СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 845
  • 919
  •   1
Отговори
# 660
Радвам се да чуя добри отзиви за езиковата в Ловеч. Моят син за там се е засилил. И ще е на пансион, живот и здраве да го приемат.

# 661
Ееее,стискам палци,дано!Да се похвалиш тук,задължително!Аз се колебаех,но не посмях да пусна заявление на сина ми за там.Смелостта ми стигна до Плевен само,нашите живеят там.Усещам го,че не е готов да се отдели,както бях аз на неговата възраст.Нямах търпение да изляза от вкъщи,да уча език, да имам нови приятели,да имам някаква свобода./не в смисъла на слободия,но с майка ми не се разбирахме/.
 Трябва да си минал през езиковата в Ловеч,за да усетиш духа.Много съм разказвала на щерката за ученическите ми години,тя не може да повярва,че е възможно да има такъв готин училищен живот.
  Панса беше задължителен първите две години,но и после никой не бързаше да си тръгне.Учителките ни живееха в него,имаше контрол,но и страхотна атмосфера.Невероятни траиции,които се пазят и до днес-вечерта преди изпращането масово "бягахме" от панса.Отивахме в парк Стратеш,учителите уж идваха да ни търсят и ставаше страхотен купон.Китари,песни.....Всяка година гимназията прави театрална постановка в театъра,както си му е редът.Имахме култов даскал по български-Ацата.Легенда!!!Радева-по математика.
     От сърце съм плакала като завършвахме.Щерката нямаше търпение да се "извлече "от училище.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 16:35 от марулета

# 662
  • Sofiа
Айде и аз да допълня редиците на възпитаниците на Ловешката ЕГ.
Аз съм набор 78 Hug

# 663
Детето е на приливи и отливи, онзи ден случайно разбирам, че е ползвала дебитната ми карта за някаква игра, без да сподели.  Оказа се, че се изплашила, не била сигурна, че е станало, абе побеснях. Все още се чуди как винаги разбирам разни дреболийки....Иначе е кротка засега, напрежение имаше докато трябваше сами да решаваме задачи за матурата, а тя не искаше много много. И споделя много, даже приятелките й се чудят как така:) Зодийка ДЕВА, но пък нещо да свърши вкъщи, тегава работа. А някой деца  готвят вече....

,А за  БГ безумието нЕма да коментирам, жената се зарадвала, та и черпила, а сега ориентировъчно класиране....май вече нищо не може да ме учуди в нашата действителност. Но пък е забавно. Няма рамки и закони, всичко може да ти се случи, не мислите ли, хахахах.
Спрягате разни спомени, явно сте по-големки, ние леко забърсахме чавдарчета и след 5-6 клас беше друго, падна строя на комунистите.
А русалката, няма равна със стиховете си. Ако ги съберем в стихосбирка точно ще опишат всички емоции в темата ни без пропуск на пикантностите. ПОКЛОН пред таланта ти, аз две изречения в рими не мога да спретна!

Не знам, но аз не искам да идва 3-ти, много си ми е добре така, чета ви и се забавлявам с вас като нямам работа, а после, като ни класират, край.

# 664
     Що край?!Няма ли да си направим осмокласна тема после?!А и пубертетът ще ни застигне,залее,омотае,изсмуче съвсем.
     Тепърва ни предстоят емоции с нови училища,класове,учители,.....

# 665
  • София
И аз бях малка, като падна режима, но помня ВСИЧКО! Имам по-голяма сестра и майка, която ни възпитаваше в онзи непоносим стил "няма да излизаш, ако не вземеш и сестра си" Joy Та, пряк свидетел съм на всичкооо - и на скритите дънкови поли, и на тупирането, на подстрижките от едната страна късо, от другата дълго, и на плочите "Музикална стълбица", на цигарите "Стюардеса" Joy И помня като слон, макар че не помня какво съм яла вчера Satisfied

# 666
  • София
И помня като слон, макар че не помня какво съм яла вчера Satisfied
Как какво - череши  Simple Smile

# 667
  • София
Цъ, в тоя студ на супички и месце ме гони Laughing

# 668
Ох, Alexova, много миличко го написа "големки". Като знам на колко години съм била на 10 ноември 1989 г...динозавър съм същински. Е, от по-малките.
"Ле-ле, мамо, ама ти си родена през втората половина на миналия век.."

