СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 862
  • 919
  •   1
Отговори
# 495
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз бях ужасен пубер, ама оцеляхме и аз, и нашите, та даже хората не могат да повярват какви неща съм правила.  Mr. Green Значи, има надежда и за по-тежките случаи, ама аз все пак се надявам да не разбирам лично, какво им е било на моите родители. Mr. Green

П.П. И при мен е изчезнала секцията за класиране, както и медицинското. Работят, значи ропавите ИТ-та!  Party

# 496
Синът ми, като беше по-малък, написа послание до себе си и ако почне да се държи неуважително или други пубертетски прояви да му го покажа.Е, слава богу, досега не ми се е налагало да му го показвам. Иначе посланието му стои грижлижо пазено при най-важните документи.

# 497
Съжалявам, че обемених темата с неволите си, но някак си заради тях и трепетите МИ за резултати от НВО, подаване на заявление и очакване на класирането останаха вече на доста по-заден план. В момента "кроя пъклени планове" какво и как да направя, за да я отделя за по-дълго време от "средата"...

Люси, може би да предложиш някой много як и шантав спорт - алпинизъм, скално катерене, ветроходство...Нещо, което да я накара да се чувства различна и значима, част от група "посветени". Пък и ще я държи настрана от някои вредни навици.

# 498
3littlepigs,
Още миналата година се опитах да провокирам интереса и към скалното катерене, още повече, че от ранна детска възраст си беше "момчерана" и "смелчаг", но уви, тогава балетът беше по-важен от всякакви други занимания. Тези дни и споделих, че имам намерения да започна да посещавам занимания по йога (в търсене на душевното си равновесие) и сякаш "проблесна" искрица интерес у нея, но днес ще разбера със сигурност, като я поканя да дойде с мен тази вечер...

# 499
  • На черешата
Ние сме с цикъл от точно една година, но не свързвам поведението ѝ по никакъв начин с него - перманентното и отношение е такова от началото на тази учебна година със спорадични (мнооого редки) "проблясъци".

Люси, да не са съученички нашите?

# 500
  • София
...
П.П. И при мен е изчезнала секцията за класиране, както и медицинското. Работят, значи ропавите ИТ-та!  Party

Мисля, че някой вече го каза, но и аз да напомня, че миналата година резултата излезе на обявената дата в 12:03 часа и предполагам това е било планирано. Въз основа на това не очаквам тази година да излезе преди 12:00 часа на 03.07.2017.

# 501
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз не очаквам да излязат сега, най-рано, според моя боб, в понеделник следобед.  Mr. Green

# 502
Аз пък мисля, че биха могли да ни зарадват в петък в края на работния им ден. Stuck Out Tongue

# 503
Аз бях. В миналата тема. Така.
2016 - първо класиране 9:00, справка за баловете от РУО - София - около 14:50
2017 - първо класиране 12:00 на 27 юни, статия в Дневник за паралелките с най-висок максимален бал - около 15:20 справка за баловете  от РУО - София - 15:50, РУО - Варна са я пуснали около 12:30.

Скрит текст:
В 12:03 изпищя форумът. Simple Smile

# 504
  • София
Точните часове на публикуването говорят за предварително планиране и очаквайте/ме публикуването да е в точен час. А колкото се отнася за 2017, до колкото си спомням мина точно част от секундата, преди форума да ревне, че има резултати, така че ако МОН ги е публикувал с 12:00, то те станаха видими няколко минути по-късно.

# 505
Много си бърз с редакциите. Joy

# 506
Вчера се обадих в РУО (май на старши ескперта по информационно осигуряване), за да попитам дали има вероятност класирането да излезе по-рано. Отговориха ми, че би могло да излезе предната вечер, да проверявам.

# 507
Честно казано, май притръпнах, когато излезе, тогава. Нямам нерви да ги "побутвам мислено" айтитата... Иначе, ако обединим мислите си тук пишещите, може и още тази вечер да излязат резултатите... Силата на мисълта дето му се вика Yum

# 508
  • Варна
😂😂😂😂

# 509
  • София
Не мисля, че класирането ще излезе по-рано при условие, че са фиксирани датите за записване. Нали си представяте, че ще луднат училищата от родителски обаждания, дали може да се запише дете предварително, кога може, ама защо не сега, щом е излязло класирането и тем подобни...

Общи условия

Активация на акаунт