Коремчето на ДЕКЕМВРИйче започва да личи, а мама от щастие блести! (2018)

• 43 302
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Аз също в началото си мислех мале как ще издържа в къщи по цял ден , ама сега ела ме виж дай ми възможност за да поспя и не ме търси . 😆 и на мен нищо не ми се прави , при все че преди това постоянно бях с парцала и чистех чак педантично беше сега че някъде имало прах или паежина хич не ми пречи ( не мога да се позная ) за усещането на бебчо аз до сега май само 3 пъти съм го усещала не е всеки ден . Но се надявам дъвсем скоро да ме рита всеки ден 🙂.

# 211
  • Димитровград
И аз имах контракции доста болезнени преди седмица и ходих да ми вливат магнезий. Докторката каза че на две три седмици ще имам нужда от вливки. Аз от началото само лежа и сега продължавам....но си викам ето го ноември ей сега ще дойде и дори да тръгне бебка преди термина си вече ще съм влязла в 9тия и няма страшно. Нищо не съм купувала казала съм си края на септември ще почна и се чудя с какво да се захвана да минава това пусто време:)

# 212
И аз съм с предна ниска плацента, четох, че заради нея ще усетя по късно бебо. Вече съм 18+2 г.с. и от време на време усещам нещо като леки ритничета от вътре, но може да е потрепване на мускул, не знам.

# 213
  • Димитровград
И аз усетих на няколко пъти нещо такова и си мислех че е бебка, но после прочетох да очаквам да усетя нещо след 20та седмица и затова си мисля че може да е било въздух в червата или мускул да потрепва....ще усетим няма как да го пропуснем.

# 214
  • Варна
Здравейте мами Simple Smile

Нормално е да имаме страхове как ще се справим.. особенно ако е 1 бременност мисля. При мамите с родени деца вероятно ще има други страхове и неволи.. как батковците и каките ще приемат бебето..дали няма да се чувстват пренебрегнати и т.н.
Гледайте да не се психирате.. имаме и татковци, които ще помагат не забравяйте.
Aз не тръпна кога ще усетя бебка, защото всяка раждала жена ми казва "спокойно, после ще се молиш да спре рита". Когато тогава Grinning Знам, че е там и че подслушва разговори, че танцува с мен зумба вкъщи, че ще стне добър шофьор защото се учим заедно в момента и т.н.
Аз не мисля, че ще ми е скучно вкъщи.. Решила съм да ходя на плаж. Да се разхождам напред назад. Имам рокля за сватба да търся. Имам си и доброволческо занимание към една организация за кучета и котета.. няма да ми липсва работата в никакъв случай.

Утре съм на преглед и вече нямам търпение. Тайничко се надявам доктора да ми каже момче за да решим спора с името и прищевките на свекървата Grinning

# 215
  • бургас
Момичета, да ви почерпя за рождения ми ден, днес ставам на 30

# 216
  • Ловеч

Честит ти 30 годишен Юбилей.Пожелавам ти много здраве,щастие и сбъднати мечти😘😘

Една зодия сме😉 Аз съм на 11-ти Юли

# 217
  • Димитровград

Еййй честит рожден ден. Жива и здрава и много щастлива, а декември едно прекрасно пухкаво бебче.
Преди два дни и аз станах на 30г. а и май сме с един и същи термин...ще си вървим заедно:)

# 218
  • София
Честит рожден ден, Златна Ябъка !

БЪди много здрава и обичана , най-големия подарък скоро ще се появи Simple Smile

# 219
Честит юбилей  Ябълке Heart Много здраве, щастие, късмет, по-малко тревоги и щастлив край декември месец Simple Smile
Аз ще си взема 2 бонбона, че тия дни нападам сладкото Grinning

# 220
Честит рожден ден на Златна Ябълка и sladkatakaka1988. Бъдете здрави и лека бременност за напред  bouquet
Ноември и аз се присъединявам с отбора на 30-годишните  Blush

Как сте, дами? Винаги тръгвам да пиша момичета, после се усещам, че няма да е много на място и трия   Mr. Green
Вчера цял след обяд имах дългоочаквани гости  Heart Eyes ходихме на разходка, хапнахме, пийнахме (аз вода  Mr. Green) и вечерта бях доста изморена. От какви неща взех да се измарям  hahaha
Днес сутринта се събудих от леко потупване в корема ми  Heart Eyes този път съм сигурна, че беше бебчо, а не мускулче  Laughing Много леко се усещаше, 5-6 пъти подред. Страхотно усещане  Heart Eyes

# 221
Маги, няма как да го сбъркаш, бебко те успокоява, че е наред и си дивее в коремчето на мама Heart
Аз съм с висока задна плацена и от 2-3 дни го усещам.
ММ ми вика - то детето си дивее и танцува, а ти само се чудиш какви диагнози да си поставяш...

Еуфория, видях, че си писала за опъванията - не се притеснявай , сухожилията се опъват, това е нормално. Може да прочетеш за round ligament pain в интернет, мисля, че там се крие отговора Simple Smile)
Мисля, че сега започва най-хубавият период от бременността и трябва да му се насладим (f)

# 222
  • Димитровград
Излезе ми резултата от урината всичко е наред само на седимента пише плоски епителни клетки...някой знае ли какво означава. Гледах из нета но нищо не намерих.

# 223
Честит рожден ден, Златна ябълка Simple Smile Много здраве и късмет и успешно посрещане на щастливото събитие с много положителни емоции!
Аз все още не усещам нищо (днес започвам 17 седмица). В сряда съм на преглед и се надявам да разберем пола Simple Smile В събота бях на сватба и много щастливо си наваксах с народните танци, които спрях Simple Smile Не съм се претоварила, но наистина се чувствам добре, така че не се притеснявах. Освен това пътувахме по 320 км на посока за сватбата и също се чудех дали ще има последствия от пътя...но няма Simple Smile Така че този уикенд - към морето Simple Smile

# 224
Ябълке, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт