СЕДМИ клас–10–Заявленията са темата-в гнездо или в системата (25.06.18-01.07.18)

• 61 802
  • 919
  •   1
Отговори
# 750
  • София
С наборката и аз не усетих, че имам ученичка. Първия уикенд в първи клас  попитах -"Ти нямаш ли домашни?" и тя отговори - "О, аз ги написах още вчера." И повече не съм питала. Само тази баш година трябваше да натяквам, че трябва да учи, че завъртя една любооов. Rolling Eyes  Но въпреки това, справи се. С каката и малкия обаче, нямам този късмет. От събота сутринта почвам да дудна за домашните, та до неделя следобед. Ако не му седиш на главата, няма да седне. Не, че има нужда от помощ - справя се чудесно. Но ако не го контролирам - просто няма да ги напише. Каката беше така до 4-ти клас, когато изведнъж започна да си движи нещата сама и повече не съм се занимавала. Надявам се той да се очовечи по-рано, че вече нямам сили. Weary

# 751
  • София
От споделеното до момента може да се направи обоснован извод , че младите мъже си падат по момичета, склонни към пребиване по улиците.
Joy
Като се оженихме с мъж ми ( не този, пред когото се пребих), той години наред повтаряше, че заради мен уличното осветление трябва да работи и денем.
Най-кошмарното ми падане беше на един светофар, докато бях бременна в 8-ия месец. Отивах към втора градска, пременена в бял ленен панталон. Докато пресичах Сливница, в час пик, как си заплетах палеца на единия крак в крачола на другия не знам, но с големия тумбак се метнах по очи, насред булеварда. Добре, че като светна червеното, хората разбрани излезнаха и не потеглиха. Никой, обаче, не слезе да ме повдигне.

# 752
Аз ли ще съм първа пак на пангара. Малката е 2006, малко почивка и на следващата година отново съм на линия Mr. Green

# 753
Добре, че свърши и тази работна седмица, то не остана вече. Докато ви изчета...
Набор '81 съм и щерки 2005-та(от шестгодишните е седмокласничката), 2006-та и 2013-та.  Само чавдарче бях, но пък лично рецитирах стихче и подарих китки на бай ви Тошо на Братската могила когато ни слагаха връзките Laughing Тъкмо да стана пионерче и настъпиха промените, опашките за олио и захар с купони, на които ме караха да вися след училище. После имам спомени за свободата (в моя случай слободия) - ужасен и тежък пубертет бях.
В сравнение с мен, децата ми са цветя за мирисане, за жалост на баба им (майка ми), която все ме проклинаше един ден децата ми да бъдат такива като мен, че и по-зле, за да съм видела какво е. Пубертета на голямата сякаш го притикахме миналата година без много ексцесии, благодарение на средата и целодневната ангажираност. Сега е на вълна колко била надебеляла в седми клас след като е приключила със спорта за сметка на учението. От толкова учене и стоене в къщи не приличала вече на човек, как не се понасяла, как нищо не и ставало ... Удря я на суета. Но говорим много, четем рецепти, готвим двете здравословно, и мисля, че и това ще премине. На компютър не сяда, таблет не ползва, телефона и го изхъврлих през терасата още февруари, защото беше залепена за него и сега е на вълна книги - но не какви да е, а си купува някакви тиййн романи за тежкоболни деца, на тема смърт и какво ли още не Worried
За подаването на заявленията самостоятелно без знанието на родител - тя и три нейни съученички са я свършили тази, в последния ден. Каза "дъждовно беше, скучахме, и като казах на Ели, че с мама сме попълвали за Пловдив и Русе, и че може и за други градове да се подава, и решихме да отидем заедно да учим в друг град". Обадих се на другите майки - те милите и хабер си нямаха, подавали били в гнезда, и като седнаха на компютъра да видят онлайн за какво иде реч и им прилоша. Нацвъкали къде какво им падне, защото видиш ли искали "да се махнат от тук  и да бъдели самостоятелни". Вярвайте в него момент истински благодарих, че не са оставили опцията за редакция или изтриване на вече подадени заявления, че кой знае какви биха ги свършили.
ЛюсиЖ в кое училище в Русе е твоето момиче?

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 23:17 от ANNAFACE

# 754
  • София
ANNAFACE, Joy

Момичета, всички, които сте тройни майки, евала! За смелостта, куража, жертвата ви и всичко! Завиждам, признавам си! (сигурна съм, че тройната радост си струва всяка грижа)
И да, остава ми надеждата, че няма да се претопим!

# 755

С голямата обработваме ММ за наследник - аз съм щяла само да го родя и кърмя и да се върна на работа, пък тя да го гледала (има афинитет към малки деца, и те я обожават -все съм си мислела, че ще работи нещо свързано с деца един ден). Той не ще и да чуе обаче - ами ако и четвъртото било момиче Laughing Laughing

# 756
  • Бургас

С голямата обработваме ММ за наследник - аз съм щяла само да го родя и кърмя и да се върна на работа, пък тя да го гледала (има афинитет към малки деца, и те я обожават -все съм си мислела, че ще работи нещо свързано с деца един ден). Той не ще и да чуе обаче - ами ако и четвъртото било момиче Laughing Laughing
Супер какво, колко жени ще се грижат за него, какво му мисли изобщо. При мен явно трябваше да изравним бройката да няма драми и ги нашарихме 2 мъжки и 2 женски, признавам си до 3 смятахме да спрем,но  малкото съкровище дойде в един откачен период и разбрах, че точно толкова деца е трябвало да имам. Моя приятелка с която раждах аз четвърто, тя първо през 2010 г. вече има и тя 4 ри и последното е мъж. Весели къщи:)

