Сега и завинаги с Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и любими турски актьори тема 10

• 48 135
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • On the sea
Нова клюка от рускините
Мы очень будем рады если эта новость правда😘    Только что прочитала в терецких СМИ пишут, что Амине беременна.

Честно казано ми се иска новината да е вярна 😊😘
Femmi, къде се изгуби?

# 631
velvet, още рано сутринта го прочетох в инстаграм, но като знам гугъл-преводача какви преводи прави понякога,  не повярвах.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 16:40 от Цвети &

# 632
Добро утро, момичета!

Пожелавам ви прекрасен ден!

Доста ще трябва да почакаме
Съёмки кинофильма "Турецкая сказка" подошли к концу 🎬 По словам съёмочной группы, премьера ожидается через 5-7 месяцев

Еми, Черешките ❤

Вел, какви са тези Черешки, светнете ме по въпроса, лютфен

# 633
  • On the sea
Наде, Сезонът на черешите е всъщност. Много приятен сериал, започнаха да го дават по Нова мисля и после го прехвърлиха по Диемата. Та това са главните актьори, които са двойка и в живота (Йозге Гюрел и Серкан Чайоглу май се изписваше)
Цвете, не знам колко е вярно и коментари много няма, то ще се чуе.
И нашия красавец ❤

# 634
  • On the sea
Добро слънчево утро!
Като най ранобудна днес съм ви приготвила закуска

💛

И нашата красавица ❤

Честно казано не ми изглежда на бременна 🙄

# 635

Добро утро!!

# 636

Здравейте, момичета!

Живейте живота и гребете от него с пълни шепи - здраве, щастие и Любов!

Слънчево настроение и прекрасен ден!

Момичета, с огромно удоволствие и наслада прегледах всичко, което бях пропуснала! Радвам се, че в темата ни е толкова уютно и приятно! Много снимки, полезна информация, слънчево настроение и мнооого красавци!  А май и баби ще ставаме - ако Амине наистина е бременна ще трябва и за бебе да се грижим!

Започвам да оформям новата тема, че май тези дни ще изпишем тази! Момичета, ако имате някакви предпочитания, ако искате нещо да прибавим към началната страница - споделете го! Ще чакам идеите ви!

# 637
Добре дошла, Еми.

Посрещам те с Кенан....

и колажите на Макс...

# 638

Цвети, благодаря ти много! Харесвам Кенан, допада ми и Чънар с лъчезарната си усмивка, но най-много си обичам Ийт Козан!
      Гледам с удоволствие и "Сезони на любовта" - сериал, който също си заслужава отделеното време и актьор, който пленява сърца - Толгахан Сайъшман!

# 639
Еми, ето и Чънар

и Толгахан

и малко от Сега и завинаги

# 640
Hands ClapRevolving Hearts

Gift Heart

...*Любов моя,днес ти тежи но утре ще ти мине..
ще хванеш ръката на сестра си,чуй зовът и за помощ,кажи и че си до нея въпреки всичко
и ще я подкрепяш каквото и да направи..с твоя помощ,с твоята любов ще намери себе си..
благодарение на теб ще порасне..ти имаш любящо сърце..няма рана която не можеш да излекуваш
и няма сърце което не можеш да спечелиш..:*
  Hands VSparkling Heart Hands Clap

Gift Heart

# 641

Цвети, благодаря за снимките на Чънар - много е сладък и в този образ!

Софи, много ми е приятно, когато си припомням тези отделни моменти от "Сега и завинаги". Любовта на Ийт и Нур е разкрита по невероятен начин! Сценаристите много добре са се справили! Страхотни диалози, запомнящи се реплики, гласове, които те приковават към екрана и една страхотна сценична двойка!

Цитат
Ти имаш любящо сърце..няма рана която не можеш да излекуваш
и няма сърце което не можеш да спечелиш!

# 642
 Здравейтеее Hug Flowers Sunflower Flowers Sunflower

се разхладим с тези питиета в жегата

# 643
Здравейтеее Hug Flowers Sunflower Flowers Sunflower
се разхладим с тези питиета в жегата
     От мен десерта:

Черешката:

И специално за Нади и velvet

# 644

Цвети, благодаря ти много! Харесвам Кенан, допада ми и Чънар с лъчезарната си усмивка, но най-много си обичам Ийт Козан!
      Гледам с удоволствие и "Сезони на любовта" - сериал, който също си заслужава отделеното време и актьор, който пленява сърца - Толгахан Сайъшман!

Ооо, тук пак забелязвам любимото ми палтенце с кожената яка. Не мога да го подмина. И аз най-харесвам Ийт Козан, великолепен

Общи условия

Активация на акаунт