Коремчето на ДЕКЕМВРИйче започва да личи, а мама от щастие блести! (2018)

• 43 275
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Моят първи ехограф тук беше на 4 юни, следващия ми го записаха на 23 юли. Понеже ме водят рискова, им се откъсна от сърцето и още един скан 32-на седмица. Толкоз Simple Smile
Пък на срещите с акушерката само ме питат как съм, добре ли се чувствам и така. Досега нищо не са ми слушали. Чак не ми е ясно защо въобще ме викат Simple Smile

Рейн, аз закъснях да се класирам в списъка на темата - ще си почакам до другата тема Simple Smile Супер си го направила Simple Smile

Christmas, ти в Англия ли ще раждаш, ако не е прекалено нахално да питам?

# 91
Caliowiel все още мога да редактирам, така, че кажи кога ти е термина да те добавя ако искаш.
И моите срещи протичат така  ooooh! как си, оплаквания? И аз почвам  Mr. Green и тя еми да, от бременноустта е, нормално  Mr. Green мери ми кръвното и толкова. Полсе чухме сърцето, тук казват, че след 12-та седмица може. При вас защо чак след 20-та не знам.

ChristmasBaby в предната тема бях писала за домашните доплери, тъй като и аз мислех да си купувам. Има някой мами от ноемврийките (чета ги редовно), които имат и са доволни, но при мен на последната среща на акушерката и трябваха няколко минути, докато локалириза сърдечния ритъм. Веднага си представих ситуацията в къщи и бързо се отказах от покупката. Разбира се, това е мое мнение и всеки си решава какво е най- доброто за него  Grinning

Carrie^  Hug не исках да прозвучи като назидание, далеч съм от тази мисъл  Grinning Просто представям нещата от моята камбанария, и да, всеки си знае как се чувства и прави това, което е най- доброто за него си.

# 92
Caliowiel - да, в Лондон ще раждам, засега съм в Whittington Hospital. Не си допаднахме много много с моята акушерка, но тя е само за прегледите, така че дано да имам повече късмет в деня на раждането.

Rain - права си, и мен това би ме притеснило още повече. Може би като почнем да усещаме бебчо ще сме по-спокойни Simple Smile

# 93
Добре дошли на новите мамчета 😘
Аз минах прегледа отказах цитонамазката , на доки хич не му стана приятно взе ми само с тампонче секрет нищо не усетих , но каза че за раждането ще трябва да имам актуална проба .
Бебо е порастнал за 6 дни 20 грама ❤ вече е 123 гр. гледахме го пак за пол и май ще имаме момченце има" охлювче "между крачетата даже и аз го видях . Доки си запази правото да е сгрешил но засега клоним към сини гащи . Даде ми 5-6 изследватия да направя и утре гладна жадна ще ходя да ме боцкат . Питах за втори БХС но той каза че няма нужда , сега ме вика чак в 21 седмица (след месец ) . Искам да отидя на 4Д  и все пак още някой да погледне бебо по обстойно , някоя мама от Пловдив насочила ли се е към някой ? Мойте 2 приятелки ще ходят при д-р Троянчев но аз чета противоречиви мнения  . Приемам съвети и мнения за специалисти 😘

# 94
  • бургас
Титка и аз запазих час за ФМ при Троянчев, но в Бургас май няма по-добър вариант от него. За Пловдив не знам. Ще разкажа след прегледа на 21 юли

# 95
Преди да се преместя в София, редовно ходех на профилактични прегледи при д-р Троянчев. Сега с бременността, като си ходя до Пловдив задължително гледам да отида на преглед при него. Имам му огромно доверие, според мен е много добър специалист. Обеснява добре и има доста добра техника. Преди време оперира майка ми и отново се справи без забележки. Друг добър специалист в Пловдив, знам че е д-р Амалиев, но при него не съм ходила. Дано е полезна тази информация Simple Smile

# 96
Здравейте и от мен!
Аз бях на ранна ФМ при д-р Троянчев и нямам забележки, обяснява си всичко.

Златна Ябълка и аз съм на 21.07. при него за втората Simple Smile

# 97
Аз в петък влизам в 17 седмица мислех си между 19 и 20 седмица да отида . Ще се обадя да питам за свободни часове  и дано да има за тогава . Вие в коя седмица ще ходете ?

# 98
Точно тогава между 19 и 20 г.с

# 99
  • бургас
20г.с.  Аз го питах кога трябва да се направи, отговора беше между 18 и 23 или 24, забравих.

# 100
Троянчев в девата ли преглежда в Бургас? На рецепцията ли трябва да се обадя за час? Има ли график, знам, че е от Пловдив и идва няколко пъти в месеца? Колко струва?
Има ли други мами от Бургас освен Златна Ябълка, за нея знам?
Брей, че много въпроси 😆

# 101
  • бургас
Троянчев в девата ли преглежда в Бургас? На рецепцията ли трябва да се обадя за час? Има ли график, знам, че е от Пловдив и идва няколко пъти в месеца? Колко струва?
Има ли други мами от Бургас освен Златна Ябълка, за нея знам?
Брей, че много въпроси 😆
Има кабинет на ул.Оборище. В Бургас преглежда в петък и събота. ФМ е 80лв.

# 102
Д-р Троянчев преглежда в частен кабинет, намиращ се на ул. "Оборище" 68 /за гр. Бургас/. Тел. : 0888 99 74 74 или 0876 99 74 99

# 103
  • гр. Тутракан
Здравейте, момичета!
Снощи имах болки. Мисля, че бяха контракции ( имах чувство ,че ми идва МЦ). Корема ми стана твърд. Легнах за малко и след това ми отмина.  Много се притесних.
От 2ри юли излизам отпуска до 7ми септември. След това мисля да си взема болничен. Дори днес го споделих с шефката.
Момичета имам питане: Как изчислявате своята бременност- ЛУНАРНИ или КАЛЕНДАРНИ месеци. В момента съм 14с+6д ( това е 4м, нали)?Четох преди два дни материали свързани с тази тема и малко се обърках.

Ако изчислявате своята бременност според броя на лунарните месеци, то нещата изглеждат така:
– 1 лунарен месец –  1 до 4  гестационна седмица
– 2 лунарен месец – 5 до 8  гестационна седмица
– 3 лунарен месец – 9 до 12  гестационна седмица
– 4 лунарен месец – 13 до 16  гестационна седмица
– 5 лунарен месец – 17 до 20  гестационна седмица
– 6 лунарен месец – 21 до 24  гестационна седмица
– 7 лунарен месец – 25 до 28  гестационна седмица
– 8 лунарен месец – 29 до 32  гестационна седмица
– 9 лунарен месец – 33 до 36  гестационна седмица
– 10 лунарен месец – 37 до 40  гестационна седмица

Ако изчислявате своята бременност според броя на календарните месеци, то нещата изглеждат така:
– 1 календарен месец –  1 до 4  гестационна седмица
– 2 календарен месец – 5 до 8  гестационна седмица
– 3 календарен месец – 9 до 13  гестационна седмица
– 4 календарен месец – 14 до 17  гестационна седмица
– 5 календарен месец – 18 до 22  гестационна седмица
– 6 календарен месец – 23 до 26  гестационна седмица
– 7 календарен месец – 27 до 31  гестационна седмица
– 8 календарен месец – 32 до 35  гестационна седмица
– 9 календарен месец – 36 до 40  гестационна седмица

# 104
  • бургас
Аз смятам така - термина ми е 8 декември, сега съм 4месец, на 8 юли почвам пети, 8 август шести месец и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт