Майка му ни раздели.

• 15 067
  • 161
  •   1
Отговори
# 45
  • София
АбсурТ, това е различно. Родителите на девойката нямат място в драматургиите, организирани от майката на младежа. Какво ще кажат на дъщеря си, е друга бира.

А, аз нямам идея да се захващат баталии от вида " Ти мен за каква ме мислиш!"
Не бих допуснала среща и със сина, и с майката.

# 46
Скрит текст:
Здравейте, пиша ви много отчаяна и с разбити мечти. Три дни не се хранят и не спя. С приятеля му сме за едното от 2 години, всичко си вървеше гладко. Наехме  си  квартира, трябваше лятото да заживеем там, но днес ще трябва да си събираме нещата, понеже той реши така. С неговата майка в началото се разбирах много добре, но последните месеци, постоянно и търпя фасоните, и правя това което ми каже. Преди 2 дни, се случи такъв скандал между мен и нея и така се развиха нещата, че се разделяме с приятеля ми. Тя ме нападаше и ми говореше Как сина и щял да има връзка за напред с мен, с всяка нейна дума се чувствах наранена, приятеля ми просто си мълчеше и не ме защити. Толкова ме нарани, че нямаше кои да ме защитиш и аз и повиших глас. Уважавам я, все пак е майка на момчето с което съм. Тръгнахме с приятеля му нищо не му казах по тая тема всичко добре, той не ми направи проблем, че съм повишила глас. И прибира се той и с някакъв гняв ми пише защо си повишила тон на майка. И от там са ми проблемите. За да си запазя отношенията с него, ходих извинявах се на майка му. Всичко беше добре, докато днес не ми каза, че това е края, не иска да ме вижда, днес за последно отиваме да си вземем нещата и разваля договора за квартирата. Говорих с него, обяснявах му. Направо ми сервира, че няма чувства вече към мен.
За два дни не може всичко да се промени. Вчера обади ми се и ме попита дали имам какво да ям, ако нямам да ми вземе нещо. И днес ми казва това, че не иска да сме заедно.
Скрит текст:
Майка му постоянно му казва какво да прави. Обичам го наистина този мъж. Стигнах до ясновидец, които без да казвам какъв е проблема, ми каза, че майка му е замесена. Направила е така, че да се разделим , а аз виждам какво е неговото отношение към мен когато майка му не е там, колко е спокоен и мил, но майка му почне ли да му говори той става друг.  Много ми е тежко, че го манипулира по такъв начин. Казват ми да не го търся вече,  той щял да ме потърси. Но не знам дали ще ме потърси. Знам, че ме обича, но и не само не иска да чуе моята гледна точка. Моля кажете си вашата гледна точка.
На мен подчертаното ми направи впечатление.
Ако авторката е на негова издръжка , в това число и храна...
Не че оправдавам майката , но явно е провокирала скандал, за да отърве синчеца.
Домъчня ми за момичето.
Дано сподели как е минала срещата и дали е устискала .

# 47
Борислава, ако той те обича ще се осъзнае и ще те потърси . Не бързай обаче да се връщаш при него, още по малко пък и да живеете заедно. Млади сте са такава стъпка. Радвай се, че сега разбираш какъв е. Представи си да имате дете и да майка му да ви се меси тогава. Имаш ли представа, колко трудно се гледа дете сам и какви ядове може да имаш с такива хора

# 48
Ееее, голяма работа, че няколко месеца ще издържа жена. Сакън  да се не мине. Нали затова е мъж. Да доставя някое и друго удоволствие и глезотия на жена. Изобщо, много взеха да се щадят мъжете. Затова и повечето изкифляха неимоверно.

# 49
Така е Омикрон.

# 50
Е как да е минала, събрали са се. Не смее да сподели. А относно гледната точка, нека не гледаме феминистки на ситуацията. Не знаем що за стока е девойката. Съответно майката на “виновника” може да е постъпила съвсем разумно. Сама казва, че често са се карали. А самият скандал с майка му, дори не беше уточнен за съществото му. Кой знае, за да съди категорично.
Тук всички сме си патили с подобни истории...ама нека и тя да си поотрака душата малко. Така или иначе няма да вземе под внимание нито един Зрял съвет. На мен не ми е жал за нея, защото е представено прекалено еднозначно, а и хора които се правят на 100% жертви са ми съмнителни по подразбиране.
Тук сме и майки и снахи. Като майки разсъждаваме по един начин, като снахи по друг. И всяка една отделна дума, може да се отвори тема. Няма нужда.
Ако са на по 18-20г то те са си деца, за какви мъжки постъпки говорим. Момчетата докато станат мъже минава доста време. Тук сме се сбрали на по 30-40-50 и...с по няколко деца и очакваме да мислят като нас. Все едно ние сме слушали акъли едно време 🤪
В крайна сметка, дано са щастливи и изберат правилният път заедно или по отделно.

# 51
Ееее, голяма работа, че няколко месеца ще издържа жена. Сакън  да се не мине. Нали затова е мъж. Да доставя някое и друго удоволствие и глезотия на жена. Изобщо, много взеха да се щадят мъжете. Затова и повечето изкифляха неимоверно.
То не е  точно това проблемът. Направи ми впечатление това дотолкова , че се замислих зависима ли е от него. А и коментарът ми беше по повод предните , в които се обсъждаше къде са нейните родители. И дали учи още , с кого живее. И защо майката е реагирала така бурно.
И точно какъв е поводът за целия панаир , че да се стигне до "не те обичам вече".
Има доста неизвестни .

# 52
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Не знам точно какъв е случаят на момичето, но аз като майка бих се противопоставила 18-19 годишната ми дъщеря да заживява с момче/мъж. За мен това е стъпка, която следва след ясното деклариране на сериозно отношение от страна на момчето.
Как ли не ще се заровя в битовизмите на едно съвместно съжителство?
Но така мисля аз, какво ще мисли детето ми - не знам. Joy

Бих посъветвала авторката да не избързва с каквото и да е.