# 669
  • София
И аз бях малка, като падна режима, но помня ВСИЧКО! Имам по-голяма сестра и майка, която ни възпитаваше в онзи непоносим стил "няма да излизаш, ако не вземеш и сестра си" Joy Та, пряк свидетел съм на всичкооо - и на скритите дънкови поли, и на тупирането, на подстрижките от едната страна късо, от другата дълго, и на плочите "Музикална стълбица", на цигарите "Стюардеса" Joy И помня като слон, макар че не помня какво съм яла вчера Satisfied
Скоро се бях замислила за ОНОВА време, за щуротиите и купоните, за бригадите (понеже съм от Казанлък от първи клас ни пращаха да берем рози). Весело си ни беше, а сега са се лепнали пред компютъра и нямат представа как да общуват. Ех...

# 670
И аз в спомени се потопих... Заместник-директорката на входа ни обясняваше колко е удобно да сме с вързани коси и строго съблюдаваше да няма пуснати дълги коси. И престилките подгъвахме с коланите, като трябва ги пускахме...каквато дължина трябва такава, според случая...Спомениии...

# 671
  • София
  Санака,и аз на времето действах с бира,или вода и захар.Набор 74 съм.   

Ами всичко е ясно. Аз съм набор 73. Grinning Бира, лимон и захар... А Лоренца вика - гребен трябвало да може да мине през косата. То гребло не минаваше до третото сапунисване, гребен вика. Joy При нас по едно време вкараха и униформи, от онези покъртителните, за които спомена Русалка. Grin Не знам как успяваха да ги ушият така, че и тялото на Ел Макферсън да имаш, пак да изглеждаш безформен в нея. Scream Обаче пък ставахме много изобретателни, а днешните деца една свястна беля не могат да измислят. Joy

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 17:18 от sanaka

# 672
    Даже не са кой знае колко изобретателни.Като направят нещо и им кажа"там ,където ти отиваш,аз съм била" и се подсмихват невярващо.И хоп,на следващият номер съм ги спипала.
   Сега се сещам,щерката в 12ти клас как все на приятелки запалките носеше в нея си,щото техните родители се карали.Да бе да!Аз съм пропушила на червен Средец 100,тва знаеш ли кога беше?!И сега една моя близка приятелка току ми каже "Намерих в раница на ... запалка.Ама тя на гаджето"Да,да!Сто пъти й казах,че девойчето пафка,докато накрая сама я хвана..
    Тия номерца не на мен.
    Белинда,култова е тая прическа "Ден и нощ".Баща ми й викаше Плюй ми в ухото.А после Ню уейв вълната,сещате ли се обувките кларкове-убивах за такива!

# 673
  • София
И аз със същия Средец пропуших. Joy И дори баща ми навремето не се връзваше на номера с приятелките.

# 674
  • софия
    Даже не са кой знае колко изобретателни.Като направят нещо и им кажа"там ,където ти отиваш,аз съм била" и се подсмихват невярващо.И хоп,на следващият номер съм ги спипала.
   Сега се сещам,щерката в 12ти клас как все на приятелки запалките носеше в нея си,щото техните родители се карали.Да бе да!Аз съм пропушила на червен Средец 100,тва знаеш ли кога беше?!И сега една моя близка приятелка току ми каже "Намерих в раница на ... запалка.Ама тя на гаджето"Да,да!Сто пъти й казах,че девойчето пафка,докато накрая сама я хвана..
    Тия номерца не на мен.
    Белинда,култова е тая прическа "Ден и нощ".Баща ми й викаше Плюй ми в ухото.А после Ню уейв вълната,сещате ли се обувките кларкове-убивах за такива!
освен да почвам да следя мойта голяма госпойца Tired Face  ама тя пък не се оправдава с приятелки, вика - туй ми е късметлийската запалка хахаххаххахах
тия кларкове сестра ми колко се прехласваше по тях.....нямаше по грозни обувки в моите очи Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт