Рейки тема 5

• 49 812
  • 223
  •   1
Отговори
# 210
Коя е тази седемстепенна система? Рейки е в три степени. Трета степен е мастерско ниво, което дава право да се прави инициация. Имам и трите нива от доста време. Знам, че някои учители деляха последното ниво на две части за пари, но чак пък седем. После, защо егрегора бил толкова замърсен!

# 211
Коя е тази седемстепенна система? Рейки е в три степени. Трета степен е мастерско ниво, което дава право да се прави инициация. Имам и трите нива от доста време. Знам, че някои учители деляха последното ниво на две части за пари, но чак пък седем. После, защо егрегора бил толкова замърсен!

Това е Оригиналната Рейки система, най - чистия Рейки канал. Д-р Микао Усуи е обучил само 1 ученик в 7 степенната система и 22 -ма ученика в 3 степената до мастер, която се води традиционна, но не е оригинална, а доста изменена. Но няма да споря, всеки има право до вярва, че неговия начин е най-правилен и най- истински. Аз давам възможност на хората да работят с рейки 10 дни да усетят енергията да си помогнат и после подновявам настройката и така може да си работят с нея цял живот и то безплатно. Обучения не правя, защото в този система учителите се призовават от великите водачи. Не на всеки е дадено да учи и всеки може да бъде безкористен и благ. В България има само трима учители по тази система и те са запазили оригиналните Рейки традиции, както Микао Усуи ги е предал, без да се променят, и по тази причина се пазят , за да остане чист егрегора.

# 212
  • Стара Загора
Да, Рейки действително се дели в две направления едната е седемстепенната , другата е тристепенна. От тогава са се водили спорове, коя е оригиналната, но смятам, че няма нужда от това . Резултатите говорят сами за себе си. Много ми е интересно само кои са тези трима учители в България като аз познавам едната и от нея знам колко обучени в България има. Ако може директно за имена, за да не се спекулира?

# 213
Да, Рейки действително се дели в две направления едната е седемстепенната , другата е тристепенна. От тогава са се водили спорове, коя е оригиналната, но смятам, че няма нужда от това . Резултатите говорят сами за себе си. Много ми е интересно само кои са тези трима учители в България като аз познавам едната и от нея знам колко обучени в България има. Ако може директно за имена, за да не се спекулира?

Обучени в 7 степен  Мастери има много, но учители не. Плюс това аз не следя статистиката в България, възможно е и моята информация относно това да не е вече актуална. Но вашата позната със сигурност ще потвърди, ако е учител че това е призвание. И за да вземеш  7Б степен за учител трябва "водачите " да го позволят. Не всеки може да бъде учител.

# 214
  • Стара Загора
Да, учител е и знам, че не са само трима учителите в България, за това реагирах.

# 215
Здравейте, дали е възможно чрез лечение с Рейки да се избавя от определен иррационален страх? Дълго време работя над това, включително семинари, литратура и психотерапия, но към момента не постигам сериозно подобрение.
ето решението.
https://www.youtube.com/watch?v=zX6Y-nJSj3I

https://www.youtube.com/watch?v=nWIzHgyhkcE

# 216
Здравейте отново. Как приемате, когато рейки мастери са с влошено здраве? Това лош знак за начина, по който практикуват, и за тях като личности ли е? Как смятате?

# 217
  • Стара Загора
Не е редно, човек с влошено здраве да провежда каквото и да е енергийно лечение. В такива моменти Не трябва да практикува. А иначе всички сме живи същества всеки има върхове и падения в живота. Просто трябва да се оттегли  от работата с хора.

# 218
Здравейте, занимавам се с Рейки по оригиналната седемстепенна система , имам мастърско ниво , което дава възможност да правя временни настройки от 10-14 дни. При всеки сеанс, по желание правя временна настроика, за да може да се поддържа терапията . Временната настройка е безплатна,  и може да се подновява неограничен брой .Който желае да изпробва силата на рейки може да ми пише , за да изпратя линк към фейсбук страницата, мисля че тук не е коректно да се качват линкове.
Здравейте! Аз се интересувам, моля изпратете ми линк.

# 219
  • София
Здравейте, преди няколко месеца получих инициация в рейки второ ниво. По време на сеанса нищо не усетих и не бях само аз, а всички хора преди мен нямаха никакви усещания. Смятате ли, че успешно бяхме инициализирани? В допълнение, учителят, който ме инициализира и в двете нива е един и същ, но и при двата сеанса, най-вече при втората инициация отношението ми към него беше по-скоро негативна, в смисъл, че имах резерви към него и като цяло чувството ми е, че не е моят човек. Ще попитате защо отиде при него - и аз не мога да си отговоря на този въпрос. Какво бихте ме посъветвали в ситуацията - недоверие към учителя? Благодаря предварително за съветите и отговорите!

Най - вероятно изобщо не сте инициирана. Инициацията става в главата на учителя и ученика. С намерение по скоро. Ако има намерение да се даде и получи е успешно, ако има вътрешно недоверие и на подсъзнателно ниво се получава бариера, която пречи на инициацията. Щом имате вътрешно недоверие към учителя, вероятно сте блокирала на подсъзнателно ниво инициацията. Случвало ми се е. Инициирах брат ми, защото му беше любопитно, но не спря да повтаря каква тъпотия е това рейки за което му говоря. И, разбира се нищо не стана. Сред около месец го оперираха, уплаши се за себе си и пак поиска инициация. Ами веднага стана, защото вече я искаше на подсъзнателно ниво. След време поиска и второ ниво даже.

# 220
  • в сърцето на държавата
Може ли някой да изпрати Рейки на снаха ми, доста време се о
измъчи с инвитро... чудесен човек е... Ако може да й се помогне, ще бъдем много, много Благодарни! За Лидия Иванова!

# 221
В този под форум има тема за енергийна взаимопомощ. Там могат да ти пуснат рейки или ако държиш на реален сеанс да попиташ кой може да ти направи.

може ли линк?

# 222
Щом имате усещания правете си изчистващия 21 дневен период и след това пробвайте да подавате на някой дистанционно . Не знам колко  време е минало между двете нива, но в някакъв момент енергията започва да се усеща през цялото тяло. Няма как да се сбърка с друго.
Здравейте. Имам първо ниво рейки. Но много отдавна не съм работила. Искам отново да започна. Може ли да ми кажете изчистващият период сутрин и вечер ли се правеше? Извинявам се за въпроса. Благодаря ви.

# 223
  • Стара Загора
Изчистващия период е времето , през което организма се настройва към енергията и се отблокират енергийни блокажи след инициация. Като в първо ниво Рейки е повече на физическо и емоционално ниво. Сеансите може да правите по всяко време на деня, когато е удобно. Като казваме 21дни се правят задължително всеки ден сеанси , но е силно препоръчително те да станат част от ежедневието, защото ние всекидневно се сблъскваме с предизвикателства, които разстройват енергийната ни система. Рейки е дар, с който може да си помагаме за всичко, колкото повече се работи ползите ще бъдат толкова повече. Аз лично първите 2 години откакто започнах да изучавам енергийни лечения е нямало ден, в който да пропусна. Това за мен е като енергийна хигиена, която си правя.

Общи условия

Активация на акаунт