Кауфланд - тема 30

• 81 291
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
И аз хсресвах Селпак...но откак ми казаха,че не се разтваря и запушва тоалетни не купувам.
Гранини ок ли е като състав?
Стига де, точно намерих хартия без миризми, плътна и изгодна и сега запушвала...Гранини за мен е ОК, но е скъп сок за това на промоция купувам.

# 496
И аз хсресвах Селпак...но откак ми казаха,че не се разтваря и запушва тоалетни не купувам.
Стига де, точно намерих хартия без миризми, плътна и изгодна и сега запушвала...Гранини за мен е ОК, но е скъп сок за това на промоция купувам.

Ама защо трябва да попада в тоалетната?

# 497
А откъде се разбра, че не се разтваря?

# 498
Сигурно хората са споделяли, че са си запушвали тоалетната с нея. Както редовно става с мокри кърпички, те също не се разтварят.

# 499
  • Пловдив
Сигурно хората са споделяли, че са си запушвали тоалетната с нея. Както редовно става с мокри кърпички, те също не се разтварят.
точно от там...
Познати са отпушвали wc добре,че са в къща. Хартията,си стояла така,както е изхвърляна.

П.п. кауфл.марка е мн.добра...също без аромат и мн.икономична. 3,30 май е 4ката.

# 500

Ама защо трябва да попада в тоалетната?
А къде ако не в тоалетната.
Много не хигиенично ми изглежда кошче пълно с употребена т. хартия.

# 501
Цитат

В кошчето за боклук как къде. Хвърляйте си и превръзките, тампоните и памперсите в тоал. чиния като ви изглежда нехигиенично. Не мога да разбера такива хора дето си хвърлят тоал. хартия в тоал. чиния, Rolling Eyes никога не съм го правила и няма да го направя.

# 502
Цитат

В кошчето за боклук как къде. Хвърляйте си и превръзките, тампоните и памперсите в тоал. чиния като ви изглежда нехигиенично. Не мога да разбера такива хора дето си хвърлят тоал. хартия в тоал. чиния, Rolling Eyes никога не съм го правила и няма да го направя.
Ами хората са я измислили да се разгражда, защо да я държа за спомен. Превръзките се опаковат и се хвърлят, да.

# 503
Не мога да си представя да имаме кош за употребявана т.х.!?
Превръзките се опаковат и се хвърлят в торбата с боклук на терасата. В банята, която е обща с WC, нямаме кош.

# 504
Превръзките се опаковат и се хвърлят в торбата с боклук на терасата. В банята, която е обща с WC, нямаме кош.
+1 и памперсите опаковани и на терасата в кофа, която се хвърля всеки ден...
Представям си удоволствието да изпразвам кофа с мръсна тоалетна хартия. Sick

# 505

Колкото повече коментирате, толкова по-странно ми става. Не мога да си представя в банята/тоалетната да нямам кош и всеки боклук да го мъкна нанякъде - празни опаковки, косми, самобръсначки, превръзки, тампони и още много други работи... Вие не се ли миете бе, хора? "Удоволствието" да се изпразва кофа с мръсна хартия? Ами има си чувалчета.

# 506
  • София
Според мен проблемът при познатите на mystic woman е точно, че са в къща. Обикновено на такива места канализацията не е направена да поема огромни количества като в един многоетажен блок. А може и да има някое завойче, което да задържа отпадъците. При нас съседът от първия етаж си направи втора тоалетна и тази тръба се запушва и протича през няколко месеца, а другата, която е оригиналната и е под другия край на апартаментите, никога не е създавала проблеми. Дори хартията да е по-плътна, пак се разлага, макар и по-бавно. Не мисля, че има особено разлика коя точно плътна хартия се използва. И Zewa ще се разпада за същото време като Селпак. Ако е някоя тънка и бързо разпадаща се, то тя е такава и по време на употребата.  Laughing Предпочитам да ми е по-плътничка.  Laughing

Още малко спам - много се кефя на картончетата на Zewa. И не само аз. Който е последен обикновено с кеф го хвърля в тоалетната, за да гледа как се разпада.   hahaha

Един въпрос - бариерите на паркинга вдигат ли се в случай, че времето е в рамките на безплатното, но никой не е заверил билета на машинката? Всеки път разтоварваме багажа, връщаме количката, настаняваме се и аха да тръгнем ... и мъжът ми се сеща, че не го е заверил. Не смеел да рискува, че ще направи задръстване ако не се отвори. Все си мисля че не е необходимо и че се прави само когато се плаща. Иначе щеше да има опашки пред машината.  newsm78

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 02:55 от Тaня67

# 507
И в блоковете се запушват тоалетните. Даже веднъж една възрастна жена ме заговори в Кауфланд при битовата химия какъв препарат да си вземе, понеже на няколко месеца й се запушва тоалетната. В нашия блок също се е случвало. Заради мокри кърпички. А допускам, че и от хартия може да стане, зависи в какво количество се използва. Нещо станахме много обстоятелствени относно употребата на т.х. И въобще да не е прокълната тази тема - все около т.х. се завъртат нещата. Е, от време на време и за зехтин се пише. Simple Smile

# 508

Колкото повече коментирате, толкова по-странно ми става. Не мога да си представя в банята/тоалетната да нямам кош и всеки боклук да го мъкна нанякъде - празни опаковки, косми, самобръсначки, превръзки, тампони и още много други работи... Вие не се ли миете бе, хора? "Удоволствието" да се изпразва кофа с мръсна хартия? Ами има си чувалчета.
Гнусно си е все пак, мое мнение. Който му е ОК да чисти след такива биологични отпадъци, негова воля.
Самобръсначки не ползва всеки, а опаковките не ми пречи да си хвърля в кофата, на терасата или в кухнята.
Скрит текст:
Цитат

Ами хората са я измислили да се разгражда, защо да я държа за спомен. Превръзките се опаковат и се хвърлят, да.
Навремето бях сложила кошче в тоалетната точно заради превръзките, които се слагаха прилично завити. Не за друго, а защото дъщерите ми бяха срамежливи и не им беше удобно да разнасят "съкровището" до кухнята, където често има някой. Обаче това кошче се оказа голяма примамка за гостите. Решаваха, че си изхвърляме там хартийките и ставаше страшно. Наложи се да го махна.  Laughing

Според мен проблемът при познатите на mystic woman е точно, че са в къща. Обикновено на такива места канализацията не е направена да поема огромни количества като в един многоетажен блок. А може и да има някое завойче, което да задържа отпадъците. При нас съседът от първия етаж си направи втора тоалетна и тази тръба се запушва и протича през няколко месеца, а другата, която е оригиналната и е под другия край на апартаментите, никога не е създавала проблеми. Дори хартията да е по-плътна, пак се разлага, макар и по-бавно. Не мисля, че има особено разлика коя точно плътна хартия се използва. И Zewa ще се разпада за същото време като Селпак. Ако е някоя тънка и бързо разпадаща се, то тя е такава и по време на употребата.  Laughing Предпочитам да ми е по-плътничка.  Laughing

Още малко спам - много се кефя на картончетата на Zewa. И не само аз. Който е последен обикновено с кеф го хвърля в тоалетната, за да гледа как се разпада.   hahaha

+1 Laughing

# 509
Срещали ли сте марката Alpro? Става въпрос за кокосово и бадемово мляко?

Общи условия

Активация на акаунт