Магията на изтока - тема 54

• 43 199
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • DE
Аз не с лошо Sunglasses може да пробваш няколко епизода да видиш дали ще ти хареса. Или направо да се хвърлиш на новата версия на Метеор гардън, лек, младежки, красиви персонажи...
Гост май попита дали е преведен, нямам идея, но има доста епизоди преведени на руски, докато го преполовя се надявам да го довършат, все пак това май е най-екранизираната манга на изток Flutter с маса фенове от всякакви националности Heart Eyes
Китайците много ги тача напоследък, само се надявам да спрат да използват корейски(те май са общи за целия изток newsm78) клишета и да заложат на еканизации от техни, може и чужди автори. И да има по малко пласмасови особи, все пак са над милиард и винаги могат да намерят колкото си искат натурални красавици и красавци.

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 22:22 от дането

# 661
Tuon, до средата Moon River ставаше за гледане и беше забавен, но после зациклиха и доскуча. Обаче още помня един танц на ГГ-я. Богатите кифли се опитаха да я засрамят на едно тържество, но тя се измъкна доста умело.
Песента от ендинга е готина и е в нейно изпълнение.

И понеже спомена Майк Д'Анджело и че ти се гледа нещо бозавко и романтично, що не пробваш Kiss Me или Full House, ако случайно си ги пропуснала. Не са китайски, но пък са сладурски.

Още малко от ОСТ-а на Time

# 662
  • MJF
Тuon, последната серия на Fight! Bookstore Girl с превод ли я гледа? По моите ресурси е отбелязан като непреведен епизд 9  Thinking

# 663
  • BG
Тuon, утре като прегледам заглавията от последните две-три години, ще ти дам някои предложения за тайванско. Много хвалеха Behind Your Smile,  но аз не можах да го изгледам до финал, досаден ми стана, пък и е за преплетени любов и отмъщение, така че не се връзва много с лек и сладникав. Друго заглавие с главния Marcus Chang, за което винаги съм попадалa на хвалебствия и все се каня да го гледам е Back to 1989, но утре ще пиша за по-леки сериали.
Следвайки филмографията на Sota Fukushi започвам Koinaka, надявам се да си заслужава. Понеже последните седмици все подхващам японско, като започна нещо, направо го щракам с телефона, че на другия ден да не му забравя заглавието, пък и с руското такова ми е по-лесно да го търся в дорамата Joy

# 664
  • BG
Tuon, ето няколко предложения за тайванско от мен
Marry Me, or Not? - този е наистина забавен, започнах го, защото 2в1 го препоръча, но не го довърших, това обаче да не те притеснява, защото аз често го правя този номер Wink
When I See You Again - и този по същата схема го карах, сладък и лек, но по едно време ми стана досаден

Refresh Man

Murphy's Law of Love?
Metro of Love

# 665
Шош с превод го гледах - тук
Саитът е много полезен,има много неща и принципно гледам от него.

Благодаря за предложенията Hug

2в1,гледала съм само Full House и много ми хареса.Незнаех,че двамата са снимали още един сериал заедно.Определено ще го видя.Aom ми е много сладка и съм я гледала и в тай версията Autumn Tale с Тик.

Дане,мислех за Метеор гардън ама не ми се гледа още една версия.Имам китайска,тайванска,японска и корейска и сякаш знам какво ще кажат,направят и какво ще се случи.Moon River ми се стори малко по-различен и за това.

Гост,лелеее колко предложения.
Този с Aaron Yan и Marry Me, or Not?.Определено ми изглеждат на "ще ги гледам".

My amazing boyfriend е изгледан Smile
Голям лигоч,но имах толкова приятни нощи с него.
Всички бяха едни такива млади,добре облечени и ми се искаше да открадна гардероба на двете актриси.Приятелката беше страхотна.Тя ми е любимка от сериала.
Shen Meng Chen
Скрит текст:
Става за веднъж и имаше своите добри и забавни моменти.Малко драма,малко съспенс,малко фентъзи моменти.
Щях да мрънкам за финала,сега ще мрънкам (за принципа),че ще трябва да чакам за новия сезон.
Мрън.