# 53
Имам приятел, на който приятелката се изживява вече 5та година като стартираща консултантка. Познайте кой плаща за всичко. Ако бях на мястото на майка му и аз бих си отваряла устата за това какво прави това момиче на 30и и как преследването на мечтите й все й пречи да си намери нормална работа и да допринася за семейството.

От друга страна съм за това мъжете да не се правят на ощипани госпожички, които сакън да не се охарчат за някоя жена. Може би е важно каква е жената и дали си заслужава. Ако на една жена й е по-удобно да не запретне ръкави и да не допринася за семейния бюджет, но все си намира извинения да е зависима от мъжа, кое от кое по-глупави, то може би тя не заслужава.

# 54
Сега за какво сте се карали не зная.
Но поведението на приятелят ти е доста притеснително. Така за ден не се спира да се обича.
Освен това е мамино детенце. Отървала си се. Почерпи, забрави и давай напред.

# 55
  • София
Първата ми любов - аз млада, зелена на 23 г, а той на 30, служител на МВР - отивам при майка му, първа среща. Супер букет от цветя, торта и бонбони. Той - ще ни запознава. Влизам аз, представя ме той, поднасям цветята, тортата и бонбоните. Майка му като хвърли букета, хвърли и тортата и побегна надолу по стълбите да бяга. Аз съм съответно в шок. Нищо не съм казала, казах си само името, не се познаваме отпреди това. А той хукна след нея да я гони. Грешката ми тогава беше, че и аз не хукнах по стълбите да бягам с 200 и повече да не го погледна. Тази жена направи живота ми ад, моя живот и неговия. Постоянно го командваше как да се държи с мен и даже ми лепеше етикети, които не отговаряха на същността ми. Тогава бях млада и девствена. Сега с този акъл и минала през ада на човешките взаимоотношения - те съветвам: Бягай, ама бягай с 300, веднага. Имаш ли връзка с мъж, задължително имаш и с майка му. И ако тя не те харесва - бъди сигурна, че ще направи и невъзможното да ви раздели. Пишеш, че е станал злобен. Моят ме намрази заради майка си, без причина, само поради факта, че тя беше против мен и не ме понасяше.
П.П. Това, което ме успокоява в този случай е, че снахата, която тя хареса - държи сина й далеч от нея и не му дава да вижда майка си посмъртно. Жал ми е за него, все жени го командорят и му казват какво да прави. Аз пък съм доста либерален и демократичен човек, и считам че взаимоотношенията между двама души са равно поставени, и трябва да има взаимност, уважение и обич.
Обаче, има много НО, например мой познат ми се оплакваше, че жена му като си легнели в леглото почвала да му показва снимките и профилите на всичките си любовници с думите: "този ме ...." и т.н. Оплакваше се, че дори звъняла пред него на чукачите си. Е, той и до сега е с нея и я гледа в очите, тя каквото му свирне и той го прави. Оттам си вадя заключения, че мъжете трябва да се бичуват и унижават системно, да им се начуква канчето. Трябва да се държат на къса каишка, да се дресират редовно, да се бият с пръчка (образно казано), т.е. да се отнасяш с тях като с кучета. Е, не съм такъв човек. Затова може би не ми върви в любовта, не мога да дресирам мъжете и да се държа гадно с тях Wink Колкото по- гадно, толкова повече им харесва. Поне такива са страничните ми наблюдения.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 14:02 от Rum@na

# 56
Проектосвекървата е решила да развали съвместното съжителство и като жена с по-голям опит от авторката е успяла. Може да не иска сина и да си харчи парите по жени или и се вижда рано това съжителство, а може и да смята момичето за неподходящо. Явно е успяла да организира скандала, да покаже момичето в лоша светлина и да навие хубостника.
Опънати нерви и неприятни преживявания.

# 57
Здравейте, някои беше писал, че сме се събрали,  не не сме. Оправихме нещата в квартирата, тръгнахме. Той предложи да отидем на кафе, понеже аз искам причина поради която ме оставя. А и някои беше казал, че сме се карали често. Не не се, но във всяка връзка има проблеми,  карали сме се за по сериозни неща, но не се е стигало до раздяла. Проблема с майка му е, че по някаква незнайна причина съм я махнала от приятели във фейсбук, започна даа ми вика, че това било нарочно, мразела съм я. А всъщност аз се изненадах, че не съм и в приятели. От тази гледна точка, може и тя да ме е махнала, за да създаде интригата. Винаги съм се отнасяла с уважение към нея, предлагала съм и помоща си.
Стигнах до там, че излязохме кафе, поговорихме, споделихме си, че някои проблеми сме ги премълчавали а не сме ги разрешавали навреме. А що късае, моето образование и паричните ми средства- взимам стипендия за 5.00 и съм започнала работа, която ми носи добри доходи.

# 58
Изтрещяла женица. Не ти трябва такава свекърва.
Почерпи се, че си се отървала от такава змия и от маминото детенце, което още  суче.
За един фейсбук да вдигне скандал  hahaha
Нормален и възпитан човек просто ще попита. А тя те е почнала веднага.
Сигурно тя те махнала за да го предизвика.

# 59
Изтрещяла женица. Не ти трябва такава свекърва.
Почерпи се, че си се отървала от такава змия и от маминото детенце, което още  суче.
За един фейсбук да вдигне скандал  hahaha
Нормален и възпитан човек просто ще попита. А тя те е почнала веднага.
Сигурно тя те махнала за да го предизвика.
И аз мисля така само и само за да създаде напрежение

Общи условия

Активация на акаунт