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 00:34 от Mira 1919

# 757
Хахаха, трия, бърша, сопола ми потече от сълзите от смях....
Говорим си с девойката и викам, абе да не е излезнало класирането...а тя ми отговаря-ако е излезнало бг-мамата ще е гръмнала. Влизам да видя докъде сте я докарали, 88 нови отговора, от 16 ч до сега. Викам си, май имам пророчески заложби, излязло ще да е и се зачитаме.
Четох и се смяхме, а това с буденето с рекламата на вафлата Утепа рибата! Веднага изнамери клипа и мелодията, даже й предложи малката( набор 2010)да си я сложи за мелодия на телефона😂😂😂
Та аз съм 78 г и някой неща явно не са ме хванали, не ги помня.Бригади и бране на лайка и шипки, които предавахме и ни награждаваха. И аз да не остана назад вързах цялата  рода да бере шипки, та ходеха изподрани седмици наред.
 Малко живи спомени имам, но ни беше голям кеф в гимназията, бях от групата на непушачките обаче, така и от инат не пропуших.
Та никакъв КРАЙ след класирането, ще измислим още темички и лека полека дошло време за набор  2006.
Спомням си, водим малката на ортопед, няма да му споменавам името, но по същия начин се смяхме с доктора през целия преглед, та пита ММ колко е разликата  с каката, той отговаря 6 год и той се хваща за главата и му вика„ Кой дявол те накара бе приятелю, знаеш ли сега какво си направил, чакат те едни криви има няма 12-14 год. Ние притъяваме дъх и наостряме уши да чуем с какво съгрешихме толкоз, а той вика:След около 6 години, каката ще влезе в пубертета и тамън ще тръгне да излиза и ха, сега, малката ще започне да влизаааа ”. Е, не се бяхме замислили чак до това, аз планувах да съм си вкъщи когато каката тръгне на училище! Кой да ни каже...

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 08:51 от alexova

# 758
https://www.youtube.com/watch?v=wBCftP6WFwE&feature=youtu.be

Поздрав за будните!!!!

А заспалите да стават и бегом в банята!!!

# 759
  • София
alexova, не мога JoyJoyJoy
Сега осъзнавам, че имало още текст, след "пълна с течна шоколад", явно на следващите думи вече съм се редяла на чешмите Joy

# 760
ЛюсиЖ в кое училище в Русе е твоето момиче?
В гимназията за европейски езици, или т.нар. "руска" гимназия.

# 761
  • София
Хора, прибирам се от имен ден и по ей кое, никое време, търпение нямам да прочета какво още сте споделили, а то било култово, струвало си! Ужасно сте готини всички, да знаете!
Историите са уникални, ето една и от  мен, да влеза в отбора на "падналите" жени Joy
Слизам аз по парадното стълбище на 119-то към първия етаж и долу виждам момъкът с главно М в тийнеждърското ми сърце. Решавам да мина зашеметяващо около него, с манекенска стъпка. Тръгвам от най-горното стъпало и като се подхлъзнах! Стоварих се по задник някъде по средата на стълбищното рамо и така, надолу, надолу, приземих се почти в краката му. Помня смесицата от болка и срам, около мен всички се хилят, а аз не смея, а и не мога да се надигна. Гаджета не станахме, ама то как да се получи, като аз после го избягвах от километри!

# 762
      Айдеее,куку-руку,ставайте!Особено многодетните-представям си колко закуски трябва да спретнете.
  Аз днес работя и наглеждам рошавите ай ти дали не са се смилили над нас.
    Не искам да ви развалям бляновете,но който си мисли,че тази година някак си е избутал дивият пубертет с детето си,живее в жестоко заблуждение.Това е прелюдия-почакайте 9-10 клас да избуи отново.
    Но ние,с по-големите,сме тук да ви подкрепяме и съчувстваме,няма страшно!

# 763
  • 1st floor
Каката се развилня с най-пълна сила в 8-9 клас, после нещата утихнаха. При дребния още няма индикации, освен външните белези. Все още не повишава тон и не тряска врати.  Mr. Green В момента се мъчи да чете, още е на първата книжка от задължителната литература до 70 страница... hahaha Днес ще е без лаптоп, да видим дали ще се хване по-сериозно или ще продължи да ми трови нервите. Вчера за първи път получи проблясък относно седмокласното кандидатстване! Mr. Green Дойде и ме попита кога ще излязат резултатите! Joy Това за сега е единственият признак, че е кандидат гимназист. hahaha Един единствен въпрос! bowuu

Според мен няма шанс събота и неделя да обявят резултатите. Надявам се поне за понеделник...

# 764
Наистина не е лошо тази група да се трансформира в някаква постоянна.
Аз вчера случайно станах в 3ч сутринта и моята още беше на телефона Angry малко побеснях, днес ще има рестрикции, но не съм ги измислила още, на първото кафе съм Stuck Out Tongue Winking Eye
Изобщо тези телефони са сатанинска работа. Трябва да и измисля и нещо да учи, най-вероятно ще я метна на програма за 3д визуализация или фотошоп +англ.ез.От втори се е записала и на балет да ходи. Изобщо, наистина се представи добре на матурите, но... тази пълна свобода не е за нея, още, ангажираност и трябва.

Общи условия

Активация на акаунт