СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 788
  • 919
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не бре, санака, това 48-мо е гнездо за кандидати от провинцията.... Затова казах,че там са се изсипали мнооого момчетии с бал  над 495 и Белинда трябва да трепери до трети, щото не ги е пресметнала в софийската статистика... да вади белото тоест. А те са чели в бг мама, че едни училища Х  и У не стават, затова са заложили само на НЕГ и 73 СУ с бала си... Да му мисли  сега Белинда, нали искаше съспенс...

# 586
Аз съм подавала там навремето. Като нямаше система. Simple Smile

# 587
  • София
Изгубих се в превода значи. Joy Но пък си струва училището.

# 588
Във връзка с последните постове, ще ви кажа, че пубертета още не ме е пуснал. Ще влизам напрао в климакса  hahaha Децата ще влязат точно там, където им е мястото.

На времето ме натикаха в ЕГ, та трябваше да разбия и открадна кола, за две кръгчета, че да ме изключат и преместят. В МГ естествено hahaha.

С това мухито само развалихме времето.

Не знам кое ти е времето, но по моето за такова нещо преместваха в ТВУ, а не в МГ. Joy
Кой, как го нареди, Санака Сан. bouquet

# 589
  • София
Русалке, дано не си права Wink
Ние двете немски не сме ги писали, но искрено пожелавам/си пожелавам децата с мерак към немския да си намерят мястото в езиковите гимназии и да не взимат нашето място в НПМГ! Joy

# 590
  • София
Не знам с кои от вас сме от едно поколение, но по време на моя цветен пубертет /13-14г./ бях в крак с бунтарската тогава мода - тупирана коса, с бира или крем за бръснене "Каро" /излизаш и се молиш да не завали Joy /, значки на Ленин с главата надолу /форма на протест/, нарисувани престилки, цветни кичури на косата, направени със сухи пастели, четяхме Рембо и другите т.нар. "Обречени поети". И учителката по география все ме плашеше с ТВУ. Ех, мили детски спомени от добрите, стари декадентски години! Joy

# 591
С това мухито само развалихме времето.
Ми мухиТе влизат на топличко Simple Smile

Явно сме се събрали разбрани родители, зачитащи личния избор с лекинко насочване и не сме дали повод за самоподаване Blue Heart
Замислих се за такъв вариант по повод, че мойто си беше видяло резултатите. Казах си ся остава да подаде онлайн Simple Smile То добре, че намерих някаква пролука да го свършим заедно.

# 592
sanaka, тупир-турир, ама на входа трябваше гребен да може да мине. И без дънки под престилката Grinning

# 593
  • София
Обаче с дънкова пола ставаше. Wink

# 594
Обаче с дънкова пола ставаше. Wink
Хаха, по-къса от престилката Simple Smile

# 595
Русалке, дано не си права Wink
Ние двете немски не сме ги писали, но искрено пожелавам/си пожелавам децата с мерак към немския да си намерят мястото в езиковите гимназии и да не взимат нашето място в НПМГ! Joy
Никой не харесва немски, не се заблуждавай, но е трамплин за качествено образование.

Хахаха, Санака Сан, боракс ти е трябвал на теб с прическата

# 596
  • София
Ааа, по времето на моите 13-14 нямаше ТВУ-та. По-подробно разучавах що е то ТВУ, след като гледах " Всичко е любов" Heart Eyes. И престилки не се носеха.

Лоренца, твоето дете девойка ли беше?
Може би затова си се притеснявала. На мен и през ум не би ми минало, че моето ще направи тези кански усилия, да си издири сайта, да се логне, па чак и заявлението да си подаде. Joy

# 597
  • София
Хайде, бе...Мента, не е съвсем така, немският като се понаучи, хората намират и мелодиката в него. Трамплин може да са сега немските гимназии за образование в Германия/Австрия, ама във време оно за какво ги избираха..  Остави НЕГ тук, 73-то тогава дори не беше и немска, ама Ловешката с немски (не само с английски) си беше много тачена още по мое време..
Облачна, явно си малка... Имаше в "елитните " училища и едни "красиви" униформи - червено сако с пепитена пола или синя пола с  железничарско сако със златни копчета.. После виждах разни баби и дядовци с тези сака на внуците...

# 598
Облачна, мдам Simple Smile
Виж по поведение как се ориентираш вече. 99% валидност Simple Smile

# 599
Хайде, бе...Мента, не е съвсем така, немският като се понаучи, хората намират и мелодиката в него. Трамплин може да са сега немските гимназии, ама във време оно за какво ги избираха..  Остави НЕГ тук, 73-то тогава дори не беше и немска, ама Ловешката с немски (не само с английски) си беше много тачена..
Но НПМГ-то, винаги си е било НПМГ, нали.

Айде по едно червено винце, с ребърца, глазирани с мед и мента, на хаирлия да е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт