Магията на изтока - тема 54

• 43 384
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Нещо, което ми направи впечатление снощи, като гледах съкровището - как така евнусите имат жени и деца? Изгледах 5-6 корейски исторически сериала вече, но до сега не съм се замисляла по този въпрос..
Каза моя доведен син.Сигурно е отгледал някое дете .

# 451
Tuon, когато се появиш след пътуване - един клип за теб от новото приключение на Тревър Джеймс в Индия.
"Любимата ти" Индия. И преди години говорихме, сигурно помниш, когато следих приключенията на Кита Мицу в Индия, но тези кадри ме отвратиха още повече. Помня и как Кита Мицу получи хранително натравяне, най-малкото, с което се отърва.
Всичко с ръце, а не се знае кога те за последно са виждали сапун.
Да му завиди човек на Тревър за апетита, а и на всичко дава оценка 9.5, което е до максималното.
Не съм гнуслива, но това и за мен е трудно за гледане.
Люк Мартин също беше преди няколко месеца в Индия, но той си го призна - получил е хранително натравяне в Мумбай.
Ако някога кракът ми стъпи в Индия, сигурно ще се запася с една торба хапчета, а ги мразя и взимам много рядко и то в изключителни случаи.

# 452
Нещо, което ми направи впечатление снощи, като гледах съкровището - как така евнусите имат жени и деца? Изгледах 5-6 корейски исторически сериала вече, но до сега не съм се замисляла по този въпрос..
Да, но по-късно в епизода спомена "жена ми" - вероятно е грешка при превода.
Скрит текст:
А и този доведен син, дето се готвел за евнух, но все ходел по бордеи... Ако е осакатен за какво ходи....

# 453
  • MJF
А какво прави наш Мицу? Помня го и аз чалмосан и загорял в Индия  Mr. Green

# 454
  • София
Скрит текст:
Да, но по-късно в епизода спомена "жена ми" - вероятно е грешка при превода.
Скрит текст:
А и този доведен син, дето се готвел за евнух, но все ходел по бордеи... Ако е осакатен за какво ходи....
Явно още не е осъзнал, че вече е евнух , влекат го жените, а няма вече инструмент.Нали само от няколко месеца бил евнух.

# 455
Добре е Мицко, снима главна роля в live action-версията на мангата Tora-san. Героят му ще се прероди в... неко. Снимките приключиха, но филмът ще излезе догодина. Микако Табе е в ролята на негова съпруга.
Иначе Kis-My-Ft2 си продължават с изявите, дори наскоро ми попадна новият им сингъл. Джонита, какво да ги правиш - не спират с тяхната си джони-музика.
То като се замисля, ти познаваш отлично половината група - Мицко, Тайске Фуджигая и Юта Тамамори.

# 456
Официален трейлър на Bel canto:

https://www.youtube.com/watch?v=wjlnI7G_0ps

# 457
Let's Eat 3 - епизод 7 и 8

Голямо превъртане правя. Пек Джи Хи ми е много досадна и неприятна. Само някои сцени с Ду и сцените на нуната и Ан У Йон. Пълнеж с тези години като студенти и нищо кой знае какво.
Покрай нуната и пиленцето има малко екшън, но и там нивото спадна, след като вече не си погаждат номера.
Ще го избутам с превъртане до финала през септември.

Спомени по Dae Guk Nam Ah... Най-пеещата корейска бой-бандa, в която всички пет на ниво главен вокал. За съжаление, огромният им талант не беше достатъчен преди години, ако бяха в голяма компания биха постигнали много.
Но пък японките бяха луднали по тях и ги оцениха.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 08:59 от rossonera

# 458
Шо, ето ти Такеру и Тета, като за теб.

От известно време насам се заговори за военната служба на BTS и дали могат да бъдат освободени. Има дори предложения за това, та, ето мнения на млади корейци по въпроса.
Като цялото има мнения в подкрепа, за да могат момчетата да бъдат освободени от служба, предвид и успеха, който постигнаха на запад (факта, че рекламират родината си, че постигат успехи в класациите на Билборд и пр.), но и разбира се, все пак сме в Корея - има и много голямо "Ноооо...".
Ако започнат да правят изключения, това би означавало, че и други айдъли биха поискали същото и ще стане една... А корейците са си консерви, то и от видеото се вижда какви са, дори млади корейци?!?
Общо взето - намират се на приказка и това едва ли ще стане. Никога не са го правили и едва ли сега биха се променили.

# 459
  • MJF
Мммерси  Hug. Снощи там загледах Birds Without Names (2017) но стана късно и съм някъде до средата му. Като го довърша тъкмо ще следва The 8-Year Engagement без да се чудя и мотая  Mr. Green

# 460
Birds Without Names не беше за мен. Трудно го гледах, само заради актьорският състав.

Искаш ли една хубава японска новина?
Кахоко и Хаджиме ще имат допълнителен епизод (спешъл), който ще се излъчи тази есен.
Действието ще се развива няколко години след сватбата.

# 461
  • София
2в1, изгледа ли историческия сериал Великия принц? То, големи предалства, големи интриги забърква най-големия принц, такъв злодей как можаха да създатат,   а и Чу Сан Ук да го изиграе, чудя се как им раждат главите подобни пъклени планове.Заради този герой няма да мога да изгледам целия сериал и мисля да си сваля само последната серия, та поне да видя края. Не можах да изтърпя всичко това, то и в другите серали е имало интриги, но чак до такава степен , че да не мога да ги изтърпя, не е имало. Но пък в Дорамата пишат, че в 14 серия всичко щяло да се оправи.Явно и други като мен не са искали да го догледат.

# 462
  • MJF
Мда, трудно върви Birds Without Names  щом реших че стана късно. В изгледаното нищо не се случи. Спрях когато един с часовници дойде в къщата на героите и по този повод тя бе съвсем малко поразтребена.  Mr. Green
Ееее браво за SP. Дано не ни разочароват от творческия екип. "Хаджиме" търчи ли търчи в Rikuoh. Като тези на европейското в Берлин  Laughing

# 463
В YouTube днес ми попадна филм на National Geographic за Северна Корея, но на български. Загледах се и отново се изумих от българската некомпетентност. И журналистите, и всички наричат диктаторът Ким Чонг Ун като Ким Чен Ун. Къде го виждат това Чен в корейското Jeong/ Чонг (, съставено от - J, - EO, - NG) не мога да разбера?
Така наричат грешно и Соул (Seoul) като Сеул и колко още други неща останали от соца. Няма ли кой да проумее, да погледне транскрипцията на хангъла и да разбере, че "eo" в корейският се чете за "о"?!? Карат си както знаят от соца и това е, а най-противното е, че са го наложили масово.
Започнаха преди години с това грешно изписване на името му и така ще си карат докрай.

Иначе филмът беше... какво да кажа - един истински "рай" е Северна Корея. Горките хора...

# 464
  • DE
Братята японци измислили зелен вестник Crazy прочиташ и засаждаш, аз като видна цветарка оцених високо Heart Eyes
https://jasmin.bg/2017/lubopitno/kauza/zelen-yaponski-vestnik-ve … ato-mini-gradina/

Общи условия

Активация на акаунт