ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 47 202
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Стефи, коя е тая кухня без сол и захар Open Mouth Той от днес яде Беборани, за обяд беше много вкусно, омете го за 2 мин., за седмицата има неща, които не съм давала като цвекло, целина, шипки и червена леща , ама мисля директно тази седмица с кухнята да ги опита.

# 586
Steffie, на коя кухня се записахте и аз искам да въведа още няколко неща и да пробвам,защото аз само бъркам някакви неща и той не папка...някой път яде...,друг път не му харесва явно
Крис,на варненската държавна кухня се записахме.И аз не съм въвела всичко,има доста неща които дечко още не е ял но за 1,20 на ден не ме бърка.Той като не го изяде,хапвам го аз.

# 587
И аз исках държавната да я пробваме,но не ми е на удобно място и нямам книжка,трябва да ходя с автобус... А няма как всеки път с бебо ,ако вали или зимата... Всеки ден сложно,така се надявах да направят по близко пункт ама не Simple Smile Важното е да хапват бебоците,за да растат и да най-важното е да са живи и здрави  Simple Smile нека всички деца бъдат,благодаря отново на всички

# 588
О да,ако няма наблизо пункт е неудобно,а с бебе по автобусите не си е работа.На мен пункта ми е на две минути път,съвсем до нас.
Нашият днес на обяд изяде основното ястие,но сега като се хранихме не хареса супата нито десерта,а беше видимо гладен.Направих му пшенична каша с банан и ябълка и си решихме проблема. Simple Smile Голяма претенция е тоз моя дребчо.

# 589
И Стани е много претенциозен,казват ми че не могло да има предпочитания от толкова малък... Ама едното го яде,другото неще,нещо не е фен на картоф и морков... И май и тиквички хаха,ама ще правя,да видя какво ще му се хареса и ще пробвам и някоя кухня ,но не ми се иска да има сол и захар... Ама май всички имат

# 590
Ема, и аз съм хипохондричка. Отключи се, коато майка ми се разболя сериозно и цялото лечение ми мина пред очите. Имам периоди на сериозни кризи и не мога да спя с дни, докато не отида на преглед за нещо. Опасно е това състояние и ужасно се притеснявам, че прехвърлям страховете си върху детето.

Стефи, как успя да го запишеш на държавна? Тука в София ходих до един пункт и една леля ми вика, че той сега е на 7 (тогава беше), те записвали от 10, ма то тогава щяла да е август, значи направо за септември....остави ме с впечатлението, че август няма кухня 🙄

Пробвах го няколко пъти на Хер бебе и Вълшебник и хубавото е, че може ден за ден да си избираш  по меню. Но понеже засега не давам вечеря и второто основно заминава, не ходя често.
Крис, нямат сол и захар тези двете (менютата за под 1 год). Наистина нямат, ужасно са безвкусни.

# 591
И в Пловдив държавната кухня е от 10 навършени месеца, записах го за август, той на 29.07. ги навършва.
Има избор - с АМ или с прясно мляко, аз избрах с АМ, преходна кухня се води.
1 лв. на ден. Без пари.

# 592
Нашият утре става на 10м.Записах го на 12.07-седмица преди да навърши 10м.Не е имало проблем.Искаха ми само копие на акта за раждане и бележка от ЛЛ.Само за картата ми казаха,че ще чакам две седмици,но купини за храна ми дадоха без проблем.
Менюто на държавната кухня във Варна,го има на сайта на общината.За първа група няма сол и захар в манджите.Дори като опитах,и на мен ми се видя вкусно.Ей сега му изядох десерта на моя-ориз с круша.Сложих си малко захар обаче,че не ми беше сладко. Wink

# 593
Супер,пункт на хер бебе и вълшебник имам много близо до вкъщи,значи ще пробвам и аз Simple Smile да ви кажа много голямо улеснение ми се струва да се запише детето на кухня,нашия мъник,постоянно ме търси,мога да свърша нещо само когато спи,а то попринцип е за кратко. И няколко неща да мисля и всеки ден разнообразно ,малко трудно ми се вижда.Иска ми се и аз да му готвя,но ще видим малко да порасне дали ще се заиграва сам Simple Smile

А да ви кажа и аз съм същата... Само да ме заболи нещо повече и почвам да чета,мъжа ми само ми се кара ,че си измислям диагнози.
Понякога направо го побърквам човека...,но каквото да се прави,лудичка съм си малко

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 16:38 от kris_02

# 594
А някакви буркани искат ли наистина?

# 595
Оф, така като ви чета май и аз е време да помисля за кухня. Сега готвя за два дни напред. Ставам рано, къпя се, готвя и го вдигам. Ама за сега е от поспаливите ама като открие, че може да се изправя в кошарата едва ли ще е така...

# 596
Тони,три бурканчета със широко гърло искат,за да е удобно да влиза чарпакът.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 21:52 от *Steffie*

# 597
При нас ги дават в пластмасови кутийки. Ама аз имам термос за храна и мисля там да прехвърлям или така да си ги нося. Те са на 2 пресечки от вкъщи

# 598
В София мисля,че искат 30 буркана 190 мл.и капачки,но май за всеки район е различно,може да видите в сайта в зависимост от кой район сте.

# 599
Ние от петък сме на Вълшебник кухнята. Носят ми го до вратата за 28 дни е 127 лв. основно, супа и десерт. Не е евтино, но щом става въпрос за храна давам пари, за друго мога да направя компромис относно цената, но за храна не.

Общи условия

Активация на акаунт