Майка му ни раздели.

• 15 016
  • 161
  •   1
Отговори
# 30
Борислава,
След като казваш, че майка му те е виждала само няколко пъти, не мислиш ли, че той й е споделял някакви неща за връзката ви и тя е изградила лошо мнение за теб на база тези разкази, след като се е стигнало дотам, че да ти вика. Вероятно той се е оплаквал нещо. Ако е млад като теб може би не му  се заробва със сериозно гадже, след 18 идват интересни неща, студентство, нови хора...може би скандала му е дошъл като "алиби" да те остави и ти да не обвиняваш него, а майка му. В общи линии той излиза сух от водата, ти обвиняваш само майка му. Един скандал да доведе до раздяла, с някого, когото обичаш...не мисля, не е чак толкова крехка любовта.
Ще имаш още много гаджета, след години ще се смееш на това, повярвай ми...и аз на 18 си мислих, че това е голяма драма...сега наистина с приятелките ми от време на време се чудим как преди години сме плакали за някого и се шегуваме с това Wink

Това също ме нарани много, че той е споделял за всеки наш проблем. Това би трябвало да си остава между нас двамата.  
На 21 е, с работа и добра заплата

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 12:05 от Не се сърди, човече

# 31
Аз така ще направя, нито ще го търся нито звъня. Аз знам, че сам ще ме потърси, но тогава аз ще му кажа, че всичко е отминало и да се върне при майка си.

Не, не, не споменавай майка му изобщо. Кажи, че имаш ангажимент някакъв, не би трябвало да се обясняваш къде отиваш. Но не споменавай майка му и случилото се, не търси реванш, безразличието наранява най-много.

# 32
Когато един мъж обича истински, няма сила на света, която да го спре. Просто приеми, че не е бил твоят човек и не те е обичал така, както заслужаваш. Спорът между теб и майка му е бил само повод да ти каже край. Не се унижавай с извинения и молби, станалото-станало. Трансформирай енергията си в нещо положително, вместо в гадаене защо и как и току-виж се появил следващият..... Кураж!

# 33
Не си заслужава да се ядосваш за мамино детенце. Добре, че си разбрала по-рано с какъв "мъж" си имаш работа! Пази се от мъже, които не могат да кажат нищо на мама.

# 34
отървала си се. Не съжалявай

# 35
И аз така - отървала си се. НЕ ти трябва мъж, който ходи и доносничи всичко каквото сте си казали на мама, на който мама му казва какво и как да направи в живота си. Той и на 21 и на 41 все ще е закачен за фустата на мама и ако живеехте заедно щяхте да сте трима във връзката, като мозъкът е мама, ти си слугата, а той мамин златен и нивга негрешащ. И за друг път да си знаеш, че връзката ти може да бъде отровена от някой друг и да си пазиш територията от нарушители.

# 36
Смятам, че майка му е парирала събирането ви под един покрив. Първо помислила си е, че му е рано, второ, не те одобрява, друго важно е да се отбележи, че сигурно е сметнала, че ще му ядеш парите, което много тъпо, защото той си ги печели и ще ги харчи както намери за добре. Та като сложим всичко това на кантара плюс това че е властна майка се е стигнало до развръзката. Мъжките майки обикновено имат едно собственическо чувство спрямо синовете си. Затова е направила така да се разделите, навила му е пружинката и готово. Чиста работа. Затова поздрвления, че взе правилното решение. Сподели какво се е случило след разтрогването на довора за жилището.

# 37
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Мило момиче, още ти е много прясно и сигурно те боли, но ще разбереш, че всичко е било за твое добро. На мен ми се струва, че ти си по-влюбената в тази връзка и затова страдаш така.
А и още си много млада, неопитна. След някоя и друга година и през ум няма да ти мине да ходиш да се извиняваш на нечия майка само и само, за да запазиш отношения с някого.
Обичащият мъж не постъпва така.
Вземи си поука, сложи връзката в графа "опит" и продължавай напред.

Има свестни мъже, ще си намериш твоя.
Хубавото за теб тепърва предстои!

# 38
Здравейте, пиша ви много отчаяна и с разбити мечти. Три дни не се хранят и не спя. С приятеля му сме за едното от 2 години, всичко си вървеше гладко. Наехме  си  квартира, трябваше лятото да заживеем там, но днес ще трябва да си събираме нещата, понеже той реши така. С неговата майка в началото се разбирах много добре, но последните месеци, постоянно и търпя фасоните, и правя това което ми каже. Преди 2 дни, се случи такъв скандал между мен и нея и така се развиха нещата, че се разделяме с приятеля ми. Тя ме нападаше и ми говореше Как сина и щял да има връзка за напред с мен, с всяка нейна дума се чувствах наранена, приятеля ми просто си мълчеше и не ме защити. Толкова ме нарани, че нямаше кои да ме защитиш и аз и повиших глас. Уважавам я, все пак е майка на момчето с което съм. Тръгнахме с приятеля му нищо не му казах по тая тема всичко добре, той не ми направи проблем, че съм повишила глас. И прибира се той и с някакъв гняв ми пише защо си повишила тон на майка. И от там са ми проблемите. За да си запазя отношенията с него, ходих извинявах се на майка му. Всичко беше добре, докато днес не ми каза, че това е края, не иска да ме вижда, днес за последно отиваме да си вземем нещата и разваля договора за квартирата. Говорих с него, обяснявах му. Направо ми сервира, че няма чувства вече към мен. За два дни не може всичко да се промени. Вчера обади ми се и ме попита дали имам какво да ям, ако нямам да ми вземе нещо. И днес ми казва това, че не иска да сме заедно. Майка му постоянно му казва какво да прави. Обичам го наистина този мъж. Стигнах до ясновидец, които без да казвам какъв е проблема, ми каза, че майка му е замесена. Направила е така, че да се разделим , а аз виждам какво е неговото отношение към мен когато майка му не е там, колко е спокоен и мил, но майка му почне ли да му говори той става друг.  Много ми е тежко, че го манипулира по такъв начин. Казват ми да не го търся вече,  той щял да ме потърси. Но не знам дали ще ме потърси. Знам, че ме обича, но и не само не иска да чуе моята гледна точка. Моля кажете си вашата гледна точка.
Къде в цялата картинка са твоите родители?

# 39
Каква работа имат нейните родители в картинката, при условие че тя не е нито малолетна, нито малоумна?

# 40
Не обвинявай само малката. В крайна сметка, ако той беше мъж на място и те обичаше толкова, колкото ти твърдиш - щеше да стане и да каже на майка си чисто и ясно, че това си ти и те обича. А не да те зареже. Радвай се, че си се отървала и продължи напред.

# 41
  • София
Каква работа имат нейните родители в картинката, при условие че тя не е нито малолетна, нито малоумна?

Не е малолетна, ама дали не е още ученичка? newsm78
Ако се беше случило с мое дете, щях да съм до него и да му съчувствам поне, показвайки му как се държи на някого, когото обичаш.

# 42
Аз ако съм на мястото на момичето паля с двеста и дим да ме няма. Животът е твърде кратък за да си го усложняваме излишно, както и за да се борим с вятърни мелници. Дори и момчето да е

# 43
Дори и момчето да е прекрасно като човек, то никога няма да се отърве от влиянието на майка си.

# 44
АбсурТ, това е различно. Родителите на девойката нямат място в драматургиите, организирани от майката на младежа. Какво ще кажат на дъщеря си, е друга бира.

Общи условия

Активация на акаунт