Сега и завинаги с Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и любими турски актьори тема 10

• 48 141
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
 Revolving Hearts

Нур  тръгва след Ийт, който отива да намери Ямур в бара
и се притеснява да не му се случи нещо но и как ще реагира ,като я види..
невероятна е как си мисли ,че ще  обясни на Ийт защо е тръгнала след него.
Yum

... - " Със сигурност отива на Таксим да-а.. а ти какво вършиш,как така го следиш..
съвсем ще го вбесиш.. но-о  какво да направя..по* добре отколкото да се побъркам от притеснение
а и той е свикнал..няма да му е за първи път...да-а като те пита защо го следиш, така ще му се хилиш*
...уфф..връщай се,не си търси белята Нур...но ако му се случи нещо там...да почива в мир човека../баща му/*
 но как да му имам доверие..това е някакъв бар..ами ако е нещо нередно... не,не,нека се ядосва,отивам след него,това е.."
Yum

Скрит текст:

Yum

Rolling EyesYum

# 616
Добро утро, момичета.

# 617
Здравейте!Hands V

Two Hearts

Two Hearts

Two Hearts

# 618
Софи, чудесни снимки, много са красиви Толгахан и Амине

# 619
ЦВЕТИ* така си е ,красиви и харизматични
 без значение дали са в сцена или в реала*
имат страхотно позитивно излъчване!
Gift Heart

Revolving Hearts

Heartbeat

Two Hearts

# 620

Толгахан-Кенан от Черната перла, за теб, Еми.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 21:14 от Цвети &

# 621
# 622
  • On the sea
Здравейте, момичета!
Днес се нагледах на красиви кадри на нашите любимци, благодаря ви.
Нова снимка с Толгахан, Алмеда пак се е опитала да изпъкне май 😂

Арас също голям сладур

Наде 💙

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 19:32 от velvet*

# 623
Евче, снимката с палтенцето е топ. Красавец Толга...

# 624
Здравеъте момичета!
Днес се нагледах на красиви кадри на нашите любимци, благодаря ви.
Нова снимка с Толгахан, Алмеда пак се е опитала да изпъкне май 😂

Арас също голям сладур

Наде 💙

Даааа, бурдаим, виждам, виждам!!!

# 625
Танер Румели - Фатих--Ето какво казва в едно интервю по повод участието си в „Сега и завинаги”

Присъединявате се към екипа на сериала в по-късен етап. Изпитахте ли затруднения с адап­тацията към вече устано­вения начин на работа и взаимоотношения между колегите?

- Бях много щастлив да се включа в качествена драматична поредица като .Сега и завинаги", която пе­чели невероятни рейтинги в продължение на два сезона. В началото бях притеснен най-вече от факта, че сери­алът се снима в Хадъмкьой (предградие на Истанбул на европейския бряг на Бос­фора - б. р.), защото пъту­ването от центъра на града е дълго. Скоро обаче си от­дъхнах, след като се запоз­нах с Толгахан Сайъшман (Йиит), Амине Гюлше (Нур) и нашите режисьорки Айсун Мехдиабас и Еда Тексьоз. За много кратко време се превърнахме в задружна компания. На снимачната площадка веднага усе­тих дух на колегиалност и взаимопомощ. Толгахан и Амине са душата на този проект и разпръскват ра­дост около себе си.

Какъв е вашият герой?

- Фатих е напуснал род­ната си Адана, за да следва инженерни науки в Герма­ния. Той се завръща в Тур­ция като представител на международна компания и се стреми да сключи дого­вор за партньорство с Йиит. Оказва се, че Фатих е бил любим на Нур в детските й години и преговорите му с компанията на Йиит съвсем не се дължат на случай­ност. За зрителите ще има още неочаквани разкрития и обрати в сюжета.

Как Фатих успя за тол­кова кратко време да спечели симпатиите на теле­визионните зрители?

-Неговата почтеност, спокойствието, усмивката и енергията веднага бяха от­белязани от почитателите на поредицата. Той е много решителен и целенасочен в действията си. За мен ре­акцията на зрителите към героя ми е безценна.

Приличате ли си с Фа­тих?

- Аз имам много стабилно самочувствие. Уравновесен съм, приятелски настроен към околните, обичам сме­ха и забавленията, акогато се стремя към нещо, съм неудържим като Фатих.

В социалните мрежи ви сравняват с Толгахан Сайъшман. Има ли конку­ренция между вас?

- Не може и дума да става за подобно нещо. Под­държаме много добри коле­гиални отношения и между нас няма актьорско сърев­нование.

Какво се крие зад суро­вия ви имидж?

- Аз не съм строг и сери­озен човек, всъщност съм шегаджия. По същия начин Толгахан може да изглеж­да на външния наблюдател хладен и дистанциран, но всъщност обича шегите и разсмива целия екип. Моят характер е подобен.

Какво да очакваме по­нататък от сериала?

- Да бъде качествена продукция, както досега. Ние поднасяме сюжет, кой­то турските жени харес­ват. Всеки персонаж има мотивация за постъпките си според собствените си представи и гледна точка. Елементът на любопитство е винаги налице в сериала, действието е много насите­но и динамично.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 22:46 от Цвети &

# 626
Добро утро!

# 627
  • On the sea
Добро утро, момичета!

Пожелавам ви прекрасен ден!

Доста ще трябва да почакаме
Съёмки кинофильма "Турецкая сказка" подошли к концу 🎬 По словам съёмочной группы, премьера ожидается через 5-7 месяцев

Еми, Черешките ❤

# 628
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утроооо ☕🌞 хубав да е денят Ви 🤗

# 629
Hands ClapЗдравейте  и Добро утро!!

Момичета* мноого хубави снимки и интересно инфо сте пуснали!
Hands VFlowers Hibiscus

Revolving Hearts

Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт