Магията на изтока - тема 54

• 43 210
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • BG
Ех, този Барон, Tuon, защо ти трябваше да го гледаш  Laughing Харесах си една драма от предстоящите японски заглавия Bungaku Shojo, а добрата новина е, че рускините са го обявили за превод.

# 646
  • DE
Малии и Барон са набутали с корейска кифла  ooooh! язък му за харизмата и хубавата прическа във филма  ooooh!
Аз се залисвам с новия Метеор гардън  Grinning много добре облечени младежи, главните са достатъчно харизматични само дето нямат грам химия с момата. Странно ми е че са взаимствали имената от тайванската версия, но е приятно да погледаш  живота  на съвременния китайски студент. Явно съм си поставила за цел да гледам всички възможни източни версии на историята(има и американска Tired ), макар че много се дърпах и за японската и за китайската от тази година. Учудващо ми харесаха  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 22:21 от дането

# 647
Ех, този Барон, Tuon, защо ти трябваше да го гледаш  Laughing
Що ли ми трябваше. Scream Само ме вкарва в грях.И текущо ще ме принуди да гледам.

Дане,къде да му набутали корейска кифличка на Барон?Къде?

Никой ли не е гледал My amazing boyfriend ?
Така да изкоментираме,че беше съвсем яско кой е лошия,нищо,че го криха толкова епизоди.
И,че е съвсем логично домашния любимец - приятел на той да е
Скрит текст:
костенурка.
Ама разбира се,кое друго животно ще живее токлова години. Blush
И ми останаха само 3 еп. и свикнах да си го гледам и сега ми е малко мъчно.

# 648
  • BG
Тuon, аз съм го гледала, но не целият, главния е малко странен в първият момент, но много харизматичен, има едно студено излъчване, по което няма как да не  си паднеш Wink
дане, коя е американската версия да я погледна? И аз ще го гледам китайския, свърши ли му руския превод вече?

# 649
  • BG
PP намерих я американската версия Boys Before Friends, егати ниския рейтинг Joy

# 650
Lets' Eat 3 - финал

Все пак го претупаха набързо и оставиха врататата широкооооо отворена и за 4-ти сезон. Явно ще го направят след като Ду Джун излезе от казарма. 2020 със сигурност.

Тийзърът ми допадна. Хммм, дано този път са го направили добре.
Бексан се върна отново към прическата и цвета, които най-много му отиват. Харесва ми.
С неговият чуден глас не се съмнявам, че е дал най-доброто от себе си.

# 651
PP намерих я американската версия Boys Before Friends, егати ниския рейтинг Joy
Ха Joy
На това съм гледала първите епизоди.
Мега зле беше.Тя искаше да бъде танцьорка и всички играеха като на самодеен теятър в задния двор.

# 652
Дедо Джони Китагава, който вече е на 86 години и се оттегля, е обявил кой ще наследи бизнеса му и цялата Джони-империя. Това няма да е никой от наследниците му/ семейството - избрал е начело на компанията да застане Хидеаки Такизава.
Хиде Таки размаза. Голяма японска новина.
Разбирам дедо Джони. Хиде си е точен, винаги е бил много сериозен и отговорен, явно с право ще поеме компанията.
Браво. Поздравления.

# 653
Сряда Heart Eyes
Барон Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Да уважа и аз срядата. От мен един японец, за когото скоро не е ставало дума в темата, доколкото си спомням - Сатоши Цумабуки.

Скрит текст:

# 654
Бойфренда го гледах текущо при излъчването му. Водеха го за китайския прочит на Звездолин.

Meteor Garden си е римейк на тайванската версия. Затова имената им са същите. Иначе китайчетата вече имат тяхна версия за F4 - Let's Go Watch Meteor Shower. Ако добавим и Moon River, който също е инспириран от историята за великолепната четворка, ще излезе, че китайците най-много са филмирали известната манга.

Хайде най-новият за момента лидер на F4 да ви попее.

Аджушитата от Shinhwa със специален албум послучай 20-та им годишнина и клип към една от песните. Не съм впечатлена. Може би само песента с Юн Ми Ре ми харесва донякъде.

