Звездни компромати - част 368

• 78 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Как се промени актрисата, която изигра красивата Каралайн от "Дързост и красота"  Grinning
https://www.vesti.bg/galerii/foto/kak-se-promeni-aktrisata-koiat … ota-6268/34091689

# 541
  • ГО
Мистик, не се отваря.

# 542
Ето ви прогнози за времето, връщайте си назад, гледайте си и гадайте на блузи, или на каквото и да е, дорде поне една не роди за доказателство...
https://play.nova.bg/programi/vremeto

# 543
# 544
и Г.Малкоданска май не е бременна.
И аз влизах да споделя същото.

# 545
  • София
Ами да забременяват, че една мъка по-малко за нас!

# 546
и Г.Малкоданска май не е бременна.
И аз влизах да споделя същото.

тя не беше ли потвърдила?

# 547
Не знам какво е потвърждавала, но беше в спортен екип и правеше упражнение.
Аз си мислех, че поради бременност не е на екран. Сега започвам да си мисля, че причината е друга. Но каква ли?

# 548
  • София-Младост
Аз си мислех, че поради бременност не е на екран. Сега започвам да си мисля, че причината е друга. Но каква ли?
Както вече се писа, загинало и е кученцето, изяло го някакъв питбул (май беше) и тя го преживява много тежко. Затова я няма.

# 549
Доживях да прочета толкова нелеп коментар за Яна Маринова.

# 550
По една случайност днес съм си вкъщи и попаднах точно на Гери, леко съжалих, че не е Николчето 😁 ако визирате репортажа за спортните упражнения според мен е стар материал, защото дърветата в парка бяха доста обезлистени.

# 551
Доживях да прочета толкова нелеп коментар за Яна Маринова.
А коментара какъв е?
Редактирам се - открих коментара.
Харесвам Яна Маринова. Хубава глава и поддържано тяло. Харесвам я в роли на гаднярки. Много я бива в тях, но не знам защо си мисля, че тя не е такава кучка в живота. В "Хотел България" пък беше една от любимките ми. Тогава играеха с Деси Зидарова. С последната имаше интервю, показваха колата й и т.н. След време й счупиха краката. Жалко! Яна пък дръпна напред с актьорството. Браво!
Живот!

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 12:03 от anra

# 552
Както вече се писа, загинало и е кученцето, изяло го някакъв питбул (май беше) и тя го преживява много тежко. Затова я няма.
Мислех, че е доказано бременна, защото покрай енигмата с бременността на Никол, някой написа, че всъщност това е Гери Малкоданска. И мисля, че точно в тази тема беше.

# 553
  • София
Ха, Яна Маринова - може би най-противната ми "актриса" от нашите - с глас на дърта пушачка и излъчване ....спестявам го. И непрекъснато я врат по всички филми.
За Малкоданска четох, че не е на екран; защото влязла в болница след нападението, при което е убито кученцето й.

# 554
Защо ги гледаш щом не те кефят?!

Псува й се на жената!

На Яна Маринова като й чуя гласа и ми се обръщат вътрешностите. Не бих гледала нищо с нейно участие - сериал, филм, постановка. Актриса, ама друг път.....Слаба, слаба, слаба и не говоря за външен вид!

Общи условия

Активация на акаунт