Опит с радиестезия

• 18 921
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, някой занимавал ли се е с радиестезия? Много ми е интересно, но има много откъслечна информация в нета, а повече се занимава май с линиите в къщите и тн.
Някой замервал ли си е къщата?
Има ли интересна история да сподели?
Някой чистил ли си е аурата с махало?
Всяка история ще е интересна Simple Smile

# 1
Радиестезията буквално е наука, която може да обхване много и различни изследвания. В България имаме доста известни радиестезисти, които дори правят курсове. Аз съм ходил на курс по радиестезия при инженер Валентин Маринов. Той има доста опит в тази сфера и даже е конструирал свой собствен уред за радиетезия, който се нарича радиестезичен вълномер. С него може да се прави пълна диагностика на тялото и на енергийните му структури чрез снимка на човека, косъм или чрез личен контакт на човека със самия вълномер. Пособията, които се ползват са махало, багета-махало, г-образни багети и др. С тях може да се тъси вода, влияния от така наречените патогенни зони чрез мрежата на Хартман и Кюри. Иван Тодоров, Ивелин Иванов също са известни и те също обучават, доколкото знам. Иначе експериметни може да си правят всички хора. Трябва им само някаква верижда или конец, на който да закачат игла или пръстен и мога да опитат да задават въпроси. Първо трябва да се разбере, каква е посоката на отговорите, тоест отговор да дали е по посока на часовниковата стрелка или обратно. и след да и не трябва да се знае как е отговор не знам или не мога да отговоря. И така всеки може да си прави опити, но трябва търпение и постоянство. Има значение колко високо се хваща конеца. Колкото по-дълго е въжето толкова по-бавно е въртенето и обратното. Колкото по-късо е, толкова по-бързо.

# 2
А кой е този, който дава отговорът? Жената, която си говорих ми каза само, че са светли същества и дотам. Но нали аз съм си по въпросите и се чудя- това малко е под въпрос- не може ли да е някой с не толкова добри намерения?

# 3
А кой е този, който дава отговорът? Жената, която си говорих ми каза само, че са светли същества и дотам. Но нали аз съм си по въпросите и се чудя- това малко е под въпрос- не може ли да е някой с не толкова добри намерения?
Отговорът зависи от нивото на така наречения радиестезичен оператор или самия човек, който борави с махалото. Има различни нива от които идва информация. Първоначално и основно е прието, че е подсъзнанието на човека. С времето и с работата може човек да започне да се свързва така с неговия духовен водач или с по-висши същества, но за целта винаги трябва да помоли за това и единствения начин е молитва. Вече по самите резултати ще разбере как са нещата. Аз съм имал случаи хора да питат за бъдеще и нещата да се случат, така както е казало махалото и то след доста време. Но за да може човек да получава отговори под формата на текс се ползва специална диаграма с азбуката и трябва да има разрешение. Някои радиестезисти го наричат "обратна връзка на канала". Освен това има 3 въпроса, които трябва да се зададат преди работа с радиестезия. 1-я въпрос е - мога ли да работя с радиестезия в момента? Отговора трябва да бъде да. Ако е не, значи има някакви причини или забрана и няма смисъл, защото информацията няма да е вярна.
2-я въпрос е - във времето на акаша ли се намирам в момента? Отговора трябва да е Не. Ако покаже да, значи е възможно да има изкривяване на информацията.
3-я въпрос е - трябва ли в момента да работя с радиестезия? Отговора трябва да е Да. И така отговорите на тези 3 въпроса трябва да са - Да, Не, Да. Така може да се продължи вече към замервания. Ако още на първия въпрос отговора е не, значи трябва да се изчака. Може и човек да се помоли също или да вземе душ и после пак да опита.

# 4
Радиестезията буквално е наука, която може да обхване много и различни изследвания. В България имаме доста известни радиестезисти, които дори правят курсове. Аз съм ходил на курс по радиестезия при инженер Валентин Маринов. Той има доста опит в тази сфера и даже е конструирал свой собствен уред за радиетезия, който се нарича радиестезичен вълномер. С него може да се прави пълна диагностика на тялото и на енергийните му структури чрез снимка на човека, косъм или чрез личен контакт на човека със самия вълномер. Пособията, които се ползват са махало, багета-махало, г-образни багети и др. С тях може да се тъси вода, влияния от така наречените патогенни зони чрез мрежата на Хартман и Кюри. Иван Тодоров, Ивелин Иванов също са известни и те също обучават, доколкото знам. Иначе експериметни може да си правят всички хора. Трябва им само някаква верижда или конец, на който да закачат игла или пръстен и мога да опитат да задават въпроси. Първо трябва да се разбере, каква е посоката на отговорите, тоест отговор да дали е по посока на часовниковата стрелка или обратно. и след да и не трябва да се знае как е отговор не знам или не мога да отговоря. И така всеки може да си прави опити, но трябва търпение и постоянство. Има значение колко високо се хваща конеца. Колкото по-дълго е въжето толкова по-бавно е въртенето и обратното. Колкото по-късо е, толкова по-бързо.

Маринов е прекрасен човек !
Аз самия съм негов ученик

# 5

Маринов е прекрасен човек !
Аз самия съм негов ученик
Само е добре хората да знаят, че за съжаление в изключително много случаи информацията с радиестезия не е истинна и вярна. И така много хора непрекъснато откриват магии и други проблеми, които реално не са така. Това е свързано първо с това, че, за да получава вярна информация, работещия с радиестезия трябва да бъде неутрален и второ радиестезичния вълномер работи с електричество и заради електричеството също се получават изменения на информацията. И най-важното е, че когато говорим за енергия, е важно човек да познава нещата не само на теория а на практика иначе е все едно човек да обяснява как се рисува или готви без реално да го може.

# 6
  • бургас
Здравейте, някой ползвал ли е услугите или уредите на Вълко Чобанов, за да сподели лична опитност?

# 7
Здравейте, можете ли да дадете малко повече информация как сте установили кои отговори на махалото означават ДА и кои НЕ? Задавате за проверка въпроси, които са факти от вашето ежедневие и живот, подобно на ясновидците, които преди да започнат за бъдещето, ви говорят за вашето минало и настояще, за да ви докажат, че наистина "виждат" информация, която няма откъде да знаят? Или задавате въпроси за близкото бъдеще (няколко дни, седмица) и после сравнявате получените отговори с това, което реално се е случило?

# 8
Някой ползвал ли е услугите на радиестезиста Иван Паунов от София, доволни ли сте от неговата работа?

# 9
Можете ли да ми препоръчате добър радиестезист,в интернет е пълно,но искам такъв който да помага наистина и да изчиства всичко.
Спрях се на Филип Филев,ако някой доволен има да сподели
Преди години Нели Кралева ми прави ,но нямаше никакъв резултат

# 10
Можете ли да ми препоръчате добър радиестезист,в интернет е пълно,но искам такъв който да помага наистина и да изчиства всичко.
Спрях се на Филип Филев,ако някой доволен има да сподели
Преди години Нели Кралева ми прави ,но нямаше никакъв резултат
Здравейте, помогна ли ви въпросния Филип? При мен нямаше никакъв резултат, а ми се стори, че при него хората минават като на поточна линия. И държанито му е като това да е просто бизнес за него.

Общи условия

Активация на акаунт