Звездни компромати - част 368

• 78 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
В последния сезон участва със скеч и наистина шегите й бяха меко казано неловки. Но предполагам, че сценария е бил такъв, едва ли е импровизирала сама.

# 586
  • Sofia
Не знам какво е потвърждавала, но беше в спортен екип и правеше упражнение.
Аз си мислех, че поради бременност не е на екран. Сега започвам да си мисля, че причината е друга. Но каква ли?
Както вече се писа, загинало и е кученцето, изяло го някакъв питбул (май беше) и тя го преживява много тежко. Затова я няма.

Пишат, че е в болница, за да не загуби бебето от стреса.
 https://www.marica.bg/sinoptichkata-geri-malkodanska-s-kritichna … ticle-137999.html

# 587
Какъв ужас....то по всяко време да ти се случи такова нещо пред очите е страшно...
Дано се възстанови бързо, независимо бременна ли е или не.

# 588
  • На ръба..
Този "потенциал" на малката перука ми е много познат, струва ми се, че Никито го беше споменал и за РД-то за баща си...аз по - смешно пожелание не бях чела ever..

# 589
Потенциал, дрън-дрън! Посредствен вратар с афинитет към курволяци. Да се благодари, че баща му има парици и влияние та го побутва. Можеше и да стане нещо от него, ако се беше отнесъл сериозно с кариерата си, а не с реновирането на трабанти.
Божинов за разлика от него наистина има талант, но уви Господ като давал в краката и забравил за главата.

# 590
  • София
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Скрит текст:

# 591
Брат Пит в тази ретро визия заприличва на Робърт Редфорд на младини. Харесва ми!

# 592
  • София
Хахха Анджелина със средния пръст ли маха на народа 😁 Добре изглежда като не е в черно 😊

# 593
  • Вече в моята си приказка...
Ха, как закрепват тези ню-ню шапки върху главите си?! Нещо като диадема ли виждам в косите на Анжелина?!

# 594
А аз като видях Анджелина прошепнах ужас. Този светло сив цвят не е за нейната кожа.

# 595
Джулия Робъртс има страшно чаровна усмивка!
https://www.instagram.com/p/BkgBzkvB4QS/?utm_source=ig_embed

# 596
  • Пловдив
Меган нарушила протокола пред Кралицата като кръстосала крака  Grinning
Скрит текст:

# 597
Eй тоя смешен гном дето се влачи след Найлона ги е снимал, вероятно

# 598
Тя тия цици пред гнома ли ги развява?
О, времена, О, нрави  Joy

# 599
Тия как се приличат...