ОКТОМВРИйските деца, те са нашите слънца ! - Тема 10

• 47 199
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Само пък да знаете Лори каква е хубавица Simple Smile

# 601
Само пък да знаете Лори каква е хубавица Simple Smile

И Митко не и отстъпва.

# 602
  • София
Е кога ще ги видим ние на живо ?

# 603
  • София
Еми хайде де Simple Smile за тая среща говорим от месеци.

# 604
Тони,Крис,разбирам ви! И моя мъж ми се кара  нон стоп и ми вика че не съм в час. Аз се оправям през бремеността,някак стягам се. Засега сега съм ок,въпреки всички неща които ми се случиха,вече съм гърмян заек,имам чувството че всичко ме е боляло и с всичко съм се диагностицирала. Само сърцето остана, ма и на него ще му дойде времето:))) На кво ли не съм ходила, на ЯМР, на скенер, на снимка на бял дроб,на отоневролог,на гастроентеролог,на ендокринолог,хахах чакай да се сетя а да на снимка на гръбнака,хахахах абе походла съм си по лекари. Ама сега се опитвам да се контролирам че знам колко е тежко. Е накрая се убедих че всичко е на психическа основа но пак си се чуствах зле хахаха. Сега съм ок, с псориазис но със здрава психика. Само да не си го пренасям на децата, засега успявах, дано да продължа че днеска с това УНГ се побърках:)

# 605
чакайте по подов хипохондрията да ви разкажа една моя весела история, пратиха го големия като беше още малък на скенер на бял дроб че правеше много бронхиолити и отивам аз при един приятел ренгенолог и викам може ли и на мен снимка на белия дроб, той се засмя и ме води вътре и вика тука детето да снимате и дамата, те питат а нея защо и той вика: "Ами, защото е луда"Simple Smile))

# 606
Ема, много добър детски пулмолог е д-р Филчев от 5-та градска. Да не ви се налага пак де.

# 607
Дето има един виц: Какво пише на надгробния камък на хипохондрика? "Аз казах ли ви, че съм болен?"

# 608
  • Варна
Момичета, чета, че може би всички приготвяте сами храната на бебетата. Има ли причина да избягвате готовите пюрета? Питам, защото аз основно с готови пюрета го храня и все се замислям дали те са полезни...а някак си нещо ме спира да му сготвя ( не мързел). Колкото пъти аз съм му правила пюрета и после ме е било страх да не повръша, да не получи разстройство, да не получи обрив...нямам обяснение защо така

# 609
Нямам друга опция, освен аз да готвя. Чистите готови пюрета му дразнят рефлукса, а и в 80% от случаите иска да яде сам. Т.е. храната да е на парчета, които да хване. От лъжица яде само някои варива (не на каша, а варени непасирани зърна) със сирене или
с плод. Днес яде супа с ръце
(изяде почти цяла купичка, въпреки че на мен ми беше отвратителна без сол).

# 610
На първо място му готвя аз, защото знам какво слагам. Друго- какъв е смисълът да купувам готово пюре с грах, морков, царевица, картоф, като аз ги имам и за.15 Мин ми е готово пюрето. Отделно- за парите за едно готово пюре ще му сготвя за два дни. Не се стискам. Но например днес взех плодове за 5 лв, а ми излязоха бурканчета , които ако същите ги купя готови ще ми струват три пъти повече. Ще го запиша на кухня, за.да свиква с различните вкусове, за да има разнообразие. Но не ми тежи да му готвя. Даже ми е интересно какъв нов бъркоч ще му направя Wink

# 611
Нямам възможност да готвя. С отварянето на очите, той е с мен и чаша вода да си налея и той започва да реве, че съм го оставила. Докато спи през деня гледам да изчистя и да приготвя неща за нашата вечеря. Но в 90% от случаите сме навън и по цял ден ни няма в къщи.
Нямам и домашни продукти, не вярвам и в био щандовете. Повече съм склонна да вярвам в камествоо на продуктите, използвани за пюрета (аз купувам хип и дм).
Нямам търпение сега 1 месец във Варна да му готвим и домашна храна. Майка ми и много добър кулинар и ще имаме време за всичко Simple Smile

# 612
  • София
В интерес на истината имах и имам малко домашни продукти - тиква, сега тиквички, пресен лук, домати, зелен боб - това от градината на майка ми и баща ми. Това, което най-много ме накара да правя пюретата аз, беше домашното месо и жълтък, които намерих.
Пък и да, финансовата част не е малка. За мен не е рентабилно и бих ги давала тези пари за друго нещо за детето.
Плодови пюрета обикновено купувам, защото сме навън.

# 613
Момичета, чета, че може би всички приготвяте сами храната на бебетата. Има ли причина да избягвате готовите пюрета? Питам, защото аз основно с готови пюрета го храня и все се замислям дали те са полезни...а някак си нещо ме спира да му сготвя ( не мързел). Колкото пъти аз съм му правила пюрета и после ме е било страх да не повръша, да не получи разстройство, да не получи обрив...нямам обяснение защо така
аэ  не харесвам готовите, эащото всички иэследвания досега, са в полэа на домашните. А и синът ми ги харесва несравнимо повече.

# 614
На първо място домашната храна е доста по-вкусна от готовите пюрета. И без изследвания е ясно, че нещо със срок на годност година няма как да е по-полезно от храна без консерванти. Аз съм скептична към качеството на продуктите, предвидени за нашия пазар.

Общи условия

Активация на акаунт