# 666
  • BG
Какво хубаво японче видях снощи в Koinaka, мноого хубаво Laughing Shuhei Nomura, малко му е подличка ролята за момента, но с тази хубава прическа и бялата лекарска престилка изглежда страхотно и му е простено. Oх, пълна Индия са ми японските актьори Rolling Eyes за пръв път ли ги виждам, гледала ли съм ги някога, не знаааам.

# 667
Вчера вечерта съседите ми ме помолиха да гледам 5-годишното им момиченце, докато те празнуват годишнина от сватбата.
Доведоха ми детето, хапнахме, рисувахме, играхме малко и то се загледа в детско по тв-то. Чудих се какво да правя и си отворих телефона - японско ново нямаше (заради азиатските игри) и си казах, че ще загледам нещо корейско, да минава времето, докато детенцето си гледа. Сетих се, че изгледах първите три-четири епизода на Секретарката Ким, но така и не изгледах финала, да разбера какво е станало. И реших да я подкарам от последните 4 епизода, т.е от 13-ти до 16-ти.
Тццц, че аз ако знаех, че Пак Со Джун е направил такава сцена със събличането на ризата, само заради него трябваше да се жертвам. Добър е.
Изгледах набързо и останалите епизоди до финал - и, да, затвърди ми се мнението, че много добре съм зарязала този сериал още в началото. Досаден корейски ром-ком, имало е и задължителната драма, консерва-поведението и само един главен герой, заради, който да си струва гледането. Точно по тази изпитана от мен схема трябва да се гледат корейските сериали - в началото два-три епизода и после директно на финал.
На корейският фронт нищо ново, само един Пак Со Джун.

bell, ако ти се гледа Сатоши, скоро в Япония ще излъчат тв филм с него Ranhansha. Семейна история, за двама млади родители, които губят сина си.
Аз лично го чакам с интерес, защото гледах онзи ден по японската TV Asahi реклама. Ще му партнира съпругата на Джун Мацумото - Мао Иноуе.

# 668
  • MJF
Мерси Tuon  Hug. Нещо май се сещам като гледам постера , че съм гледала първи 2-3 епизода и после е станало нещо и съм си забравила да го догледам  Whistling Blush
Хвани им спатията на ресурсите  Thinking.
Видях че сме към края на тази тема. Ще събера другата седмица онлайн ресурсите на англ. актуални към момента и ще ги дам на 2в1 за първата страница. Има няма току изчезне някой пък друг се появи. Уважение към мързела грам нямат.  Crossing Arms.
Гледам сега в моите ресурси - нито един не качил  с превод още Stepmom and Daughter Blues 6, нито един не качил Final Cut 9, нито един не качил Tatakau ! Shoten Girl 9. За какво тогава въобще си качил предишните епизоди?! Не го разбирам това. А аз мърморя за преводите а пропускам качващите  newsm66
Мрън.

# 669
  • BG
шоши, какво ще кажеш Wink
Скрит текст:
Туристы прозвали остров кошек Аошима, расположенный в 30-ти минутах на пароме от побережья префектуры Эхимэ, во внутреннем японском море Сето-Найкай, «кошачьим раем». Необычный дом для более чем 120 маленьких хищников. И кошек здесь тоже больше, чем людей.

Усато-полосатые дежурят у пристани и в дружелюбном порыве окружают всех, кто прибывает на Аошиму. Они выпрашивают еду и радостно позируют перед фотокамерами.

Остров Аошима расположен в префектуре Эхимэ. По состоянию на 1945 год здесь жили 900 человек, однако затем население стало сокращаться. Сегодня на одного местного жителя здесь приходится около 6 кошек.

Этих кошек когда-то специально завезли на остров для того, чтобы они ловили мышей, которые портили сети рыбаков. Однако их популяция значительно разрослась.

