Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Опит с радиестезия

  • 1 240
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 131
Здравейте, някой занимавал ли се е с радиестезия? Много ми е интересно, но има много откъслечна информация в нета, а повече се занимава май с линиите в къщите и тн.
Някой замервал ли си е къщата?
Има ли интересна история да сподели?
Някой чистил ли си е аурата с махало?
Всяка история ще е интересна Simple Smile

# 1
  • Мнения: 318
Радиестезията буквално е наука, която може да обхване много и различни изследвания. В България имаме доста известни радиестезисти, които дори правят курсове. Аз съм ходил на курс по радиестезия при инженер Валентин Маринов. Той има доста опит в тази сфера и даже е конструирал свой собствен уред за радиетезия, който се нарича радиестезичен вълномер. С него може да се прави пълна диагностика на тялото и на енергийните му структури чрез снимка на човека, косъм или чрез личен контакт на човека със самия вълномер. Пособията, които се ползват са махало, багета-махало, г-образни багети и др. С тях може да се тъси вода, влияния от така наречените патогенни зони чрез мрежата на Хартман и Кюри. Иван Тодоров, Ивелин Иванов също са известни и те също обучават, доколкото знам. Иначе експериметни може да си правят всички хора. Трябва им само някаква верижда или конец, на който да закачат игла или пръстен и мога да опитат да задават въпроси. Първо трябва да се разбере, каква е посоката на отговорите, тоест отговор да дали е по посока на часовниковата стрелка или обратно. и след да и не трябва да се знае как е отговор не знам или не мога да отговоря. И така всеки може да си прави опити, но трябва търпение и постоянство. Има значение колко високо се хваща конеца. Колкото по-дълго е въжето толкова по-бавно е въртенето и обратното. Колкото по-късо е, толкова по-бързо.

# 2
  • Мнения: 131
А кой е този, който дава отговорът? Жената, която си говорих ми каза само, че са светли същества и дотам. Но нали аз съм си по въпросите и се чудя- това малко е под въпрос- не може ли да е някой с не толкова добри намерения?

# 3
  • Мнения: 318
А кой е този, който дава отговорът? Жената, която си говорих ми каза само, че са светли същества и дотам. Но нали аз съм си по въпросите и се чудя- това малко е под въпрос- не може ли да е някой с не толкова добри намерения?
Отговорът зависи от нивото на така наречения радиестезичен оператор или самия човек, който борави с махалото. Има различни нива от които идва информация. Първоначално и основно е прието, че е подсъзнанието на човека. С времето и с работата може човек да започне да се свързва така с неговия духовен водач или с по-висши същества, но за целта винаги трябва да помоли за това и единствения начин е молитва. Вече по самите резултати ще разбере как са нещата. Аз съм имал случаи хора да питат за бъдеще и нещата да се случат, така както е казало махалото и то след доста време. Но за да може човек да получава отговори под формата на текс се ползва специална диаграма с азбуката и трябва да има разрешение. Някои радиестезисти го наричат "обратна връзка на канала". Освен това има 3 въпроса, които трябва да се зададат преди работа с радиестезия. 1-я въпрос е - мога ли да работя с радиестезия в момента? Отговора трябва да бъде да. Ако е не, значи има някакви причини или забрана и няма смисъл, защото информацията няма да е вярна.
2-я въпрос е - във времето на акаша ли се намирам в момента? Отговора трябва да е Не. Ако покаже да, значи е възможно да има изкривяване на информацията.
3-я въпрос е - трябва ли в момента да работя с радиестезия? Отговора трябва да е Да. И така отговорите на тези 3 въпроса трябва да са - Да, Не, Да. Така може да се продължи вече към замервания. Ако още на първия въпрос отговора е не, значи трябва да се изчака. Може и човек да се помоли също или да вземе душ и после пак да опита.

Общи условия

Активация на акаунт