Кауфланд - тема 30

• 81 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Някой вече събра ли топчовците? Взехте ли 33-тия? Регистрирахте ли се? Как се случват нещата?

# 166
  • Варна
Според мен пита за следващата седмица. Едва ли в събота някой не е разбрал има ли  бонус топчо в изтичащата брошура. Както и да е, голям дебат за глупости.

# 167
Според мен пита за следващата седмица. Едва ли в събота някой не е разбрал има ли  бонус топчо в изтичащата брошура. Както и да е, голям дебат за глупости.
Права сте, подведох се по отговора! Питал е за новата брошура!
Моля за извинение Estell88 Blush!

# 168
Според мен пита за следващата седмица. Едва ли в събота някой не е разбрал има ли  бонус топчо в изтичащата брошура. Както и да е, голям дебат за глупости.
И аз така разбрах, затова писах.

Доста неща ми харесаха от новата брошура. Детето пие от млякото, което ще е намалено. И филтри за каната ще си вземем, че отскоро имаме такава.

rovaru, няма проблем! Simple Smile

# 169
hahaha hahaha  ...за мушама върху масата вероятно. Crazy
Може ли да ми кажете да ли имапродукт с бонус топчо? Благодаря предварително.
Нес кафе Класик 250 гр.
[/quote
  Аз питах за продукт от новата брошура.

# 170
  • Русе
И аз набелязах доста неща, но са дребни. А синята Лаваца защо не е намалена? Confused
От 50% намаление харесах само салфетките Joy Вкъщи само такива ползваме.
А ние откак имаме нова допълнителна врата на входа нямаме списания. Преди пощенските ни кутии бяха отвън, а сега имаме само една голяма пощенска кутия отвътре на вратата, като прореза за нея е много тесен и може би на този, който разнася брошурите не му се занимава да ги пъха на няколко пъти. Но според мради съседи(мъже) нямаме нужда от брошури, защото можело да си изтеглим приложения на телефона. Брошурите само боклук правели. И на вратата отвън поставиха надпис, че кутията е само за писма и пощенски съобщения. Какво да ви говоря?

# 171
  • Варна
Сложи лепенка „за брошури” на твоята кутия Joy

# 172
За който питаше, Коколиното е 3.99 лв.  

# 173
  • Варна
При нас освен редовната брошура, има и ош една от 15 стр, с напитки, грил неща, сладолед, слънцезащита, бански, джапанки, козметика...

# 174
  • Русе
Сложи лепенка „за брошури” на твоята кутия Joy
Ама, нямам. Една обща е отвътре на вратата. Другите ги махнахме. Нямат нужда съседите от тях.
Хм! Дали не е излязла някъде из нета втората брошура?
Днес ММ като ми видя списъка за Кауфланд и вика: "Какъв Кауфланд? Нали снощи бяхме там?" Joy

# 175
  • somewhere over the rainbow
Да ви се похваля, събрахме топчетата, взхме българското и се регистрирахме за топката. Сега чакаме от умрял писмо Simple Smile Добре, че се намериха добри хора, които да ни подарят.А и днес на дъщеря ми за 24 лв. сметка леличката й дала 2 топчета, че и двете ги нямахме. Та така де, доволни са децата и аз покрай тях. Какво му трябва на човек ...

# 176
  • София
"Добре, че вече не е на вестникарска хартия, че бабите обираха всичко....
Те сега пак им трябват. Сигурно се запасяват, ей тъй, да си имат!
Най-интересното е, че и сега обират всички брошури. Явно са им намерили ново предназначение.
    ...за мушама върху масата вероятно."

Честно да ви кажа - чета ви и ми стана мъчно за добрите ни баби.
Алооо, девойките, възпитаните и добрите : защо така хапете жениците ? Не разбрам тези от вас, които пишат по този начин и в същото време висят с часове пред щандовете за промоцийки на ниииски ценички, рамо до рамо със същите тези баби.
Ха сега е време мен да захапете ...

# 177
Нямам против добрите женици. Да си вземе 2-3 брошури, разбирам. Защо взема цялата купчина....не е ясно? С кое точно ги "хапем", че нещо не ти разбирам мисълта!?!?!
И, не, не вися часове за промоции, купувам нещата и от намаление, и без намаление, от каквото имам нужда. Не съм виснала часове пред щандовете, но явно ти го правиш, щом си наясно?

ПС: И точно пък за бабите да кажа добрите женици..... hahaha Като знам как се бутат и дърпат...и смятат, че някой им е длъжен. /не всички, разбира се/ Като бях бременна с голям корем вече, една баба така ме изблъска при плодовете в Кауфланд. Друга жена ѝ направи забележка, а тази най-нагло отговори, че проблемът, че съм бременна си е само мой, тя не е длъжна да се съобразява..... Thinking

# 178

ПС: И точно пък за бабите да кажа добрите женици..... hahaha Като знам как се бутат и дърпат...и смятат, че някой им е длъжен. /не всички, разбира се/ Като бях бременна с голям корем вече, една баба така ме изблъска при плодовете в Кауфланд. Друга жена ѝ направи забележка, а тази най-нагло отговори, че проблемът, че съм бременна си е само мой, тя не е длъжна да се съобразява..... Thinking
И аз да оспамя, но бабите редовно ме пререждаха като бях бременна, така и не разбрах за къде бързат... Mr. Green

# 179
  • Варна
Реално погледнато, рекламните брошури са нещо безплатно, и дори да е взета от вашата пощенска кутия, пак не бих го нарекла кражба или вземане на нещо ваше.
Но ако не намеря в моята кутия брошура, а в други има, бих се възмутила Joy Не на глас, естествено, или да ходя да се разправям с комшиите (нямаме бабички в блока), а просто заради факта, че съм лишена от удоволствието да я прелистя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт