iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 100

• 68 353
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Е това плюс се оказа хем бавно, хем много скъпо

# 91
  • Варна
Момичета, ако вляза в друг профил и използвам същата карта, с която съм плащала, дали ще стане? Използвах кода за 11%, а сега видях още нещо, което искам и с 11% пада под 30лв...

# 92
Ако не стане, плати с пейпал, там не се вижда номер и имена на карта.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 93
//offtopic//

Получих уведомителна честитка за митница, в която нямаше зелената бланка. След като най-накрая успях да се свържа с международна станция ми беше казано, че вече не ги изпращали. Съгласиха се да ми изпратят документите на Вайбър, включително и документа за пощенската такса. За моя изненада там пишеше 6лв. Попитах защо и ми отговориха, че 3,50лв било за малък пакет, 6лв. било за колет. Така и не разбрах как е определено кое от двете е.
Пакетът тежи 1140гр. (Serrapeptaze на Д-р Бест 270 капсули и 100% натуралния протеин и супер храни на МРМ). При плащането съм избрала съм като опция Delivery by Local Post Plus. Можело да тежи и 100гр и пак да бъдело колет, както можело да има проследяващ номер и да бъдело малък пакет. Та въпросът ми е къде е описано това? Рових се но не го намерих в сайта на Български пощи и в сайта на Агенция Митници? Някаква идея?

# 94
  • София
Кажете нещо изгодно за около 5-6лв?

До колко часа е валидна промоцията за седмицата?
ПП: Още ли не го взимат предвид Лоялити отстъпката - митниците?

Ps2: $18.74 (с приспаднат лоялти код и седмична промоция - ще отиде ли към митница)?

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 17:31 от Starrydream

# 95
  • София
bongobongo
Това за кое населено място /град, село?/  и коя митница / град/ става въпрос?
Такава пощенската такса се вземаше и преди, за някои населени места, не е нещо ново /според мен/.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 96
Скрит текст:
//offtopic//
Получих уведомителна честитка за митница, в която нямаше зелената бланка. След като най-накрая успях да се свържа с международна станция ми беше казано, че вече не ги изпращали. Съгласиха се да ми изпратят документите на Вайбър, включително и документа за пощенската такса. За моя изненада там пишеше 6лв. Попитах защо и ми отговориха, че 3,50лв било за малък пакет, 6лв. било за колет. Така и не разбрах как е определено кое от двете е.
Пакетът тежи 1140гр. (Serrapeptaze на Д-р Бест 270 капсули и 100% натуралния протеин и супер храни на МРМ). При плащането съм избрала съм като опция Delivery by Local Post Plus. Можело да тежи и 100гр и пак да бъдело колет, както можело да има проследяващ номер и да бъдело малък пакет. Та въпросът ми е къде е описано това? Рових се но не го намерих в сайта на Български пощи и в сайта на Агенция Митници? Някаква идея?

31.1.3. Ограниченията за тегло на пощенските пратки са следните:
– кореспондентски пратки - тегло - до 2 кг;
– малки пакети - тегло до 2 кг;
– печатни произведения - тегло до 5 кг;
– секограми - тегло до 7 кг.

Това е извадка от Общите условия. Аз се опитвам да намеря условията, при които малкият пакет вече не е малък пакет, а колет.

Edit:
Формат Е

90 х 140 mm

максимални: дължината, ширината и дебелината, събрани заедно образуват максимален сбор 900мм, като най-големият размер в едно от от трите измерения не може да превишава 600мм. За руло: дължина плюс два пъти диаметър 1040мм, като най-големият размер не може да превишава 900мм.

Писмо – 2 кг.
Малък пакет – 2 кг.
Печатно произведение – 5 кг.
Секограма – 7 кг.

Според така описаното, ако пратката е с тегло под 2кг, може да бъде определена като колета или ако има размер над 60см или ако общият сбор от трите размера е над 90см.

Като трябва и жалба ще пиша!

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 19:41 от kloeto

# 97
Denis, това е като цяло за навсякъде от условията на БП. Но явно си определят по собствено усмотрение кое до 2 кг да е малък пакет и кое колет. Ще видим, като ми пристигнат двете пратки с DHL plus, как ще ги таксуват, защото и двете са за по 100 долара със серапептаза от 270 таблетки. Ще пиша.

Kloeto, логично би било да става колет след 2 кг, но покрай айхърб пощите така замазниха гушки, че не е изключено да започнат с номерата.

# 98
  • Добрич
Денис, много ти благодаря, че ми каза как се казват тези гелове за емайла, понеже съм търсила и нищо не съм намирала, а стоматоложката ми едва ли не ми каза, че няма лечение на чувствителни зъби и нищо не ми препоръча. Веднага ще си взема. Видях различни марки и производители, имаш ли впечатления кой гел е най-ефективен или аз да си търся мнения?

За да не спамя темата:

Скрит текст:
Стоматолог изписа на дъщеря ми реминерализиращ крем. Каза да маже 6 месеца по 30 мин със специални шини, после един месец почивка и отново 6 месеца мазане. Шините са предназначени за предпазване на зъбите при силовите спортове, например при бокс. Кремът се разнася вътре в тях, поставят се на устата и се стои така 30 мин.
Ако се интересуваш, мога да ти пратя линк на л.с. за крема, който изписаха на дъщеря ми.

# 99
  • София
Последно напомняне

код   WCELEVEN дава  11% намаление
- еднократен
- валиден до  ДНЕС 20:00ч.
- може да се комбинира с други намаления и промоции

# 100
  • София

DiankaIvo
R-ALA - на гладно с вода, започни с ниска доза, защото преминава кръвно мозъчната бариера и действа и на мозъка
Омега 3 - след хранене

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

Денис,

какво имаш предвид с ниска доза, аз мислех да пия по 1 капс на ден?

# 101
  • София
Седмични промоции
валидни до  04.07 - 20.00 ч. н. вр. 
до 15% намаление на марките:

# 102
  • Добрич
Някой има ли затруднения със сайта? Като стигна до оформяне на поръчката не мога да продължа. Разглеждам и слагам в количката спокойно до момента, в който натисна оранжевия бутон за оформяне на поръчката. Дава ми: Error 520.  

Оправи се.
След като не успях през три браузъра, си дадох почивка и след около половин час нещата се наредиха. Явно е било някакъв бъг.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 21:30 от Вела

# 103
Здравейте, може ли да ми предложите нещо не мнoго скъпо, препоръчаха ми следните дози.
Vitamin E 400 iu
Vitamin A 10 000 iu
Ще съм ви много благодарна :*

# 104
  • София
DiankaIvo
Отваряш капс и изхвърляш половината съдържание, затваряш и изпиваш - така поне 2-3 дни.

Здравейте, може ли да ми предложите нещо не мнoго скъпо, препоръчаха ми следните дози.
Vitamin E 400 iu
Vitamin A 10 000 iu
Ще съм ви много благодарна :*
Вит. Е - натурален:
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Natural-Vitamin-E-400-IU-100-Softgels/14052
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Vitamin-E-200-IU-100-Softgels/48628 от това 2х1
https://www.iherb.com/pr/21st-Century-E-200-Natural-110-Softgels/37095  2х1
Вит.А
- ретинол, от риба:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Vitamin-A-10-000-IU-100-Softgels/11192
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Vitamin-A-10-000-IU-100-Softgels/1886
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Vitamin-A-10-000-IU-180-Softgels/5343