СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 62 007
  • 919
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ама нещо къде + 700 заявления в Сф спрямо статистиката.
Хм Thinking Дали не сбърка моят син, като се направи на важен с високия си бал и не си предвиди почти никакви резерви? 700 заявления не са хич малко, особено ако са все на деца с високи балове.

Но не, отказвам да го мисля сега. До трети има мноооого време, каквото има да става - ще стане със или без моето умуване!

# 166
Лу, Теди е страхотна.. от сърце желая успех и много, много късмет.

# 167
Не мисля, че има особена разлика с миналата година. Всеки път по това време се нищи въпросът с кандидатствалите от други места. Преди пет години имаше информация, че традиционно са около 500 човека. Гледам, че Кастрева го е потвърдила и сега. Като добавим и тези, които са подали от любов към спорта, нещата си идват на мястото.
Иначе има напредък със системата. Миналата година подалите онлайн в София са били 26%.
Скрит текст:
В Пазарджик - 97%, вероятно заради много добрата организация и предоставената информация там.
И малко информация за второ класиране от миналата година.
Във втория прием в гимназиите след седми клас в София са класирани 3027 ученици, а 294 ученици не са класирани в него. Подали заявление за участие във втория етап на класирането в столицата са общо 2810 седмокласници, от тях от училища без квоти са 2007 ученици, а от училища с квоти са 438 младежи и 365 девойки.
В София от първото класиране за прием в гимназиите след седми клас бяха класирани 8137 ученици, некласираните ученици бяха 513, а свободните места след първия етап на класирането бяха 611.

# 168
  • София
Хм Thinking Дали не сбърка моят син, като се направи на важен с високия си бал и не си предвиди почти никакви резерви? 700 заявления не са хич малко, особено ако са все на деца с високи балове.

Но не, отказвам да го мисля сега. До трети има мноооого време, каквото има да става - ще стане със или без моето умуване!

Нищо не е сбъркал, не се филмирай  Hug

Щерката е с по-нисък бал и се чудя на първо класиране, дали ще я приемат по първо или по второ желание  Виж, тя се филмира, дали изобщо ще я приемат, няма вяра на статистики Mr. Green

# 169
  • София
Успокойте се с този лайстунг Simple Smile, децата и от него  си пеят в хора, стига да са музикални и да искат...Просто един татко в темата  за училището все си търси причина да се притеснява. Санака, виж как защитавам косвено избора на деца  за училището Х.. Че ако взема да кажа, че може някои да останат лишени от възможността да пеят в хора на НЕГ, току виж тръгнали към гимназията  Х (особено ако има хор или вокална група в нея)... Има, проверих.

Ти добре тръгна със защитата, ама със следващите изречения овапца всичко. Joy

# 170
  • София
аа, аз пост фактум написах, че има хор... А и спокойно,  той не струва, прослушах химна в негово изпълнение.

# 171
  • София

Нищо не е сбъркал, не се филмирай  Hug

Щерката е с по-нисък бал и се чудя на първо класиране, дали ще я приемат по първо или по второ желание  Виж, тя се филмира, дали изобщо ще я приемат, няма вяра на статистики Mr. Green
И моята няма вяра на статистики и се е филмирала. Не може да проумее статистиката точно какво означава.
Сега си е навила, че си иска първото желание, нищо че преди 10 дена предишното й първо желание беше това, което сега писахме на 5-то 😂.

# 172
Аз разбрах,че ако сега ме тестват на "четене с разбиране"резултатът ще е ну-ла.

# 173
  • София
Сега си е навила, че си иска първото желание, нищо че преди 10 дена предишното й първо желание беше това, което сега писахме на 5-то 😂.

Обърка ме. Thinking Тя сега кое първо иска - писаното на първо или писаното на пето място?

# 174
Как мислите, дали е възможно в петък 29.06.2018 г. да обявят резултатите? Или много ми се иска? Вече нямаме търпение да разбере какво ще е първото класиране.

# 175
  • София
Иска това, което сега е писала на първо, а предишното й първо, в крайна сметка е написала на пето!
Пубери! И моят син направи рокада в последния момент. Но така подробно и разумно се аргументира, че аз само си мълчах и цъках в системата.

# 176
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Как мислите, дали е възможно в петък 29.06.2018 г. да обявят резултатите? Или много ми се иска? Вече нямаме търпение да разбере какво ще е първото класиране.

Иска ни се, ама надали ще стане.

# 177
    Много уважавам деца,които съумяват да се аргументират.На моите все това им повтарям-спорете с мен като искате нещо,давайте аргументи,не се свивайте като ви кажа "НЕ".Трябва да умеете да отстоявате позиция,не да чакате аз,или някой друг да ви каже какво да стане.
    Иииии,щерката чудесничко се аргументираше за дискотеките.

И сега синковеца с тоя немски,как ли не се опитах да го разубедя,не и не.Като почна от това,че искал нещо ново за себе си,/това е заучена фраза/,та чак до достъпното висше образование в Германия.Макар че,на цялото фемили ни е ясно,че той няма да мръдне и на километър от Монтана,такъв характер е.Но да видим.

# 178
  • В светлината на слънцето

Нищо чудно. Леля ми чула някой от МОН да обяснява по тв, че първото класиране ще излезе на двайсе и някоя си дата. Тя не запомнила добре. Но тя няма седмокласници, та й е минало покрай ушите най-вероятно и може изобщо да не отговаря на истината.

# 179
  • Резерват "Северозапад"
При нас уж тактика приложихме Joy - на трето място писахме добра и сигурна паралелка, та ако не влезе на първо класиране в СМГ, да има шанс да се изкачи на второ. А ако не успее, поне да си остане в НПМГ-то в АЕ с математика.

Общи условия

Активация на акаунт