Рейки тема 5

• 51 593
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Как така имате мастърско ниво без метод за иницииране?  Вероятно имате мастър лечител само , което се води част от трето ниво. В много школи ги разделят на две . В моята също е така и аз го разделям при желание, ако човек не иска да обучава.
 Но това са важни неща , човек да е напълно наясно с линията на преподаване, защо и как се стига до различните разклонения и личен избор кой учител да изберем.  Последно време попадам на безумни случаи , при които хората не са сигурни имат ли настройка, за съжаление се оказва, че много хора нямат реална настройка, което си е опасно, как да работят с енергията и т.н. И се чудя какво се преподава изобщо по тези курсове. За съжаление май нивото на обучение сериозно пада. Вижте какво точно пише на сертификата и попитайте мастърът, който ви е обучавал.

# 226
Аз не искам да обучавам никого, затова и не съм се интересувала толкова години. Но мъжът ми настоява и заради него бих го направила. Но само заради него. Не искам да предавам настройките на друг човек, да обучавам хора - това не е за мен. Практикувам активно, от 2017-та.

# 227
  • Стара Загора
В такъв случай няма как да предадете и на съпругът си настройка. Не може да се научи по книги. Това са знания, които се предават от учител  на ученик и в зависимост от школата имат известни различия. Но най-важното е да се подхожда отговорно към Рейки, това не е игра. Ако човек има нужда и желание ще намери учител и ще се обучи. В случая съпругът ви. По време на обучението за Мастър ученика получава благословия да обучава и други , за да има подкрепа от светлите сили. Това не е просто техника . Реално и Мастъра се явява канал в този процес .

# 228
В такъв случай няма как да предадете и на съпругът си настройка. Не може да се научи по книги. Това са знания, които се предават от учител  на ученик и в зависимост от школата имат известни различия. Но най-важното е да се подхожда отговорно към Рейки, това не е игра. Ако човек има нужда и желание ще намери учител и ще се обучи. В случая съпругът ви. По време на обучението за Мастър ученика получава благословия да обучава и други , за да има подкрепа от светлите сили. Това не е просто техника . Реално и Мастъра се явява канал в този процес .
Подкрепям напълно!  За да предавате настройки трябва да знаете техниката, дадена ви от мастера, а има и допълнителен символ за разделяне на аурите, в който също трябва да сте иницирана! Поговорете с учителя си!

Общи условия

Активация на акаунт