С остальной Японией остров соединяет паромная переправа. Здесь нет гостиниц и больших магазинов, многие здания заброшены. Но есть коты. Много котов. Само собой, это место получило название «Остров Кошек» и ежегодно привлекает множество туристов.
Говорят, что одно посещение «мурлыкающего острова» Аошимы заменяет десять сеансов психотерапии.

Видях го при рускините и се сетих за теб.

# 670
А,пропуснах да споделя впечатления от Атина, по-точно от някои от героите.Например,лошият урабони на главната героиня. Останах зашеметена от ръста му,по някаква причина си мислех дълго време,че корейците са ниски  като японците,но Атина май окончателно разби на пух и прах тези ми представи.Хубав батко бе,сладък батко,хем терорист и превратаджия,а има на моменти едно уязвимо излъчване,иде ти да го гушнеш. Наби ми се в главата негова реплика,беше нещо от сорта на "Ще видите на какво е способен дяволът без сърце",като преди това каза,че главната героиня е неговото сърце,нали я беше спасил като малка и отгледал.И физиката му не е зле,висок,слаб и атлетичен...А гласът му....I'm sexy and I know it Wink

# 671
  • София
шоши, какво ще кажеш Wink
Скрит текст:
Туристы прозвали остров кошек Аошима, расположенный в 30-ти минутах на пароме от побережья префектуры Эхимэ, во внутреннем японском море Сето-Найкай, «кошачьим раем». Необычный дом для более чем 120 маленьких хищников. И кошек здесь тоже больше, чем людей.

Усато-полосатые дежурят у пристани и в дружелюбном порыве окружают всех, кто прибывает на Аошиму. Они выпрашивают еду и радостно позируют перед фотокамерами.

Остров Аошима расположен в префектуре Эхимэ. По состоянию на 1945 год здесь жили 900 человек, однако затем население стало сокращаться. Сегодня на одного местного жителя здесь приходится около 6 кошек.

Этих кошек когда-то специально завезли на остров для того, чтобы они ловили мышей, которые портили сети рыбаков. Однако их популяция значительно разрослась.

С остальной Японией остров соединяет паромная переправа. Здесь нет гостиниц и больших магазинов, многие здания заброшены. Но есть коты. Много котов. Само собой, это место получило название «Остров Кошек» и ежегодно привлекает множество туристов.
Говорят, что одно посещение «мурлыкающего острова» Аошимы заменяет десять сеансов психотерапии.

Видях го при рускините и се сетих за теб.
Котки?Не бих стъпила там.Котки само на картинки.Не ми понасят.Не,че не сме гледали, но предпочетох здравето на децата пред котките.Бяха станали целите на мехури.

some_one_zero, за кой актьор става дума,че съм го гледала отдавна, текущо и много го бавеха, даже май не гледах последните две серии.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 12:50 от Тайна

# 672
  • BG
Котки?Не бих стъпила там.Котки само на картинки.Не ми понасят.
Joy Развесели ме, Тайна, аз много бих искала да гледам куче- голдън ретривър, но ще си остана само с желанието. След злополучния ми опит с корелата вкъщи, не искам да чувам за животни у дома.

# 673
  • София
Котки?Не бих стъпила там.Котки само на картинки.Не ми понасят.
Joy Развесели ме, Тайна, аз много бих искала да гледам куче- голдън ретривър, но ще си остана само с желанието. След злополучния ми опит с корелата вкъщи, не искам да чувам за животни у дома.
Ако знаеш колко животни са минали през нас, ако взема да изброявам, все ще изпусна някое.Но котките не ни понесоха, семейно.В момента сме само с 3 кученца и две малки.

# 674
  • MJF
нощен гост, преди да отворя скритото мислех че е за Майкъл   Blush   а то ..... за котета  LaughingHug. Ей на, благоденстват си на тоз остров. Горките мишоци  Mr. Green. Аз съм минала през папагал и куче, сааамо позитиви за двата ми любимеца имам в спомените и мнооого положителни емоции. С котетата съм на ... взаймно уважение , всеки в своето си лично пространство  Laughing. Корела ?

Общи условия

Активация на акаунт