да, изглежда . Но дали е само тя си знае, а ще се чуе, то не може да се крие дълго таз работа:))

# 353
  • Sofia
Другата синоптичка е бременна - Гери Малкоданска.

# 354
Една бременна Пипа, щом ви липсват бременни в темата... Grinning

# 355
Една бременна Пипа, щом ви липсват бременни в темата... Grinning
А, така! Кога па и на нея и поникна корем, като на сватбата на Хари и Мегън беше плоска напълно!
Утре може и някои "колежки" от темата да се събудят бременни. Както само това се коментира, знам ли!

# 356
Пипа за първи път я виждам в други дрехи, различни от костюми и официални рокли

# 357
Гери вече не е на екран, Десито Банова и тя бременна, ако и Никол е бременна (но според мен, не) това синоптиШко място ще се окаже много плодовито.

# 358
Е нали сигурни източници потвърдиха, че Станкулова не е бременна, защо все още се прокрадват съмнения във всеки втори пост.

# 359
  • софия
Аз си мисля ,че нарочно я обличат така, за да има спекулации и да се говвори за нея...

Общи условия

Активация на акаунт