СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 849
  • 919
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е, тогава дилемата Ви е от много лично и субективно естество, за което никой не може да Ви даде съвет. Grinning Успех!

# 646
Е, тогава дилемата Ви е от много лично и субективно естество, за което никой не може да Ви даде съвет. Grinning Успех!
Благодаря!Да определено е така,просто се чудих чисто технически как се процедира,да не се окаже от "Два стола на земята".Учителките тук ни събраха на родителска преди НВО-то и опитаха да ни разяснят как се процедира,но вярвайте ми все едно говореха на китайски!!Отново благодаря за информацията,страхотни сте!!
Успех!🤗

# 647
No_frame bitch, какво стана с класирането в Сливен? Коментираха ли нещо от вашето РУО? Това с изчезването на класирането е безобразие, по-лошо от нашето безплодно чакане.

Безобразие е това, че са допуснали излизане на класиране в една област.
Класирането трябва да излезе едновременно за всички области.
Звъняхме до МОН и казаха, че това било ориентировъчно класиране Stuck Out Tongue Winking Eye абе замазват гафа,  Глупости, ще изчакам до 3ти и ако има някаква промяна ще видя какво ще предприема

# 648
Нов термин: ориентировъчно класиране.
Ориентирахте ли се?
Simple Smile

# 649
  • София
Това направо цепи мрака! JoyJoyJoy

# 650
Нов термин: ориентировъчно класиране.
Ориентирахте ли се?
Simple Smile

То е като образователната ни система - и тя е ориентировъчна...Scream

# 651
Писах аз за Демо и систем ерор (хорър направо), ама не вярвате Simple Smile

# 652
  • София
По повод отговора на МОН да ви кажа нещо, да се посмеете. Онзи ден изпитвам ученик от 11 клас по Стереометрия. Питам го колко взаимни положения на две прави има в пространството. ( принципно са три). Той ми отговаря, че са две. Според него правата е в пространството или правата е извън пространството. Та и МОН така.

# 653
  • Бургас
По повод отговора на МОН да ви кажа нещо, да се посмеете. Онзи ден изпитвам ученик от 11 клас по Стереометрия. Питам го колко взаимни положения на две прави има в пространството. ( принципно са три). Той ми отговаря, че са две. Според него правата е в пространството или правата е извън пространството. Та и МОН така.
Ахахахаха. Ох, миличкия. Оправи ми деня.
За Сливен си слагам двете ръце, че са редовните данни. Но да видим.
Едно не ми е ясно: имаше електронно записване, класирането го правят електронно...какво по дяволите мъдрят 3 дни след него? Ако всичко е въведено в системата им до  26ти, то на 27ми резултат следва да има. Но нищо. Тази година ще ви убият от чакане.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 13:57 от MeMyselfI

# 654
  • Пловдив
Писах аз за Демо и систем ерор (хорър направо), ама не вярвате Simple Smile

Ние вярваме, че е систем ерор, въпросът е да не стане систем хорър - вчера видели детето на първо класиране по първо желание, другата седмица някъде другаде по друго желание. Дано ориентировъчното класиране да съвпадне с реалното.

gnais, в пространството са реални, извън него - виртуални

# 655
  • София
Хахахахаха, благодаря, добре се посмях Joy И за ориентировъчното класиране /което е нещо като малко бременна/, и за правата - особено за тая, дето била извън простанството Joy
Ама право е детето - и аз тъй някой път, съвсем извън пространството се чувствам Laughing

# 656
Благодаря на всички за проявеното разбиране и оказаната подкрепа!
Моля за извинение онези от Вас, на които досадих с постовете си и с последвалите ги коментари!
Оставам тихо да тръпна с Вас в очакване на първото класиране и на по-светли дни!
Успех на всички деца и техните родители, които сме неизменно до тях и в най-трудните моменти!

# 657
  Санака,и аз на времето действах с бира,или вода и захар.Набор 74 съм.Голямо надлъгване падаше с учителите за дължината на престилките.В училището в Плевен имаше една учителка по математика-Резашка.Каквото името,такъв и нравът.Обаче всички я обичахме,а тя луди ни правеше.Всеки час започваше с показване на ръцете,дали ноктите са изрязани,и дали си носим носни кърпи.От онези от плат-изгладени и сгънати.
   После отидох в езиковата в Ловеч-3 години на пансион.Най,най-хубавите ми години!
    Аз смятам,че не е честно,а е безобразно нечестно да ни карат да чакаме толкова време за това класиране.Какво толкова го мъдрят,все едно седнали с лист и молив и на ръка смятат ли смятат.Ако ни го бяха дали на нас,досега да сме го оправили.

# 658
  • Варна
  Санака,и аз на времето действах с бира,или вода и захар.Набор 74 съм.Голямо надлъгване падаше с учителите за дължината на престилките.В училището в Плевен имаше една учителка по математика-Резашка.Каквото името,такъв и нравът.Обаче всички я обичахме,а тя луди ни правеше.Всеки час започваше с показване на ръцете,дали ноктите са изрязани,и дали си носим носни кърпи.От онези от плат-изгладени и сгънати.
   После отидох в езиковата в Ловеч-3 години на пансион.Най,най-хубавите ми години!
    Аз смятам,че не е честно,а е безобразно нечестно да ни карат да чакаме толкова време за това класиране.Какво толкова го мъдрят,все едно седнали с лист и молив и на ръка смятат ли смятат.Ако ни го бяха дали на нас,досега да сме го оправили.

Я виж ти !? И аз съм възпитаник на Езиковата в Ловеч с немски , но съм набор 76 . Но аз съм родом от Ловеч и в пансиона само на гости съм била Simple Smile)), но какви години бяха ....легендарни

# 659
Да, гимназията в Ловеч е абсолютна класика. В 1АЕГ, София, имахме учителка по БЕЛ, Хица Владимирова, за която се знаеше, че е преподавала в Ловеч. Уникална беше...

Общи условия

Активация на акаунт