Кауфланд - тема 30

• 81 275
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • somewhere over the rainbow
Ааа, и аз не купувам 4-ки, освен по спешност от кварталния магазин. Просто имам навик да смятам цената на брой по 4, не знам защо, някакъв стар навик, останал ми отпреди ерата на хипермаркетите. Та Селпака е 1.60 Simple Smile Мисля, че Милде, Емека и Фамилия ги пускат по-евтино, но не съм сигурна. Зебра я пускат малко по-скъпо, но тя е една идея по-хубава. Това, че Селпак не е ароматизирана, е в неин минус, защото аз обичам силно ароматизирана хартия, да ми омирисва цялата къща Simple Smile
И да не каже някой, че говорим само за тх, някой вече купи ли кашкавала за 6.99 и как е?

# 526
  • София
Ааа, и аз не купувам 4-ки, освен по спешност от кварталния магазин. Просто имам навик да смятам цената на брой по 4, не знам защо, някакъв стар навик, останал ми отпреди ерата на хипермаркетите. Та Селпака е 1.60 Simple Smile Мисля, че Милде, Емека и Фамилия ги пускат по-евтино, но не съм сигурна. Зебра я пускат малко по-скъпо, но тя е една идея по-хубава. Това, че Селпак не е ароматизирана, е в неин минус, защото аз обичам силно ароматизирана хартия, да ми омирисва цялата къща Simple Smile
И да не каже някой, че говорим само за тх, някой вече купи ли кашкавала за 6.99 и как е?

Интересно! Четворката я виждам за около 2,40-2,60 лв. Затова казах, че не съм я купувала никога.  newsm78

# 527
Това, че Селпак не е ароматизирана, е в неин минус, защото аз обичам силно ароматизирана хартия, да ми омирисва цялата къща Simple Smile
Има и розова, май с аромат. За мен наличието на химикали  е минус, ако се сещаш какво имам в предвид. За ароматизиране ползвам други средства.

# 528
Аз не купувам ароматизирана, за мен също е минус, а точно се връщам от Кауфланд, където имаше само розов ароматизиран Селпак  Crossing Arms

# 529
  • София
Аз не купувам ароматизирана, за мен също е минус, а точно се връщам от Кауфланд, където имаше само розов ароматизиран Селпак  Crossing Arms

Забелязала съм, че зареждат както им падне. Миналият път в Пловдив се случи да отида в два магазина в един ден. В единия имаше само бяла, в другия - само розова.  Laughing

# 530
  • somewhere over the rainbow
Да, да, разбирам ви. Всеки с предпочитанията си. Значи определено ме навихте да пробвам розовата, само дано я има при нас.

# 531
Тези филтри Брита, които са в брошурата, май не стават за нормалните кани, нали?....т.е. за Брита пак са, но май някаква по-голяма... newsm78

# 532
Кои са нормални и кои са ненормални? Имаме от каните на Аквафор с 2 различни филтъра. Купувала съм от филтрите на Брита за една от тях. На тези не обърнах внимание, че имаме доста.

# 533
Гледам в брошурата до филтрите има една кана, където пише 3,5 л. Някаква голяма ли е?

Ние имаме от обикновената за 1,5 л. Трябват ми филтри, ама тези да не са големи и да не станат... newsm78

# 534
  • София
Виж в сайта на Аквафор твоята каня с какъв модел филтри работи - имат си номера. После гледаш на кутийките с филтри номера да е същия.

# 535
Кауфланд имат ли политика като Лидл, ако имат изостанали бройки от даден продукт да ги прехвърлят/препратят, ако им се обади/пише клиент? Миналата седмица пропуснах да взема една етажерка за 89 лв, но сега я няма и в двата магазина в Плевен, а точно такава ми трябва.

# 536
За т.х.- откакто ММ инсталира във WC-то съоражение за обемна т.х., купуваме веднъж годишно, или на година и половина, едно чувалче с огромни ролки - бяла, неароматизирана, ( мразя химакали) за 20 лв, цената, от търговиите и въобще не се вълнувам от промоциите.
 И в банята, колкото и да е обща с WC- то си седи малко кошче. Все пак като жена имам нужда от такова;)
Пък имам навика, като се къпя да си правя маски. Та в кошчето заминават основно женски боклуци, което му е и целта.
Щях да кажа, че в Метро се бие от промоцията на К. за Лаваца Роса - 2 пакета за около 35 лв ( не помня точно колко, защото ММ си я купува), така, че наистина К. идва скъпичък.
Оплаквам се, че в моя К. няма почва. Само почвен субстрат за орхидеи Sad

# 537
Аз пак за Бритата....

Погледнах, че нашите филтри, които имаме сега са Макстра, а в каталога е Макстра +. Какво ще рече това, ако знае някой? Дали е по-голям самия филтър или плюсчето е за качество?!?  newsm78

# 538
  • На изток от Ада
Аз пак за Бритата....

Погледнах, че нашите филтри, които имаме сега са Макстра, а в каталога е Макстра +. Какво ще рече това, ако знае някой? Дали е по-голям самия филтър или плюсчето е за качество?!?  newsm78
за пеечистването е тоест по - добър е , така знам . Нека и друг да каже.

# 539
Благодаря за включването. Дано да е така....

Общи условия

Активация на акаунт