СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 951
  • 919
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А да не ти казвам, този йегермайстер как ми действа в съчетание с бялото! Scream 3 големи гроздови мога да изпия и нищо ми няма, но чаша бяло и чаша от тази гърмяща смес и трите ленти на Околовръстното ми се събират в едно. Направо изпадам в кома! Няк'ви смъртоносни билки има в него!

# 286
  • София
Санака, шведска горичвка, викаш Joy

# 287
Честито затваряне на борсовите операции Първи етап.

# 288
  • София, Младост

Мъжо го няма, а без него не ми се пие.

Що? И моя го няма, ама това не ми пречи. С вас червеното ми е екстра. Бенито от край време не ми понася.
ПП: Май трябва да спра да пиша. Усещам се  че само по алкохолните теми се включвам...🤗

# 289
  • София
Честито затваряне на борсовите операции Първи етап.
Joy
Време е да се включат анализаторите и да обявят индексите за следващата борсова сесия.

# 290
  • София
Това ще стане възможно едва след отчитане на финансовите резултати от откритите позиции. Joy

# 291
Мили дами, едно училище някак е убягнало на зоркия ни поглед.
Аз съм завършила ТО ''Княгиня Мария Луизиана'', а след това Художествена Академия. Двете училища с това на балша и тогава вървяха ръка за рък.
Ние бяхме със засилено изучаване на френски език-15 часа седмично. Учене по същите учебници като във френската гимназия.

# 292
  • София
Ееее, ама то много далече, бе! Какво ще правят чак на друг континент? Нямам интерес. Joy

# 293
  • София
JoyJoyJoy
Да, далече е. Обаче има опция. Ако си запишете детето в училището в с. Балша, имате шанс да се докоснете до южняшкия дух на Луизиана, щото училищата вървят ръка за ръка!

Бостън, Мостън... С френски, при това!

# 294
  • София
И ФЕГ се сдоби с конкуренция. Joy

# 295
  • Варна
Варненки, да си спретнем и ние едно подреждане?!
При нас първите три желания са в IV-та, ФЕ/АЕ, ФЕ/ИЕ и ИЕ/АЕ, после следват размесени паралелки от I-ва и V-та, Руското, Хуманитарната и накрая - МГ.

При нас са първите са за 1 и 5 АЕ/НЕ(ФЕ) и НЕ/АЕ, следва МГ и за финал ИЕ/АЕ в 4-та Wink
Мисля след 1 класиране да затворим сагата...Chockolina, а като се сетя, че още 2 пъти ни предстои това....

Да се включа и аз в класирането 😉 Първа и Пета с Не, Четвърта с Ие, Фе,    после трета, мг, руското.

# 296
При нас първите три желания са в IV-та, ФЕ/АЕ, ФЕ/ИЕ и ИЕ/АЕ, после следват размесени паралелки от I-ва и V-та, Руското, Хуманитарната и накрая - МГ.

При нас са първите са за 1 и 5 АЕ/НЕ(ФЕ) и НЕ/АЕ, следва МГ и за финал ИЕ/АЕ в 4-та Wink
Мисля след 1 класиране да затворим сагата...Chockolina, а като се сетя, че още 2 пъти ни предстои това....

Да се включа и аз в класирането 😉 Първа и Пета с Не, Четвърта с Ие, Фе,    после трета, мг, руското.

Включвам се, макар и с бъдещ 7 класик, за да следя тенденциите.Като казвате руското, там как подреждате първия език- АЕ или РЕ

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 16:08 от Светкавица

# 297
  • Варна

Включвам се, макар и с бъдеш 7 класик, за да следя тенденциите.Като казвате руското, там как подреждате първия език- АЕ или РЕ

6 желания при нас . 1- МГ 2 Първа ЕГ 3 пак МГ 4 и 5 Пета ЕГ и 6 то Четвърта Френски с Испански
До 3 то вкл сме Ок , оттам насетне не искаме Simple Smile)

# 298
  • Варна
МГ, Първа, МГ (физика), Пета (АЕ/НЕ), Четвърта - испански

# 299
  Добро утро,пиянички,както пее някакъв сръбски класик или класичка.
   Аперол,сода и резенче портокал.....Класика!
   Ден първи от джуркането!

Общи условия

Активация на акаунт