SHINHWA - Kiss Me Like That

# 655
  • DE
Цитат
Дане,къде да му набутали корейска кифличка на Барон?Къде?
Si-young Lee във Deo web-toon: Ye-go sal-in (2013), или Барон не участва там  newsm78 нещо се обърках, аз като ги видях и забравих всичко  Heart Eyes
Явно не съм разбрала  Blush

Цитат
Никой ли не е гледал My amazing boyfriend ?
Аз го гледах бе, даже коментирах тогава. Помня, че имаше неизяснени моменти около кое и как  Thinking
Имаше слухове за втори сезон, но не съм се интесерувала после, ако се появи нещо все някой ще забележи Grinning

# 656
Тогава защо никой не ме светна с кой си говори Той,а? Scream А питах. Май? Blush
31.12.2018г. е обявен за начало на новия сезон,но при китайците нищо не е за последно.
Главните ще са сменени.Mike D'Angelo ще бъде Той,а Yu Esther ще е Тя.Другите ще са си същите.

Ако това е трейлъра на Moon River и ако правилно си спомням историята на BBF:rolling_eyes: Тя би трябвало да напердаши всички взети заедно.
През цялото време ли носи този тип дрехи?
Как ще се влюбят двама в нея????Упс,душата беше важна.

Дане,не участва Барон в Killer Toon и то добре,защото вероятно щеше да свърши като труп и част от комикс.
Просто исках да се похваля,че съм гледала хорър Joy
С Баро са обявени за тази година два сериала и нула филми.

# 657
  • DE
Аз съм гледала дори Moon River. Много добре започна, но към средата зациклиха и въртяха едно и също до края, а май бяха повечко епизоди. Да, през цялото време е облечена така, чорапите и бяха нещо като апазена марка  Rolling Eyes но както знаем от корейските сериали всички яки пичове се избиват заради мърлявата повлекана, плюскаща като невидяла и обличаща се като мома от село в миналия век Twisted Evil
Главните момчета бяха много добри, но интимните сцени бяха на ниво 6 клас втория срок, аман от изкуствен  морал Whistling

# 658
  • BG
Като споменахте за интимни сцени ниво 6 клас да се оплача-вече 6 еп. мъча I'm Taking the Day Off и уж е романтика, а такава няма, скрита е зад плътни завеси. Уж се гледат влюбено, всъщност само младежа гледа така, добре, че е той и после изведнъж са в леглото на другата сутрин. А, имаше и една-две плахи, ужасно дървени целувки, чак смешни. Знаех си аз, знаех си, че не трябваше да го почвам след като разбрах, че Haruka Ayase ще е Тя, тази е просто романтикоубиец, дори ПШХ е по-добре от нея, още като гледах Hotaru no Hikari, който толкова харесвах все ми липсваше нещо, но ми трябваше време да разбера, че вината е в нея. Във филмите може да е по-добре, не знам, но язък и за дългата филмография. Няма даже и да го догледам. Ще потърся при рускините нещо с партньора и  Sota Fukushi, че е голям симпатяга и и от него оплакване на екран нямам. А пък Yudai Chiba, играе един от колегите, като видях каста се сетих, че сте го споменавали, лесно за запомняне име е, та, исках да кажа, че е голям дечко с лице, а е 89 набор, ама като изписана икона е направо, за мен лично дори е прекалено сладникава красотата му, може да съм го гледала в нещо преди, но ме мързи да проверявам, че  с тези японски заглавия, трябва да отварям всяко едно за да разбера за кой всъщност сериал иде реч.

# 659
Дане,направо уби всичко в мен. : dizzy_face: Hug
Забавен ми се стори от трейлъра Moon River и се каних да го видя,ама ти бая го насоли.
Цитат
като мома от село в миналия век
Тя момата си е баш от село. Някакви кадри видях тя с едни кошници,а в тях куфар и плодове.

Нещо им има на тайванските/китайски сериали гледах 3 един след друг и пак ми се гледа от там нещо.
Приемам предложения.Искам лек,забавен и романтичен.

Общи условия

Активация на акаунт