СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 796
  • 919
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Но пък по наше време, имах съученици, които в 7 и 8 клас, сами си обикаляха училища, ходеха на изпити и си се записваха. Родителите биваха уведомявани само.
Аз Nerd
Оф, мене досада ме налегна нещо...Свикнах тия дни да има екшън и сега ми е скукаааааа! В тоя потоп и белото не ми върви, и въобще...А като гледам на календара къде чак е трети....

# 571
  • София
На следващата страница. Joy

# 572
  • София
Дидева, JoyJoyJoy
Откакто отбеляза, че бутона Полезно не се ползва по предназначение, все не смея да го натисна. Админите да измислят още едно бутонче.
Belinda, това исках да кажа, че времената се променят Wink
Тогава, сами се оправяха читавите деца, сега наистина ще бъде шок и ужас, ако се прибереш от работа и детето ти сервира, че си е подало само заявлението. Scream

# 573
  • София
Облачна, а може би и родителите им са били по-здравомислещи от нас, гледали са по-филосовски на живота и не са смятали, че цялото бъдеще се определя и зависи от гимназията.

# 574
  • София
Да, това също.
Но пък ако тръгнем в тази посока, много може да изместим темата. Защо не са били толкова втренчени в образованието ни, колкото ние, в това на децата ни? Философията им е била такава, въз основа на нещо. Нашата също.

# 575
  • София
И какво се нервираш толкова от чакането, Белинда, което и от двете училище с "конския език" да е избрал синът ти, все ще е  вътре. Simple Smile Особено при тази липса на интерес към езика тази година, хората масово искат я в Луизиана,я във Валенсия, не при швабите...
Да, това също.
Но пък ако тръгнем в тази посока, много може да изместим темата. Защо не са били толкова втренчени в образованието ни, колкото ние, в това на децата ни?

Училищата бяха доста по-равностойни като ниво на обучение. Не че и тогава нямаше разлики, но не бяха така осезаеми.  Вчера бях с една приятелка на кафе, разбрах случайно, че работи като учител във фризьорския от тази година... Каза, че не могат да четат гладко, математиката е кауза пердута, мнозинството било с тена на  възпитаниците на Бузема..

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 23:21 от пенсионирана русалка

# 576
  • София
Да, това също.
Но пък ако тръгнем в тази посока, много може да изместим темата. Защо не са били толкова втренчени в образованието ни, колкото ние, в това на децата ни?

Коя тема да изместим? Последно си говорихме за пубертета. Joy При липса на класиране, освен да подхванем мъжкия климакс. Joy

Русалка, а пък тази Валенсия колко я обичаааам! Много любимо място. С дух и атмосфера. Да ти се прииска да научиш испански. Wink

# 577
  • София
Да, това имах предвид, Русалке.

Санака, аз останах с впечатление, че мъжки климакс няма. Всичкото от 13 до 63 е пубертет! Joy

# 578
  • София
И какво се нервираш толкова от чакането, Белинда,
A, не се нервирам, точно обратното - липсва ми екшъна Joy

# 579
  • София
Санака, аз останах с впечатление, че мъжки климакс няма. Всичкото от 13 до 63 е пубертет! Joy

JoyJoyJoy
От пубертет скачат директно в климакс. Сходно е, но има нюанси. Joy

# 580
  • София
Ааа, не те разбрах, тогава да ти създадем екшън... Едно птиче ми пошушна, че в онова училище , 48-мо ли беше, подавали все деца с бал 495+  заявления... И все момчета били, кьорава мома за цвят нямало на  дългата опашка.  И понеже не са от София и не знаят  за постановката на Санака.... Явно са чели бг мама, не са усетили заигравката, разколебали са се за първоначлните си желания и  съответно птичето казва, че писали все двете немски на първи позиции в списъка с желания... (Ей, някой да не се хване)

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 23:33 от пенсионирана русалка

# 581
Във връзка с последните постове, ще ви кажа, че пубертета още не ме е пуснал. Ще влизам напрао в климакса  hahaha Децата ще влязат точно там, където им е мястото.

На времето ме натикаха в ЕГ, та трябваше да разбия и открадна кола, за две кръгчета, че да ме изключат и преместят. В МГ естествено hahaha.

С това мухито само развалихме времето.

# 582
  • София
Ааа, не те разбрах, тогава да ти създадем екшън... Едно птиче ми пошушна, че в онова училище , 48-мо ли беше, подавали все деца с бал 495+  заявления... И все момчета били, кьорава мома за цвят нямало на  дългата опашка.  (Ей, някой да не се хване)

Заинтригува ме и чак го проверих в нета това 48-мо училище. Нищо чудно, че е с такъв бал - предлагат екскурзия в Горно Драглище. Някак си, нечестно е, че с Дидева споделяте важната информация след затварянето на борсата. Frowning1

# 583
  • София
Във връзка с последните постове, ще ви кажа, че пубертета още не ме е пуснал. Ще влизам напрао в климакса  hahaha Децата ще влязат точно там, където им е мястото.

На времето ме натикаха в ЕГ, та трябваше да разбия и открадна кола, за две кръгчета, че да ме изключат и преместят. В МГ естествено hahaha.

С това мухито само развалихме времето.

Не знам кое ти е времето, но по моето за такова нещо преместваха в ТВУ, а не в МГ. Joy

# 584
И аз сама реших и си подадох документите за МГ, нашите бяха твърдо против, но аз инат/ водолейка, кво да правят/.Влязох 7 клас, имаше прием само по диплома и след 7 клас пак държахме изпити. Но пък видях разликата, скъсахме се от учене.
А сега родителите търсят, питат, моята в класа даже не си говориха кой къде, само леко имаше тръпка преди матурите. До последно ми звъняха майки за консултации, а от блока ни един младеж с 25т по мат и 39 и няколко по бел казал на майка си и СМГ да пише сред желанията.... А тя милата се чудеше кое училище къде е и как да  ги подрежда ден преди подаването.

Общи условия

Активация на акаунт