не мога да избера име за момче

• 9 962
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
От всички най-много Рафаил ми допадна, понеже Радослав,Радостин,Румен са си популярни имена,исках да е някакво завъртяно и не много срещано име

# 31
  • на последния етаж
Росен, Ростислав, Румен, Радул, Рангел.

# 32
# 33
Ама как още не сте споменали Ран като героя от "Момчето си отива"?

# 34
  • София
Ран от филма е Рангел. То беше вече споменато многократно. Ран е умалителното му име.

# 35
Не го знаех това. Аз предлагам само Ран обаче, не Рангел.

# 36
Ростислав.

# 37
Ран?🤣 Ужас. Не бих си го причинила на детето.

# 38
  • Blondeville
Ако не е Росен, за мен не е кръстено на дядото, не виждам нищо общо между Росен и Радослав. Това с първата буква никога няма да мога да разбера кой го е измислил за кръщаване на някого.

Росен е хубаво име, допада ми. Мисля никое друго с тази буква не ми допада.

# 39
  • На топло в неговото сърце.
Рафаел или Роман ми харесват.

# 40
Роман не е лошо.

# 41
Ако искате да е на дядо му , кръстете го Росен,това с буквата не го разбирам.
Радослав,Рафаил и т.н. са хубави имена,но нямат общо с Росен.

# 42
Ако искате да е на дядо му , кръстете го Росен,това с буквата не го разбирам.
Радослав,Рафаил и т.н. са хубави имена,но нямат общо с Росен.
Да,но не искам да е Росен искам да вземе буквата само.Дори и на мои родители да кръщавам пак няма да искам да е с точното име достатъчно е буквата да се вземе, а и без това искаме някакво по нестандартно име,име по различно от ,,Росен,Радостин,Радослав и Румен’’ нищо против имената,но някак си винаги сме били за по нестандартното. Simple Smile

# 43
  • Blondeville
Разбирам, че не ви допадат имената, но само буквата не е кръщаване на някого по никакъв начин. Все едно Жулиета на баба Живка или Габриела на баба Гичка - нищо общо.

Опитвам се иначе да се сетя за хубаво име с Р, освен Росен, но нищо не ми допада, макар и имената и на мъжа ми, и на баща ми да започват с буквата, изобщо не са ми фаворити.

# 44
Вярно е, че горе споменатите имена са традиционни и често срещани, но помислете хубаво преди да избрете име, че много родители в стремежа си да изберат нещо нестандартно, обричат детето си за цял живот да носи смешно име, което вероятно и самото то няма да харесва. Росен е 1000 пъти по-добре от Рафаело например, ако ще и да не е супер оригинално.

Общи условия

Активация на акаунт