Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакванията за корейския сериал, който ще бъде излъчен през лятото?
Какво може да се каже за новия китайски филм, закупен от Netflix?
Как потребителите на форума реагираха на новия китайски филм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакванията за корейския сериал, който ще бъде излъчен през лятото?
Корейският сериал, на който се възлагат големи очаквания, е предстоящият !++|URL|++!. Той вече е придобил звездна слава и се предполага, че ще бъде хитът на лятото. Нетфликс вече е откупил правата за излъчване в Америка и някои азиатски държави, което може да окаже влияние върху появата на субтитрите в различните региони.
-
Какво може да се каже за новия китайски филм, закупен от Netflix?
Новият китайски филм, закупен от Netflix, е история за двама млади хора от бедни китайски семейства, които търсят щастието си в Пекин. Развива се в продължение на 11 години и показва връзката им, като подчертава техните борби и подкрепа един за друг. Филмът е похвален за красивите си визуализации и автентичното представяне на главните актьори.
-
Как потребителите на форума реагираха на новия китайски филм?
-
Какви са очакванията за японските сериали, които ще бъдат пуснати през лятото?
-
Какви са проблемите с преводите на японски сериали?
. Между другото и американската версия мисля да погледна. Има добър рейтинг. Интересно ще ми е да ги сравня трите, заедно с корейската.
Your House Helper - двата епизода от тази седмица

/
. Само там го има като за мен 4 . Изгледах го и въпреки цялото напрежение финално с
как маскира този път цялата работа с куфарите. Въобще цялата сцена с тримцата и куфарите на тъмно бе култова така да се каже, от емоция на емоция. Ама аз вече тренирана с копането от предните епизоди та очаквах , че като отпрати по бързата процедура Ерико, Тераучи в кожения куфар е подготвил нещо такова за домакина/домоуправителя. Направо хем
от тази цялата сцена хем
. Тоз домоуправител колко пъти вече си "намокри панталоните " покрай Тераучи но неспокойна душа- копае си гроба с голяма скорост.
. Ужасно му се е получило целия житейски път и толкова дълго време не е имало кой да го спаси, кой да го спре. Истинска трагедия е Тераучи - сан.